Спортистът уважавал ДПС

Борисов: Аз гарантирам, че моята партия няма да прави коалиция с Доган
20 май 2008 16:31,
50
Спортистът уважавал ДПС
Снимка: БГНЕС

"Аз гарантирам, че ГЕРБ няма да прави коалиция с ДПС", каза неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Така кметът коментира намеренията на ВМРО за подписка срещу участието на ДПС във властта.

"В същото време ние никога няма да се включим в агитация или действия, които провокират етнически конфликт. Аз, като спортист, винаги уважавам победителя, тъй като след като е успял да победи - значи заслужава уважение", добави Борисов.

Според него дали една партия е на власт или не - определят избирателите.

"Това, че в последните 20 години партия ДПС е винаги управляваща, показва че начело на нея стои политик, който превъзхожда лидерите на останалите партии", каза той.

Борисов съжали колегите си, които по думите му не искат да погледнат резултатите от изборите.

"С почуда научавам, че те се събират, правят подписки и дори коментират моята партия - партия ГЕРБ", заяви той.

Бойко Борисов заяви още, че моли опозиционните лидери, когато искат участие на ГЕРБ в техни начинания, да не бързат с изказването на инициативи, за които в следствие  принуждават ГЕРБ да се включи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Всички побегнаха към урнете и пазаят места за изборите за да гласуваме за ГЕРБ че няма стигне деня опашката голяма се едно ше е ами... ми да храним българи а не турци това е разликата за това всички да защитим БЪЛГАРСКОТО да на ГЕРБ и не формалния лидер Боййййкоооо Борисоооов честито на победителите честито и на данакоплатците!
28
0
 
0
 
! Отговори
Dennis преди 16 години
i kato doide Gerb kakvo 6te stane? mislite 4e ne6to 6te procyfti li?? abe me4tateliii... spasenieto sa turcite . turcite ako gi nqma jiv ziqnste...
27
0
 
0
 
! Отговори
do nomer 26 преди 16 години
gospojo toi gi e svalil o6te predi da mu iskat . sami4ak si otiva ot mesec vreme postoianno 4aka sas svaleni ga6ti pred dogan. Bil goliam politik imat ob6t biznes s nego . Nali znaete 4e ve4e 60 % ot balgaria e na cvetelina borisova. Kak smiatate tia kupi Pamporovo i sega se opitva da kupi o6te edin goliam kurort za da ni sma4ka. Znaete li kakvo zna4i NE za va6ia lubim Boiko . Tuka varviat mutri i ne priemat Ne za otgovor
26
0
 
0
 
! Отговори
Daniela Atanasova преди 16 години
az sam ZA horata, koito ne si svalqt ga6tite na turcite
25
0
 
0
 
! Отговори
Тропчо преди 16 години
Всички ревем, че управляващите са такива и онакива, всички псуваме "***" и се чудим що ДПС е все на власт. Доган бил голям политик - айде бе?! Колко от тук изказалите се отидохме на последните избори ? Конституцията ни дава право поне веднъж на четири години да кажем кой да вее байряка (още един турцизъм, вече не се и усещаме). При 115 процентовия електорат на Сокола (щото 15 % си ги купува) и "българска" изибирателна активност под 50 % кво очаквате да стане ? Ако 80 % от "българския" избирател се разпредели между 3 други партии, знаете ли кога ДПС ще влезе в Парламента ? Тъй че, вместо да ревем сега като сарански мечки, просто да си замъкнем до урните следващия път. Тогава и ще имаме право да приказваме и обвиняваме. И това ще си стане без етнически вълнения, антикомунистически лозунги, без обиди по адрес на един или друг.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Хайде бе Бойко идвай на власт,уморихме се да чакаме !!!
23
0
 
0
 
! Отговори
bul преди 16 години
Само да не се излъже някой да гласува за тези мушмуроци, че лошо ни се пише... още от сега имат в редиците си общински съветници - турци. Имат даже и кметове ***... Внимавай българино какви ще ги сътвориш на следващите избори !!!
22
0
 
