Мъж разби вратата и отвлече сина си от детската градина

Полицията го залови на магистрала "Тракия"
14 мар 2024 14:16, Елка Василева
21
Мъж разби вратата и отвлече сина си от детската градина
Снимка: архив, БГНЕС

Мъж на 37 години, разбил входната врата в детска градина в Кърджали и взел принудително 5-годишното си дете от детското заведение, е установен и задържан при съвместни действия на Областните дирекции на МВР в Кърджали и Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Кърджали.

Сигналът за произшествието е подаден тази сутрин около 9:00 ч. на тел.112. По първоначални данни мъжът е разбил врата в детската градина, заплашил персонала, взел 5-годишното си дете и отпътувал в неизвестна посока с лек автомобил "Хюндай". Незабавно е задействан целият състав на Районното управление в Кърджали, автомобилът е подаден на съседните областни дирекции на МВР.

Пловдивски полицаи са установили и спрели колата на автомагистрала „Тракия“. В момента бащата, детето и бабата по бащина линия са в Районното управление в Раковски. Предстоят съвместни действия за задържането на мъжа и конвоирането му до Кърджали.

Образувано е досъдебно производство по текстове от Наказателния кодекс за хулиганство и предстоят процесуално-следствени действия под надзора на Районната прокуратура.

От полицията коментираха за БТА, че мотивите за деянието тепърва ще се изясняват, след като мъжът бъде конвоиран в Кърджали. През настоящата година на територията на област Кърджали не е имало друг подобен случай.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
ТОП НОВИНА преди 1 месец
Детето вечерта било дадено па бащата,който бил завел изпълнително дело за предаването му,което би трябвало да е доброволно от майката на 9 април,но с месеци не мохели да открият адрес на майката.Звучи противоречиво,но това предават по телевизиите - хем доброволно,хем дело за развод водели,хем не можели да и открият адреса.Направо свят ми се завъртя само като гледах репортажите по телевизиите.
13
1
 
1
 
! Отговори
Чичолина преди 1 месец
Тъй като в момента имали дело за развод с Кърджали,а с това обвинение съдът ще даде детето на майката,а този тарикат като изкарва добри пари ще плаща издръжка два три бона .Били го заключили,че за тях е непознат и не знаят немски език.Детето на майката,а този дано го осъдят на две хиляди евро издръжка месечно.Децата трябва да са само при майките.Не била му го върнала след негово разрешение за десет дни да го вземе.Зсписалс го на детска градина,а той го отвлякъл.Мъже!
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Показал им решение на немски съд,че за детето той се грижи,но персоналът го заключил и той разбил вратата,за да си тръгне.Вдугнали са му обвинение за хулиганство.Социалните щели да дадат детето на майката,въпреки че било спокойно с бащата.У нас и решение на немски съд не те спасява,персонал те задържа противозаконно,накрая ти вдигат обвинение,че не си търпял арест от персонал,вдигат ти обвинение и ти вземат детето.Беж от тази държава,дето и да е по-добре от тук
11
0
 
5
 
! Отговори
Дарк преди 1 месец
Гледам,че са ми изтрили мнението,че най-важното за преценка е дали правата са присъдени на майката или не и това го няма е статията.Сега пък ще го и разясня Полицията не е съд и няма право да правораздава.Ако правата не са присъдени още на майката с влязло в сила съдебно решение,то и бащата е със същите права като майката.Полицията при липса на съдебно решение няма право тя да прави преценка при кой родител да е детето.
10
1
 
2
 
! Отговори
вгз преди 1 месец
Нали си е негово детето. За какво я е разбил, след като е могло просто да я отвори?Детето не се стресира. Даже му е още по-интересно. И в джип са го возили. :)А после някакви лоши чичковци са прецакали кефа на детето.
9
2
 
2
 
! Отговори
Роза преди 1 месец
Не се знае каква е работата и защо се е стигнало до там!Лошото е,че по този начин се стресира детето,което родителите не могат да поделят.Зная един случай,когато бащата беше отвлякъл детето,за да принуди майката да се върне при него!Е,Не успя да я принуди,разведоха се и съда присъди детето на майката!
8
1
 
9
 
! Отговори
Пострадал баща преди 1 месец
Човекът не е виновен. На мен 15 месеца с влязло в сила съдебно решение за контакт никой от социални, съдии, прокурори, омбудсман не ми обърна внимание като търсех дъщеря си от озлобената й към мен майка. Как издържах да не взема пушкало да приключа някой от тези буукклуци на държавна хранилка не знам? Надявам се някой да им го върне на тези мръъссници и заради мен и детето ми. За сега тези издевателства над нас са в европейския съд в страсбург. Там е мястото на нашите държавни престъпници.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как така, баша "отвлича детето си"? Това са глупости...
6
1
 
9
 
! Отговори
алах преди 1 месец
Да не е по случай Рамадан това?
5
4
 
10
 
! Отговори
Атмаджа преди 1 месец
Биячът от Бобовдол,пребил жена си,е на свобода.Толкова за българското "правосъдие" и закрилата на жертвите.
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имало пребити жени, мъжка агресия....ами оправете законите, направете правата на бащите сходни с тези на майките и може би нещата ще се балансират, не е толкова сложно.
3
4
 
24
 
! Отговори
Така преди 1 месец
Най-вероятно майката не е давала детето на бащата,я съда се мотае с години!И най-добродушният човек може да стигне до крайности в такива моменти,решението всички дела за недаване на дете по-спорузомение за развод да се гледат по -бързата процедура,и при повторно неспазване на графика да се отнемат правата за отглеждане и да се дават на другият родител,точка
2
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Случайно или не името на турчеещия се пак е спестено -ЗАЩО ЛИ
1
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евро атлантически ценности