Обсъждат вота

Шестият вот на недоверие към кабинета "Станишев" е заради спрените ни от ЕС европари
29 юли 2008 08:07,
42
Обсъждат вота
Снимка: БГНЕС

Парламентът ще обсъди шестия вот на недоверие към правителството на извънредно заседание днес от 9 ч.

Мотивите за вота са "наненесените нобратими материални и морални щети на страната след 1,5 г. членство в Европейския съюз".

"България загуби над 1 млрд. евро до този момент поради тежка корупция, неспазване на правилата, неадекватно и некомпетентно поведение на българското правителство", се посочва в мотивите на опозицията.

Според нея няма гаранция, че през следващите месеци средствата ще бъдат усвоени.

От опозицията припомнят, че са спрени средства и по трите предприсъединителни програми.

Искането е подкрепено от 86 депутати от опозицията и беше внесено на 23 юли.

Проекторешението за гласуване на недоверие е подкрепено от целите парламентарни групи на ОДС, ДСБ, БНС и БНД, както и от 14 независими депутати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
sir Urien преди 15 години
Василев, не виждам да си защитил долното си мнение, по което са ми забележките. И не ми казвай за кой да гласувам, това е по-труден избор, отколкото можеш да си представиш. Отговарям ти на въпроса бих застанал до палатките пред президендството, ако протеста не беше политически, а граждански; защо трябва да съм привърженик на някоя партия, за да имам определено мнение за управлението?Така че не ми го хвали този запад къде го хваля запада, ***? точно обратното не харесвам запада. Виждам че си писал разни общи приказки за Италия, Франция... очевидно си се хванал на брътвежа на Станишев и Президента, както го пишеш с главна буква, че ний сме изкупителната жертва......... аз ли съм бил изперкал?За ДПС ще гласувам, но за тия измамници никога тези думи показват колко си БЪЛГАРИН!Според мен сме в такова положение, защото хора като Василев си играят на сини, зелени, жълти и незнам си кви още, а никой не се замисля какво правя аз по въпросаХайде, Василев, играй си още на червеноще и си бъди овца... мен ме разсмиваш успешно, тъй че със здраве...
20
0
 
0
 
! Отговори
lp преди 15 години
Мили дечица,ако искате да постигнете нещо в живота, в никакъв случай не мислете като номер16.Комунистите са наи-долното племе на земята.Пет века турците не можаха да ни сломят като националност,те за 45 години направиха от Българина един отчаян човек който е принуден да взима подкупи,да краде за да може да изхрани семейството си.Заключете Бабите идядовците си у вас на следващите избори!!!
19
0
 
0
 
! Отговори
mitko преди 15 години
Ей калмук ,твойто време и на тройката крадци изтича. Ще капе ваша кръв от всякъде ,а на серГей купете му вибратор щото *** няма да стои вечно зад него.
18
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 15 години
И този път нищо няма да се получи с искания вот на недоверие.А за жалост,ние българите сме търпеливо "племе"-мачкат ни,лъжат ни,ограбват ни,лишават ни-ние търпим...Докога ще е това?....А т.нар. "успушно" правителство ,се подиграва с нас по възможно най-гадния начин.Не можеш като министър-председател да се изправиш пред народа и само да се оправдаваш и да говориш с голи обещания за бъдещето на БЪЛГАРИЯ.Ние сме в настоящето,ако не се направи настоящето да е добре,как тогава ще е добре бъдещето.
17
0
 
0
 
! Отговори
Vasilev преди 15 години
Извинявам се - не става дума за Марсилия а за Монпелие........
16
0
 