0
 
! Отговори
mitko преди 16 години
liglio-ko moje edin dupedavec
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
И това: хахахаха "В същото време ние никога няма да се включим в агитация или действия, които провокират етнически конфликт. Аз, като спортист, винаги уважавам победителя, тъй като след като е успял да победи - значи заслужава уважение", добави Борисов.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Оффф, пак ли? А бе, журналисти, толкова ли не усещате, че ББ вчера едно казва, днес, друго, утре пак забравил какво е казал.... Той или н помни, или иска да изглежда такъв какъвто е - ШУТ! Смилете се малко над този народ - стига сте го натрапвали! То поне да казвше нещо...."Това, че в последните 20 години партия ДПС е винаги управляваща, показва че начело на нея стои политик, който превъзхожда лидерите на останалите партии", каза той. Не усещате ли бедния му речник, тази тафтология не ви ли говори нещо, а? Като дете от 1-ви клас, 2-ри срок хахахаха
19
0
 
0
 
! Отговори
aninimen преди 16 години
neutralni da be da dnes.bg da be neutralni sa kakto evropeyska mediqa
18
0
 
0
 
! Отговори
Тропчо преди 16 години
ГЕРБ е партия на бизнеса и икономическите интереси. Това е структура, в която няма водеща идея. Най- далечната цел е спечелването на изборите. В това отношение и "Атака" дори (независимо от това, колко изопачена и идиотска е идеологията им) е по- стабилна структура от ГЕРБ. Какво да говорим за ДПС. Проблемът ще дойде когато ГЕРБ спечелят изборите, защото водещият принцип в бизнеса е рентабилността и бързото възвръщане на инвестициите. А икономическите интереси са най- разнопосочни. Очаквам бързо разцепление на парламентарната им група (отлюспени, независими, и незнам си кви още депутати).
17
0
 
0
 
! Отговори
Валентин преди 16 години
Какво значи МОЯТА ПАРТИЯ?
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ми да вземе и Днес БГ да демагогства в полза на българската организирана престъпност, та белким мутрата им отпусне некой лев за реклами!? Да предадеш народа си в полза на гангстер едва ли е неутралност. Поне според мен. А като гледам ефирните ни телевизии - те са просто неутрални по отношение на гангстера Борисов, та са се скъсали :))))
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Такъв-онакъв.... кажи му шимпанзето Бойко Борисов и това е! Една говоряща *** се готви да управлява България!
14
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
v tozi sayt postoqno se tirsi intriga obiknoveno s DPS!pocnah da si mislq ce nasitena nalagat mnenieto si i dosajdat vece s dps.vie ot dnes neutralni li ste
13
0
 
0
 
! Отговори
Бай мангал преди 16 години
И на мен ми писна да го слушам и гледам тоя пожарникарски генерал. И действително редовно излиза ту с гръмки, ту с ''философски'' изказвания по медиите ... Не мога да понасям ДПС, но и за Б.Б. няма да гласувам никога !!! Подлизурковци са всичките ...
12
0
 
0
 
! Отговори
VIA преди 16 години
ох, честно вече ми омръзна да гледам тази физиономия по телевизиите, да я слушам по радиата. Компетентен човекът по всички въпроси, да не говорим за "моята" партия. То два дни на едно мнение не стои. Много жалко нещо е това властолюбието, което при Б.Б. е приоритетът му в живота. Нещастна философия на живота има този човек. Научи се да чуваш и различни от твоеето мнение, не се дръж като господар в България, човеко.
11
0
 
0
 
! Отговори
Huko преди 16 години
"СПОРТИСТЪТ уважавал ДПС"??откога медиите могат да изразяват толкова очевадно и нагло политическите си пристратия и лично отношение? не трябваше ли да сте неутрални?
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не мислите ли, че в последните няколко дни, прекалено много взе да се спекулира с абривиатурата ДПС?Какво ли са намислили този път ааа?