ДНК анализът доказа: Велико Минков е баща на детето на Габриела Славова

Той не я е търсил през тези два дни, в които е на свобода
Обновена: 2 май 2024 13:28 | 2 май 2024 13:20, Нели Христова
67
ДНК анализът доказа: Велико Минков е баща на детето на Габриела Славова
Снимка: БГНЕС

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова - Пеева, обвинена в убийството на съпруга ѝ Пейо Пеев. Това показват резултатите от ДНК анализ, съобщи Минков за БНТ.

Минков заяви, че се притеснява от решението на съда да освободи Габриела Славова под домашен арест и хипотезата тя да гледа двете деца. Според него Славова не е психически стабилна и би могла да навреди на децата.

На 30 април съдът пусна от ареста Габриела Славова, тя твърди, че е невинна. Въпреки че има данни за нейната съпричастност към престъплението, липсва опасност тя да се укрие или да извърши друго престъпление, посочи в мотивите си съдът.

Вечерта на 21 януари Пейо Пеев е бил удушен в автомобила си. След това е бил преместен и запален в района на Витоша. Според близки на убития двамата са имали проблеми, а Славова дори не му е давала да вижда двете деца. В същото време за бащинството на второто дете претендира бившият депутат Велико Минков.

След три месеца зад решетките Софийският апелативен съд пусна под Славова домашен арест. Заедно с майка ѝ Красимира Трифонова бяха задържани през януари, след като тялото на Пеев беше открито на Витоша.

"Габриела е абсолютно вменяема. Според мен има нарцистично личностно разстройство. С каква увереност казват съдиите, че няма да извърши друго престъпление. Особено, както намекват, че трябва уж децата да са при нея. Притеснявам се, защото Габриела не е в добро психично състояние. Как така тя прекарала инсулт и в лошо психично състояние ще гледа тези две деца под домашен арест?", пита се бившият депутат от "Продължаваме промяната".

В двата дни, откакто е пусната под домашен арест контакт с нея не съм търсил, обясни Минков.

"Децата са категорично в прекрасно състояние при родителите на Пейо. Хората си ги гледат абсолютно отговорно. Малкото дете, моя син, си вика пее прекрасно, няма проблеми с ларинкса. С радост мога да кажа, че децата са в сигурна среда, абсолютно добре отглеждани. Определено е заменима тази майчина грижа", категоричен е той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от Снимка на деня
Дъжд на Разпети петък, на места валежите ще са интензивни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Велико ще бъде ликвидиран до 1-2 години от тези двете луди жени. Помнете ми думата. Вижте им семейната история, те не търпят мъже до себе си! Нито Габриела има баща, нито майка и има мъж. Откачалки са и двете, а май и в някаква секта членуваха, и така са се запознали с Велико. Съветвам този млад мъж да бяга (както е избягал в Германия бащата на Габриела) и да се спасява докато не е късно.....
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоя гледа като от промяната. Погледа му на наркоман кат на Кирчо, Кокор и шибниия плъхх. Ще ви клецаме скоро
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това семейство е лудо , а му се разрешава да има деца... Но не са само те!
51
0
 
2
 
! Отговори
Гаро преди 2 седмици
Калдаръм кокона
50
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 2 седмици
Aлчността, парите, властта и политиката не винаги водят до щастлив край. Човек сам трябва да ги ограничи в своя жизнен цикъл за да не стигне до инциденти и криминални деяния с фатален край..... Добре ли съм запомнил изказването на първия политик? А каква е истината щом първия политик не може да я изрази свободно?
49
3
 
5
 
! Отговори
Клон преди 2 седмици
А кога ще направят ДНК тест на бебето на Хиена Бориславова - трябва да се знае от кого е. Добре ще е за самото бебе, защото като отрасне ще го задяват , че се казва Парапетко или Парапетка.
48
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
а на мис Бикини ? там няма ли да направят ДНК тест за бащинство ?
47
10
 
7
 
! Отговори
Ббб преди 2 седмици
И тоя е от ПП кадидат-нещо си, ужас. Вижте Киро, баща му, Асен, е и тоя, все хубустници изповядващи християнските ценности.Тоя обаче трябва да го разследват за убийството на човек. Сигурно е замесен, имал е сериозна и дългогодишна връзка с женатана жертвата. Егати сатанинците.
46
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Заради тези двамата хубостници от ПП Велико и жена му Габриела един човек е на 2м. под земята!
45
3
 
9
 
! Отговори
Късно, драги преди 2 седмици
Такава била, онакава била. Ти си си я избрал.
44
3
 
9
 
! Отговори
До 35 преди 2 седмици
Така, така... Хахахаха Само, че е момиче. Парапетка трябваше да е.
43
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Навремето котка да вземат са питали през 9 села. Сега бъркат в кофата за cмет и се женят...за първия отпадъk.
42
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И на Пейо, и на Велико акъла им е толкова щом са тръгнали с тази откачалка. Айде, Пейо поне я взел като мома, а на Велико къде му беше акъла да види, че тази не допуска първото си дете при родния баща? Не ли му светна лампата, че така ще постъпи и с него? Без брак тръгнал да създава дете. Сега ще ходи по мъките до края на живота си. Ама когато родителите говорят, младите често са дървени глави и не чуват. Навремето котка да вземат са питали през 9 села. Сега бъркат в кофата за cмет и се женят...
41
3
 
4
 
! Отговори
Да, Парапетко преди 2 седмици
Петко заченат на парапланер.
40
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Мисля че тя е знаела за този факт! Явно тази жена майка и е много властен човек! Командири като " мъж" и явно се е месила във всичко! Има и много Скрита Злоба в индивиди като нея!!! Това е Огромна Грешка " родител" да " контролира " живота" на децата си!!!
39
1
 
21
 
! Отговори
Кармазъ Сикиш преди 2 седмици
Целия катун разбра че тоя се е изцъркал в оная.
38
8
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 2 седмици
Мир на душата на убитата! До къде се докарахме- да ни отвличат вниманието с дадено убийство, нима съдбата на милионите българи, избягали заради мизерният начин на живот е по-малко важна? Защо и кой причинява всичко това- да изчезне нашата нация? Напишете нещо за тези родоотстъпници, или не смеете?
37
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Велико да си вдига чуковете и да изчезва от България, че с тази опорочена съдебна система утре като я пуснат от домашния арест, да не вземе да удуши с баба си и него. Трите с майка и и баба и имат психопатия.
36
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това ще му е обица на ухото за цял живот. Друг път да внимава на коя прави деца!
35
4
 
32
 
! Отговори
курдо коленков преди 2 седмици
ей това ПП са някакъв полов цирк - кой е съпруг, кой е баща - все е спорно..