Четири нигерийки в Русия, четири секс робини в ада

Фотопроект разкрива съдбата на момичетата
24 авг 2016 21:02, Александър Попов
132

Момичета от Нигерия ежедневно пристигат в Русия, но вместо образование ги чака ад. Снимка: Татяна Егорова

Докато официално с робството отдавна е приключено, неофициално то процъфтява и в наши дни.

Когато става въпрос за сексуалното робство - Русия заема незавидното пето място като страна, която "приема" сексуални робини. Първенци в продажбата на жени е Нигерия. Именно четири нигерийки, проститутки в Русия, са главни действащи лица в проекта на фотографката Татяна Егорова, разказва colta.ru.

Тя е запечатала на своя обектив четирите жертви, които са успели да избягат от сводниците си. Те са били настанени в приют, докато им бъдат издадени документи и депортирани в родината си.

Историите на момичетата си приличат като две капки вода. Всички са израсли в бедни семейства и не виждали никаква перспектива в Нигерия. Техни познати, които впоследствие се оказали агенти на сводници, им "рисували" прекрасен живот в Русия. Обещали им студентски визи, самолетни билети, място в университет, където да получат европейско образование.

Но вместо студентски скамейки ги очаквал ад. Взели им документите и всички пари и ги принудили да проституират. Ако не се съгласявали - пребивали ги докато кажат "Да". Съвременните робовладелци не се притеснявали да ги осакатят и дори да ги убият.

На всички момичета им бил зачислен "дълг" 45 хиляди долара за осигуряването на документи за Русия. За да го изплащат, момичетата трябвало да обслужват между 10 и 20 клиента дневно.

Да се свържеш с полицията в такива случаи се оказвало безполезно, защото сводниците се радвали на протекцията на високопоставени служители.

В Москва полицията се опитва да се справи с проституцията, а с помощта на благотворителни организации в рамките на няколко дни депортират робините в родината им. Но няма как да изкоренят проблема напълно.

Момичета от фотопроекта на Татяна Егорова са имали късмета да се освободят от робството. Някои са успели за половин година, на други са им били необходими две години.

По думите на едно от момичетата, след като баща й разбрал, че я принудили да проституира в Русия й казал, че сама си е виновна и да се оправя.

Въпреки горчивия опит, неразбирането на проблема в семейството, момичетата са щастливи, че се прибират у дома. И ще занесат подаръци на близките си.

"Благодаря на Бога, че има хора, които се грижат и оказват всякаква възможна помощ за освобождението на жертвите на трафик. Тяхната работа е достойна за възхищение", казва фотографът Егорова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още по темата: Русиясекс робини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
5
 
30
 
! Отговори
SS преди 7 години
Да бе трафик на момичета за проституция има само в Русия, в Европа не.А тоя Ванко едно за какво лежа в затвора?А на албанците коя им е основната промишленост?Накога имаше едно предаване по БТВ Споко в един от епизодите една ученичка разказваше как са я упоили в дискотека и се е събудила в Холандия до колкото помня в някакъв турски квартал дето полиция не минава и е свирила в брас секцията докато не попада на един македонец дето и помага да избяга.
41
9
 
21
 
! Отговори
фото шопче преди 7 години
Фотошопа на Цру съобщава на малобройните си почитатели, че целия му творчески колектив полага свръхчовешки усилия, и скоро ще бъде представена една истинска, ама наистина съвсем истинска снимка, на четири нигерийски робини в Русия. Снимката ще бъде в колор и ще е цветна, в смисъл шарена.
40
2
 
23
 
! Отговори
Тия преди 7 години
какво искат?Да им дават пари и нищо да не правят ли?Това става само в ЕС!
39
24
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако поставят Русия и България на две картинки и ви попитат "открийте разликата", честният човек ще бъде много затруднен!Това, което ниговореха половин век за СССР се оказа пълна лъжа!Русия е една ***,управлявана от престъпници...като у нас.
38
13
 
17
 
! Отговори
Балканец преди 7 години
"В Росии люди не живут, а выживают!"Руска Народна Поговорка
37
18
 
25
 
! Отговори
Поручика преди 7 години
Огромната част от русофилската маса в България си нема представа никаква как се живее в Русия, в условия на олигархична беззаконност. Българския русофил ще изреве кански още на третия месец, ако му се наложи да живее в Русия като обикновен руснак без специални протекции. А ако го пратят да живее в некое село в степите или Западен Сибир ще си кълне дните. Ако изобщо оцелее.
36
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тоя сеят има 2 вида живот.Life и ЖизьнВсеки иска Life
35
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 59Той не знан дали е ходил но ти определено не си. Тези дългокраките които мязат на нещо не можеш да си ги позволиш. Или то за вас русофилите русия е рая на земята където и проститутките са руси бели красиви по метър и 80 и безплатни, да има за народа. Не е лесна ваща...
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чета коментарите май сте прочели само заглавието
33
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Do 58Znachenieto na dumata rob iasno li to e?
32
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
To Russia so e ad I bez da so rob
31
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо лъжете, че са нигерийки, бе!Не можете да различите характерните черти на отделните нации в Африка.Едната е от ТОГО, другата е от КАМЕРУН, третата е от РУАНДА-БУРУНДИ, а четвъртата е от БУРКИНА ФАСО. Загледайте се малко! :)
30
5
 
19
 
! Отговори
до 2 и 1 преди 7 години
Ама нали живота в руската страна е перфектен според вас, не че няма проституция другаде."Да се свържеш с полицията в такива случаи се оказвало безполезно, защото сводниците се радвали на протекцията на високопоставени служители."Ами сега?
29
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Русия си имат жени.Даже малко вповече.А тези фaшкии ги разправяйте на старата ми шапка.
28
13
 
9
 
! Отговори
хм преди 7 години
Преместили се от една африканска държава в друга.
27
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако я няма желязната полицейска хватка в русия, по улиците им ще се търкаля цялата пия.на нация, надр.усана, спи.нозна, извра.тена, докато измре, ще остане само мюсюлманската част
26
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен че са доказани от поне 50години като най-големите нека.дърници и пияни.ци , руснаците са абсолютни извра.теняци...мислите си че няма пед.али и лиз.бийки там ли, има ги в изобилие , и може би най-много на едно място!
25
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Факт е че държавата с най-много беззакония и безредие е русия!!! Там правила няма и човешкият живот не струва нищо!!!който е бил там , може да го каже, другите сте само едни голи охлюви
24
3
 
23
 
! Отговори
началото на края преди 7 години
Много ви е нечистоплътна пропагандата!
23
4
 
16
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
Тази статия я препечатвате за 68-ми път! Измислете нещо по-смислено!