Боян Расате: Само в БЗНС не знам да има хомосексуалисти

На 28 юни гейовете са на парад в София
22 юни 2008 13:37,
151
Боян Расате: Само в БЗНС не знам да има хомосексуалисти
Боян Расате. Снимка: БГНЕС

Във всички партии, за които се сетите, има хомосексуалисти. Само за БЗНС не съм чул да има такива. Това заяви Боян Расате, председател на Българския национален съюз по повод планирания за 28 юни гей-парад в столицата.

Според него, в ДПС също нямало гей-скандали, но подобни практики в Турция били нормални.

Расате каза, че не е против хомосексуализма вкъщи, а против този, който агресивно се пропагандира и си пробива път във властта. Според него хомосексуализмът и педофилията навлизат все повече в нашето общество и се толерират от политически партии и от законодателната власт.

На въпрос кого има предвид в парламента, той посочи имената на Владимир Кузов, Йордан Соколов, Филип Димитров, а за Кристиан Вигенин заяви, че “той не крие сексуалната си ориентация”.

Расате цитира данни на гей-организацията “Джемини”, според които 30% от народните представители са хомосексуално ориентирани, но подчерта, че тъй като става въпрос за “най-крадливите хора”, този процент в българското общество сигурно е по-нисък – около 7-10%.

Председателят на БНС уточни, че не включва душевната хомосексуалност, “която означава да се накланяш според посоката на вятъра”. По данни на “Джемини”, в парада ще участват представители на Европарламента, каза Расате, като каза, че не знае имена.

По отношение на това, че Столична община е дала разрешителното за парада, той заяви, че говори за хомосексуализма сред политиците като явление, което се случва вчера, днес и утре.

“Бъди Нетолерантен, Бъди нормален” - това е мотото на седмицата за нетолерантност срещу хомосексуализма, която БНС обяви в отговор на предстоящия гей-парад. Тя ще включва няколко медийни прояви, кръгла маса в столичния хотел “Рила” с участието на наши интелектуалци (Расате отново отказа да посочи имена), както и информационни кампании във всички по-големи градове.

БНС иска законодателни промени: забрана на всички гей-организации у нас; забрана на пропагандата на хомосексуализма и толерирането му от държавата, включително и от медиите (като това условие се включи в Етичния кодекс на журналистите); по-улеснена съдебна процедура срещу хомосексуалисти и педофили.

На въпрос защо слага знак за равенство между последните Расате отговори, че обикновено практикуващите педофили са хомосексуалисти – “става въпрос за сексуални извращения и ние не можем да ги приемем”.

За кампанията си БНС са подготвили видео клип и листовка. Във видеоклипа са показани отблъскващи кадри от гей-парад в Германия. В листовката пък се казва, че хомосексуализмът не е генетично обусловен, а е в резултат на неправилно възпитание.

Освен това повечето хомосексуалисти са престъпници, наркомани, алкохолици, носители на тежки заразни болести, извратени, особено мъжете. На въпрос как да се пазим от тези хора, Расате отговори, че те са опасни и затова трябва със закон да се спре пропагандата на хомосексуализма.

В Румъния забраниха хомосексуалните бракове, а у нас се говори за узаконовянето им, каза още Расате. Той съобщи още, че очаква удари отвсякъде във връзка с кампанията, но дъщеря му е в първи клас и не иска след време тя да му съобщи, че има момиче за гадже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Кадаиф преди 15 години
... а не на избор.
29
0
 
1
 
! Отговори
Кадаиф преди 15 години
...а не на избор.Няма ли кой да им го обянси това на всички расатета и безмозъчни кречетала най-после?
28
0
 
1
 
! Отговори
от 24 преди 15 години
Ето за това говорих за непросветеност,това се случва и не е болест.А червенокосите с лунички и те ли са болни ?Трябва човек да се научи да се приема такъв какъвто е ,да не парадира с собствената си сексуалност.Да не я натрапва и да не пречи на останалите.Но се замисли то е същото с мъжете които се правят на голям "Казанова" в един момент на околните им писва и те почват да го бъзикат и да гледат на него насериозно,а най-вече и жените.Аз не искам някои да ми натрапва сексуалноста си,да прави каквото си ще в спалнята ,но в обществото да се съобразява.Такива излишни показности са ми супер неприятни.Дреме ми кой или коя какви били,аз искам да си живея спокоино и като изляза да се забавлявам да няма натрапващи се.Но това е искат да им се обърне внимание а не се замислят какво си причиняват.Да са живи и здрави.
27
0
 
