ДПС поиска и спецслужбите

Ремзи Осман: Не може в спецслужбите и един човек да не се казва Ахмед
19 май 2008 22:21,
163
ДПС поиска и спецслужбите
Не може в спецслужбите и един човек да не се казва Ахмед, категоричен е Осман. Снимка: БГНЕС

МВР и съдебната власт са консервативни системи. Не може в спецслужбите и един човек да не се казва Ахмед. Това каза депутатът от ДПС Ремзи Осман на митинг в Джебел.

В Джебел Движението за права и свободи на Ахмед Доган отбеляза деветнадесетата годишнина от т. нар. „Възродителен процес“ у нас.

Според Ремзи Осман в страната е имало десетки случаи на младежи, които не са назначени в българските специални служби.

"Принципно ги съветваме да съдят държавата за дискриминация или да се обръщат към Омбудсмана", каза още народният представител от ДПС.

Той отново повтори, че движението има възможност и капацитет да предложи кандидати за всички длъжности в страната, включително и за вицепрезидентския пост на републиката.

Dnes.bg припомня, че през последните няколко дни представители на ДПС открито поискаха повече власт за партията.

По време на традиционния годишен събор в местността Демир баба теке край Исперих в събота Ремзи Осман изтъкна: “Някои казват - стига му на ДПС толкова власт. Няма такова нещо! На следващите избори ще вземем още повече власт”.

"Време е ДПС да влезе и в президентската институция. Защо постът вицепрезидент, например, да не е на движението?", каза още Ремзи Осман.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
0
 
! Отговори
кой ми сра в гащите преди 16 години
да наистина това се казва ирония на съдбата.защо дпс почита жертвите от тогавашният бунт.ами нали самите те го направиха този сценарии.тошо им посочи пътя към турция и всеки можеше да си отиде както и направиха.това че по пътя са станали жертва на криминалисти от своите редици и на турци в турция това могат сега да го отчитат на гърба на българският народ.Акаква роля е имал този доган или ремзисигурно те са предизвикали тези убйства а сега се чудят кой ми *** в гащите.
161
0
 
0
 
! Отговори
Катил Георги преди 16 години
Че те са си отдавна в спецслужбите хората,то в цялото ръководство на тая партия нема и 1 чист-всички са били доносници...и са си още на ДС.Аз помня възродителния процес и той се осъществи благодарение на "услужливите" им правоверни граждани на НРБ (огава поне така се казваше).М/у другото ако знаете как се клепат 1 друг самите турци-направо ще ги съжалите,но лошото е като има конфликт с друга религия-забравят за междуособиците си и се съюзяват.
160
0
 
0
 
! Отговори
none преди 16 години
Bozse,bozse,do kakvo dozsivyahme...May tryabva da se zapochne da se suzdava NOva Bulgaria ot bulgari v chuzsbina.
159
0
 
0
 
! Отговори
hASAN1968 преди 16 години
Abe drugo sha prikazvate vsi4ki vie sled izbori ama sha vidite koi sha upravlqva i koi sha kazva kvo stava!Aman ve4e turci takiva onakiva nie vsi4ki na izbori sha idem i pak DPS sha e upravlqvashto!
158
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРКА преди 16 години
ЛЕЛЕ,ФЕСЧЕТА,ПОМНИТЕ ЛИ ПРЕКРЪСТВАНЕТО ВИ ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ?ГОЛЯМ МАЙТАП БЕШЕ,ТОВА ДВА ПЪТИ ДА ТЕ КРЪЩАВАТ Е ГОЛЯМА РАБОТА,А?АМИ ДО ГРАНИЦАТА С КОЛАТА И ТАМ,ХАЙДЕ ПРОДАВАЙ НА БЕЗЦЕНИЦА,ХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААА.КОЙТО НЕ ИСКА ДА СЕ ПРЕКРЪСТИ БЕЖ ДА ГО НЯМА В ТУРЦИЯТА.
157
0
 
