Пуснаха под домашен арест Габриела Славова, баба й се разплака

Тя е обвинена за убийството на Пейо Пеев
30 апр 2024 12:42, Нели Христова
76

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съдът пусна под домашен арест обвиняемата за убийството на мъжа си Пейо Пеев - Габриела Славова.  

Нямало данни тя да се укрие при по-лека мярка от "задържане под стража" или да извърши ново престъпление, защото е майка на две деца и има постоянен адрес. Освен това била неосъждана, с добри характеристични данни, полагала и грижи за децата си.

Защитниците ѝ посочиха, че клиентът им е с влошено здравословно състояние и е претърпяла мозъчен инфаркт, след който се наблюдава изтръпване на крайниците и затваряне на очите. Защитата помоли да бъде назначена съдебномедицинска експертиза и добави, че и едно от децата на Пеева има дихателни проблеми, а другото сърдечни.

Според адвокат Вълков определението на Софийския градски съд е неоснователно. По думите му единствените предположения на прокуратурата са от видеозапис и първите показания на Габриела в полицията, на които не е присъствал адвокат

Друг мотив бе, че след 22 януари с нея не се работело, няма процесуални действия, разпити и не било възможно да влияе на свидетели.

Бабата на Габриела се разплака, след като чу решението на съда, пишат от "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от София
Великденско настроение край "зеления трамвай в София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чакай малко сегаЗначи.. ако имаш лоши условия и доходи, социалните ти вземат децата, НоАко си убийца, която има дете от един, лъже друг, пък и него ограничава да си види дето, жени се за него, въпреки че извънбрачно накрая убива бащата на първито си дете Нея я изкарват от затвора и и дават същите тези болни дечица, които всички видяхме на кадри как ходят голи и боси навън. Каква е тая помийна яма България бе?Каква е тая дупка, в която поверяват деца на ужийца, убила собствения им баща.
61
0
 
2
 
! Отговори
Народен Предател преди 2 седмици
Как така пускат под домашен арест една убийца? Доколкото знам ги има на видео как го убиват клетия човечец. Най гнусното е че вкарват ДЕЦА в затвора за троха дрога(примерно)....там щели да се поправят за това така тежко престъпление....а не да излезнат магистри завършили университет за престъпници...Накрая в нашата държава ще останат само НАЙ големите *** и криминогени. Гибелта на нацията ни вече е факт.
60
1
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 2 седмици
Имаме крещяща нужда от закон, ако пуснат под домашен арест се укрие, то съдията който го е пуснал да заема мястото му на обвинителния стол! Когато съдията носи персонална отговорност за това кой пуска, едва тогава ще имаме правосъдие!
59
0
 
7
 
! Отговори
Това е бг съда преди 2 седмици
Убийците в къщи. 4 месеца не може да се даде ход на дело което е повече от ясно....
58
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сърдечен инсулт няма ли?
57
1
 
10
 
! Отговори
Libre comme air преди 2 седмици
Смешен съд...мозъчен инфаркт...и затваряне на очите...Като я гледам пращи от здраве!!! И много добре вижда....А колко пари са взели съдиите за тая присъда...
56
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това е голяма грешка. Докога социопати ще бъдат третирани с кадифени ръкавици само заради това, че били имали деца? Точно такива са опасни и за децата си, защото какво възпитание могат да им дадат?
55
2
 
3
 
! Отговори
Дарк преди 2 седмици
Има вид на монахиня.Не си падам по монахини.
54
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Според съда на тая трябва да и дадат медал за храброст,къв Шенген,ква еврозона с това правосъдие )
53
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Само дано да не забегне зад граница и да не извърши други престъпления!? Кога ще е съдебното дело? Защо се мотаят!?
52
1
 
25
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 седмици
Хора , това нормално ли е?Тази убийца какво възпитание ще даде на децата си?Това не е държава, жалко че това хубаво и интелигентно момче си отиде толкова рано.Питам аз как социалните ще допуснат децата да живеят с нея?
51
1
 
27
 
! Отговори
Магелан преди 2 седмици
Преди малко показаха по TV. че получила Инсулт и за това е освободили.Какъв Инсулт какви 5 лева като тя вървеше до ченгета права и Здрава.Прокуратурата да се самосезира и да провери по колко подкоп са взели тези съдии?
50
1
 
26
 
! Отговори
Магелан преди 2 седмици
Шок и ужас Ако може някой да ми обесни какво в правова държава и какви съдии са в този съд и по какви човешки критерий освобождават една доказа убийца ????
49
1
 
29
 
! Отговори
Магелан преди 2 седмици
Шок и ужас.Как ще я пуснете бе хора.Вие нормални ли сте??Тази убийца е толкова обиграна и подготвена от Майка си че сега като избяга ще видим кой ще понесе отговорността???
48
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Удушваш мъжа си и под домашен арест, защото си от ОПГ Продължаваме промяната
47
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В САЩ тази па ча вече щеше да е с доживотна или смъртна, демокрацията няма нищо общо с това в БГ.
46
3
 
1
 
! Отговори
Радослав преди 2 седмици
До 30: защото щеше да го има като новина и защото защитата щеше да напише: че по време на задържането и е получила заболяването в следствие на "нечовешките условия" и щяха да настояват да е в болница, а не в ареста главчо!
45
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Точно това са демократичните ценности . Трябва да се радвате . Ставаме велика демокрация !!
44
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Жал ми е за нас си. Как пък тоя съд не се срути и да ги засипе завинаги тия вътре
43
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Яааа: В Европейския съюз може да се случи и дори се подстрелава от съда и всички останали институции. Вместо смъртна присъда - бягай вкъщи да си живееш живота на кеф. Ама все пак тя жената е убила мъж, кво пък толкова... просто някакъв си мъж.