1
 
! Отговори
МАХНО преди 15 години
АХАМ ПРИЗНА СИ МОМЧЕТО.<Във всички партии, за които се сетите, има хомосексуалисти. Само за БЗНС не съм чул да има такива. > НО И ВЪВ ВАШТА ИЗМИСЛЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ ГИ ИМА НАЧЕЛО МАЙ С ПЕДЕРАСАТЕ? А ЩО НЕ СИ ЕБ...ТЕ МАЙКИТЕ ВСИЧКИ СТЕ ЕДНИ И СЪЩИХАЙДЕ НА УЛИЦАТА НАРОДЕ КАЗАХ ВИ? И НЕ ДА СВАЛЯТЕ ПРАВИТЕЛСТВА А ДА СИ ИСКАТЕ СВОЕТО. ТАКА СЕ ПРАВИ В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ А НЕСЕ ПОДМЕНЯ ЕДИН *** С ДРУГ.НА УЛИЦАТА ЗА ОТСТОЯВАНЕ НА ПРАВОТО НА НОРМАЛЕН ЖИВОТ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЯ ПАРТИЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ИЛИ НАМ КО СИ??!?!??! НАУЧЕТЕ ГИ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ВАС ТОГАВА И НИЕ МАХНОВИСТИТЕ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПИМ? НА УЛИЦАТА ИНАЧЕ ВИ ЧАКА ГЛАД И МИЗЕРИЯ В ДОМОВЕТЕ СИ ! ТОГАВА ОБЕСНЕТЕ НА ДЕЦАТА ЗАЩО НЕМОЖЕТЕ ДА КУПИТЕ ТОВА ЗАЩО НЯМА ТОК И ТН. НА УЛИЦАТА!!!!!!! БЪДЕТЕ ДОСТОЙНИ ЗАДА ВИ ЗАПОМНИ ИСТОРИЯТА.........
26
0
 
1
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
Абе с две думи искаш да кажеш, че не е добре да оплюваме болните!
25
0
 
1
 
! Отговори
Aman преди 15 години
Боянчо днес си нетолерантен към хомосексуалните, утре ще си срещу ***, после евреите ще ти пречат, възможно е да организираш и масов бой над бедни щото най-вероятно ти грозят гледката.... ... да видим кого пропуснах....а да ...ако случайно не са ти натрошили костите в близките 4-5 години...ще се обявиш и срещу афганистанци, китайци, филипинци, занзибарци, които ще населяват нашите земи, докато ти и твоите шизофренични симпатизанти се чудите в кого да се вгледате, за да си терапевтирате болните мозъци. БНС - Жалки, тесногърди, ограничени, комплексирани и необразовани кандидати за кацата с парите. Слава богу, че нямате никакъв политически шанс.
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ето ви малко информация спрете да се джафкате:"Редица изследвания показват,че по своята структура основната конфигурация на човешкия зародиш е женска.Както знаем между шестата и осмата седмица след зачатието,мъжкия зародиш (XY) получава солидна доза от мъжките полови хормони,наречени андрогени,които да оформят тестисите,а после още една доза ,която да пренастрои мозъка от женска на мъжка конфигурация,Ако мъжкия зародиш не получи подходящите количества мъжки хормони,в определеното за това време.може да се случи следното:Може да се роди бебе момченце,чиято мозъчна структура да е повече женска,отколкото мъжка,или с други думи,момче,което в пубертета вероятно ще се развие като хомосексуалист."Край на цитата.Нима можем да критикуваме и обвиняваме човек ,родил се леворък или с генетично нарушена способност за четене?Или защото има сини очи и червена коса?Или защото се е родил с женски мозък в мъжко тяло?Поради своята непросветеност повечето хомосексуални вярват ,че тяхната хомосексуалност е въпрос на избор и като всяка малцинствена група често използват различни обществени форуми,за да демонстрират и защитават своят "избор",с което обаче не само измъчват себе си ,но и предизвикват отрицателна реакция сред мнозина представители на обществото.Ако обществото осъзнае и разбере научните доказателства,които показват ,че в повечето(всъщност в почти всички) случаи хомосексуалноста е вродена,то интересът и любопитството към някоя сбирка на хомосексуалисти ще са толкова големи ,колкото към събиране на червенокоси хора с лунички-генетично съчетание,което се среща точно толкова често ,колкото и хомосексуалността.И тогава обществото ще е по-склонно да приема нормално хомосексуалните хора,а те от своя страна,ще имат далеч по-малко проблеми с нараненото си самолюбие,защото отношението към тях ще е много по-достойно,тъй като няма да бъдат отхвърлянии и осмивани.Всъщшност незнанието и нежеланието да се информират и от двете страни,ги отдалечава една от друга и е извор на съществуващите проблеми.
23
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
boi,boi i pak za vsiakavi sbarkani
22
0
 
