Елена Йончева: Едва ли ще разберем как е починал Навални

Според нея трябва международно разследване
16 фев 2024 21:30, Александър Попов
75

"Навални беше един от активните борци за човешките права в Русия и вероятно никога няма да разберем точно какво се е случило, кое е довело до неговата смърт. Вече има различни хипотези. Това, което трябва да се направи, е едно сериозно разследване, което да е обективно, да участват международни фактори - нещо, което едва ли ще се случи. За съжаление, едва ли ще разберем истината", каза евродепутатът Елена Йончева пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ Европа трябва да иска международно разследване, но дали Кремъл ще се съгласи - това е друг въпрос.

"Навални беше осъден на 19 години затвор, почти доживотен затвор, имайки предвид мястото, където той се намираше. Големите империи постъпват по този начин. Вижте какво се случва и с Асанж, който вече 12 години е затворен. Трябва да си дадем сметка, че ние живеем в Европа и това е огромно предимство. Не трябва да губим това предимство. Това е битка, която трябва да отстояваме", допълни Йончева.

Може ли Австрия да ни върне 9000 мигранти и ще участва ли Йончева на евроизборите при това ръководство на БСП - вижте видеото
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: Елена Йончеванавални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
9
 
! Отговори
Изтриха ме ! преди 2 месеца
Защото попитах следното :Коя е тая ? Някакъв "експерт" по Навални ли се явява, та да ни интересува какво е казала ?Преценете какво е нивото на цензурата тук.Явно и тая е свещена овца ( или беше крава ), та трябва и нейното "реноме" да бранят.
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Навални е убит от режима на Путин. Как точно, не е важно, важното е КОЙ. Може с отрова, разстрел, или "неизяснени обстоятелства"... Всички институции са под контрола на кръволока Путин. Всички критици на Путин са мъртви. Йончева, Станишев и Радев са путинисти, които покорят България.
54
0
 
9
 
! Отговори
карачанаков преди 2 месеца
Питай Радев той знае.
53
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
тази пък къде се слага като е червена шапчица
52
0
 
9
 
! Отговори
Тая чума преди 2 месеца
Не беше ли комуниска? Не шибаше ли Станишката? Какво и пука?
51
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Елено Йончева се *** в еврочиновник.
50
2
 
8
 
! Отговори
Сол Женицин преди 2 месеца
Другарката Йончева никога няма да разбере. Защото не слуша какво казаха от Москва: умрял е от кръвен съсирек. Аз дори зная името на този съсирек. Казва се Путин. А другарката Йончева не го знае. Тя иска международно разследване. И това ще стане, другари. Когато вашият другар Путин си отиде по реда, ще се окаже, че и той бил предател. Като другите преди него. Тогава ще го разследват. Ще излезе, че е бил заблуден. От предателите около него. В Русия е така, от векове за векове...
49
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не е починал ***! УБИТ Е!.
48
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Големите империи постъпват по този начин. Вижте какво се случва и с Асанж, който вече 12 години е затворен")Разликата е огромна, Асанж издаде секретни военни и полицейски тайни, редом с данните за подслушване на американците. Нищо не му пречеше да публикува само последните. Освен това 7 години пребиваване в еквадорското посолство е не е затвор. Не лошо някой да изпрати интервюто на евродепутатката в Еквадор, да видим дали са съгласни с довода, на Йончева, че посолството им е затвор.
47
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
НАЙ-ВЕРОЯТНО ОТ СЛЪНЧЕВ УДАР!В БЪЛГАРИЯ ТОВО БЕШЕ ДИАГНОЗАТА!В СИБИР ОЩЕ ПО -СИЛНО ГРЕЕ СЛЪНЦЕТО НА КОМУНИСТИТЕ
46
8
 
2
 
! Отговори
маалатъ преди 2 месеца
Айдее... и тази пое по течението на "евроатлантизма"! Кой е Навалний, че да се провежда международно разследване? Ами тогава що забрави за колегата си Асандж?
45
0
 
10
 
! Отговори
Куку преди 2 месеца
Как от какво,руска .........най вероятно от естествена смърт.
44
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е, да, докато главата ти е завряна отзад няма как да разбереш как е починал Навални.
43
16
 
3
 
! Отговори
ида на гости преди 2 месеца
Всяка мощна държава си трепи предателите. Така ,че не пишете глупости. Повечето предатели ,които се водят големи олигарси на Русия избягаха. Защото ще ядат хурката. Ако беше Сталин щяха да бъдат избити.
42
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Oooo тази е жива? Лапна европейската заплата и се покри , а кога яздеше Станишката бе много активна...
41
1
 
14
 
! Отговори
Един Българин пита преди 2 месеца
Днес, кога след мнението на Йончева ще публикувате мнението на, например, Илияна Йотова, след като имате такъв "изискан" подбор?
40
1
 
11
 
! Отговори
Радослав преди 2 месеца
До 42: щом всички демократи и свободомислещи хора в Русия според теб са купени агенти на Европа, това означава,че признаваш,че всички русофили в Европа са купени агенти на Москва. Благодаря ти, че си признаваш, че си купен!
39
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Румен Радеф изпрати съболезнования на Путин .Напомни , че това е още една зло умишлена провокация на ЦРУ на руска територия.По закона ,,Навални" , всички членове на ,,Възраждане" подлежат на санкции.Една година без посещение мавзолея на Ленин.
38
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руската монголизирана държава се разправи с един прогресивен ум.Който виждаше Русия и мястото и в Европа.Тъкмо наследника на Златната орда ,в лицето на прекия потомък на този род ,малкия палавник Путин , уби Навални.Унищожи поредната възможност това да се случи.Многото , след родоотстъпника Невски
37
1
 
11
 
! Отговори
?!? преди 2 месеца
За тая за Румен Радев и за всички руски медии и чучола да каже. Навални никога не е бил активност за човешки права. Той винаги е бил активист да се спазват човешките свободи! Когато се спазват човешките свободи после може да говорим за правата. Да се знае колко е далеч Русия от справедливоста