0
 
! Отговори
Обикновен човек преди 16 години
На форумните тигри,които реват за революция и изпадат в крайности от едната до другата ще им препоръчам,като начало да гласуват на следващите избори.Ако до тогава си пийте редовно хапчетата.Манипулират ни всеки път по един и същи начин с етническата карта.Както каза някой преди мен,всички реагират на стимула, като кучето на Павлов.А през това време ония горе пълнят гушките,а тия в опозиция си чакат реда с отворени уста.И сега какво замазват ви очите,тъй изкусно,че устите на форумните тигри се пълнят със слюнка и те плюят по екрана чак и не виждат какви глупости творят.Ние тука се плюем,а други ни смеят.Има ли разумни хора тука?Да помислим защо ни отвличат вниманието?Вярвам,че ще намерите безброй причини за това.Колкото до темата,който и да се назначава където и да е Иван,Драган,Петкан,Ахмед трябва да е кадърен иначе политическите назначения знаем докъде водят.За тези,които са във форума само да се псуват да продължават в същия дух,защото явно друго немогат и "Наздраве".
156
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ei smotlio turski,sus jalkite si pisanija samo dokazva6 kolko tupi turci ostanaha v Bg.Kogato Bulgarija e bila durjava,turcite sa se motali is Mala Azija.Ia kaji s kakvo 6te se pohvali Turcija-moje bi sus Armenskija genocid,ili s nespazvaneto na 4ove6kite prava,ili s tova 4e Istanbul e postroen vurhu Konstantinopol ?Ni6to ne ste dali na Evropa,zatova i ne vi iskat.Naliagai si parcalite,da ne iade6 sopata
155
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
da,edin goliam ta da ti go nabijat do jicata,fes lainian
154
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Т.нар. турска "партия" ДПС преяде от власт. Наглостта им премина всички възможни граници. Трябва завинаги да бъдат изхвърлени от политическата сцена, защото тия спряха развитието на Родината ни с десетки години. Както и всички дупедавци, които им се подлагат.
153
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Единен патриотичен фронт пров етническата "партия" ДПС!
152
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Пиночет, Пиночет ни трябва. Тогава тази *** няма да смее за да си покаже смрадливия нос.
151
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
1 golyam huuuuuuuuuy zavsi4ki gyauri
150
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
абе скъпи участници в този форум,замислихте ли се колко от вас са гласували...колко от вас хванаха и изведоха приятелите си до изборното буро та и те да упражнят правото си на глас...при ниската избирателна активност разбира се печели този с най твърдият електорат, дори и да е малцинсто в дадена страна!Колкото до мнението на г-н ремзи осман.."МВР и съдебната власт са консервативни системи. Не може в спецслужбите и един човек да не се казва Ахмед. ...:Бих му казал че във всички служби в страната трябва да се назначават хора с капацитет, а не поименно!Няма квоти за Ахмед или Петър...Друг е проблема че във вътрешно се назначава по шуробаджанашки принцип...и с много пари!А това е сериозен проблем!
149
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Аз смятам, че плачат за един неокастрен кол да ги чегари докато посинеят и през ум не им минава да си мислят за глупости.
148
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
naistina da glasuvame na tezi izbori===========samo DPS
147
0
 
0
 
! Отговори
Daniela Atanasova преди 16 години
hora sabudete seeeee !kak moje teq svine da si pozvolqvat tolkova smogo.umrete gadove mirizlivi.
146
0
 
0
 
! Отговори
++++ преди 16 години
БКП си смени имети и създаде ДПС,НДСВ и още няколко други изтърсачета - за да са вечни във властта.ДПС и НДСВ - обслужват БСП...СЪРДЕТЕ СЕ НА БСП,КОЯТО Е ХИТРА,А НАРОДА Е ПРОС,като им вярва!
145
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 16 години
трябва да се отървеме напълно и завинаги, от ДПС и депесарите!НАПЪЛНО И ЗА ВИНАГИ!!!
144
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
В С И Ч К И Н А И З Б О Р И !!!!
143
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ХАСАН ЛИ СИ НЕЗНАМ,ЗНАМ САМО,ЧЕ СИ ФЕС.КОЛАТА СЪМ СИ Я КУПИЛА ОТ МЕСТА,КОИТО МОИТЕ РОДИТЕЛИ БЪЛГАРИ,А НЕ КАРАМ СЛУЖЕБНА КОЛА НА Ф-*** "РИКОМ",В КОЯТО БЯХА ***.И СЪМ СИГУРНА,ЧЕ *** НЯМАШЕ КНИЖКА...............