1
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
а иначе себеподобните си ги знае, де са навред!
21
0
 
1
 
! Отговори
БРЯ.... преди 15 години
Расате цитира данни на гей-организацията Джемини, според които 30% от народните представители са хомосексуално ориентирани!!! Мале... колко много пишколапачи имаме си в Парламента!!! Ми то си било жив гей КЛУБ тоя БАРДАК наречен ПАРЛАМЕНТ!!!
20
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
На кой му дреме за гейовете, въпроса е че това момче расате ли е педерасате ли е, е едно нагло и страхливо популистче е ефтино съзнание и плитък мозък, но точно такива *** се харчат сред простия българин.
19
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
И Павлин-*** се изказа, за което благодарим.:)))
18
0
 
1
 
! Отговори
до този който (не) м преди 15 години
Само погледнете 2-я коментар и ще разберете колко нахални са станали тези ***. не съм си мислил, че съществуват толкова ограничени хора, да и аз не съм си мислил че могат да съществуват толкова ограничени хора като теб чул няква си гейска пропаганда по медиите, или най-вероятно той е такъв, и си мисли че всички трябва да и вярват. Кои са тез велики умове, които са доказали това, а??? И ето ти случай, в който родителите са възпитавали децата си да бъдат гейове древна Спарта (даже когато са правили деца са слагали на жените си изкуствени бради, за да е по-нормално). Ако е генетично предаван хомосексуализмът, значи трябва днешен Пелопонес да е изцяло педерастски и лезбийски!И ако в Гърция е нещо традиционно, то в БГ модата на обратните идва от запад тази публична изява на сексуалните наклонности не е била нормална за обществото ни допреди 20-на години, така че гледай ти да се информираш малко, преди да заблуждаваш някой!!!
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Този чували се кви ги говори изобщо има ли връзка с главния мозък.Наближават избори и дай да си правим реклама.Някакъв *** който уби човек ,защото кара като ненормалник,сега има смелоста да съди кой какъв бил.Ами кмета на Берлин е гей и кво от това?Важно е да си върши работата.Щяло да има парад ми нека има ,като искат да си правят.Той като направи някаква измислена чета да защитава кой и от кого?Баси баламурника.Да седне и да почете малко информация за хомосексуалните,а не да бръщолеви,той в 18-19 век ли живее.И голяма част от непросветения български народ му се връзват.Един говори против ***,друг против турците тоя против хомосексуалните.Ей няма управия таз държава.Кой ще подеме кампания за тва бясно шофиране по улиците.Нали знаете тези който открито са против хомосексуалните всъщност са такива но се прикриват и се боят да си признаят пред себе си.Тъжна гледка българска.
16
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
тоя се връща 50 години назад или по-вероятно понеже го забравиха всички та да се появи малко.
15
0
 
1
 
! Отговори
Се сетите... преди 15 години
Идеята е друга. Хомосексуалистите са лесни за маниполиране за това не бива да заемат отговорни държавни длъжности. Това също е доказано ;)
14
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Как до преди 20 години хомосекуализмът не беше генетично заложен бе, *** мазна???
13
0
 
1
 
! Отговори
Avarar преди 15 години
Хаха:) Ама откъде ще знае той, че хомосексуализмът е генетично заложен, след като няма елементарно образование. Защо не го попитате какво е ген и какво е X-хромозома:) Говори пълни измислици-премислици, които представя като "факти". Търси почва сред по дефиниция *** население, което обича да му говорят глупости и простотии и да ги повтаря. Той понеже беше леко позабравен този Расате, реши да покаже, че е жив. Иначе мястото на такива *** като него е в затвора с доживотни присъди за убийство и разпалаване на вражда. С една дума, този е пълен с никакво образование и без реална представа за света.
12
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Познаватели лично някой гей или лезбийка?Аз познавам.Мислех си ,че какво толкова ,хора като хора.Не съм бил прав.Е сега вече не искам да ги познавам.
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
мен ако ме питате е по-добре повече хомо да има!така ще останат повече свободни жени !!!