0
 
! Отговори
Vasilev преди 15 години
До 15Откъде се било разбрало... Просто, имаше коментар на евродепутат от друга страна, който съвсем спокойно и коректно обясни какви и колко случаи имало... Не може да се спори с поклонници на Бойко тъпанарина и на Волен Сидеров, не може. И да питам не само теб а всеки - е, и би ли застанал до палатките с Волен Сидеров и да плюеш страната си, турците, ***. Така прочее, както прави Бойко *** често (справка - *** били избягали на море и нямало кой да чисти *** на София). От днешните новини - ново 20, Бойко бил обект да го отстрелят и веднага обвинява БСП и ДПС, че ако това станело те щели да се пишат невинни, а всъщност какво - виновни ли са, те ли ще го отстрелят, не разбрах.... Е, това не е ли инфантилно поведение на *** мутра, на която такива тъпчовци очаквате да бъде дадена властта в България. Направо не ми го побира ума... Фашизоида Волен размахва ръце и крясъци и вие го следвате. Малко зад него, по-префинено но също тъпо, безпардонно, ченгеджийски се изказва Бойко ***, следва Яне Пушилката с неговите димки, приказки на ангро... И някъде в сумрака се скатават и чакат да стане патаклама тези които нямат доверие и за 1 процент...Извинявай драги, но наистина си изперкал и нещо ти се привиждат кафяви ризи (Германия от 30-те), черни ризи (Италия на Мусолини и пр.). И понеже все пак искаш и нещо като доказателства... Добре........., не споря че нашите имат трески за дялане, че някои на нискити етажи крадат, че изобщо политиката е продължение на икономиката. Има слабости. То как ли и да бъде след 18 години седесарска разруха, грабеж и пр. Но все пак - да вземем Италия драги ми смехурко. Там Берлускони владее част от икономиката, медиите, спортен клуб и пр. и едновременно е минитър председател. ТОВА НЕ Е ЛИ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ... Но за тия прегрешения Брюксел мълчи, нали... Бях в Марсилия за около два месеца - там кметът Жорж Фреш е и председател на съвета и на шеф на региона. Освен това е отявлен националист и постоянно говори срещу черните и пр. Тоталитарно управление пар екселанц... Случаите на корупция са известни на всички, но се мълчи... и Брюксел тоже. Така че не ми го хвали този запад. И ОЩЕ НЕЩО - ИМАМ СТАНДАРТ (ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА УМ, ЗНАНИЯ, ОПИТ - ЯВНО ТИ СИ НАПРЕД С МАТЕРИАЛА), НАВЯРНО СРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ. ХОРАТА, КОИТО ОПОЗНАХ ПРИ ТОВА СИ ПРЕБИВАВАНЕ ЖИВЕЕХА НА КРЕДИТ ТОТАЛ, КАТЕГОРИЧНО СЕ ОБЛИЧАХА ПО-ЗЛЕ ОТ МЕН И МОИТЕ КОЛЕГИ, НИЕ ИМАХМЕ ДОСТА ЗНАЧИМИ ЗА ТЕХНИТЕ ПРЕДСТАВИ НАУЧНИ УСПЕХИ И ПР. Айде чао, че стана неудобно. Гласувайте си за Бойко *** и Волен фашиста - вярвам, че малко ще бъдете... За ДПС ще гласувам, но за тия измамници никога
15
0
 
0
 
! Отговори
sir Urien преди 15 години
Мисля че всеки осведомен разбирта тъпотията на писанието ти. Само два цитата: -"1. Не забравяйте, че спирането на средства е нормална практика и е била приложена към много страни" - От къде го разбра, дали така са спирали пари на Чехия и Естония?-"3. Процедурата към България и Румъния в този си вид се прилага за първи път. 4. Ясно е, че основните констатации са от медийните шумотевици, антиприказките на опозицията" - , на Румъния не са спрени никакви пари, и ЕК си има специалисти които да им правят констатациите, поинтересувай се малко, тъпан такъв!
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ти 6 говориш като безработен мързелив *** за когото бкп е светлото бъдаще
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Kostov ne e opozicia,a kradlivo ***
12
0
 
0
 
! Отговори
ККС преди 15 години
ще гласуват за Станишев и се надявам те да не са малко. Също се надявам следващия кабинет на Станишев да не бъде в такава коалиция, защото това много му пречи. Все повече хора взеха да се усещат за този *** и престъпник Бойко
11
0
 
0
 
! Отговори
Просветен преди 15 години
Много добре поставено мнение. Хареса ми хумора, но и сте прав напълно. Медиите са виновни!
10
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 15 години
Не опозицията, Европа им показа недоверие! *** ли са или глухи?!
9
0
 
0
 
! Отговори
мирела преди 15 години
Парите ще ги връщаме ние,другите пари ги плащаме пак ние,докога?Загубиха доверие-това е най-страшното,хората се срамуват да се нарекат българи,защото сме белязани,а те нито веднъж не се почувстваха виновни и не наведоха глави от срам.Това е белег за ненормалност.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мисля, че сега е момента да се окаже подкрепа на "Атака" пред парламента.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ATAKA!!!
6
0
 
0
 
! Отговори
Vasilev преди 15 години
И така момчета, ще обобщя - нищо не става от тия ***, днешната опозиция, ама нищо. Даже такъв слагач като Бареков днес сутринта ги иронизира. Та представете си мили анти настроени българи. Бойко тъпия разрешил на Волен Сидеров да митингува пред МС и Президента. И какво се получава, Волен им отнема инициативата, в съюз с него е Бойко ***, останалите хич ги няма. И наистина, в предаването сутринта Волен и до него Яне Янев, друга откачалка. Е, как да не гласува човек за БСП - все пак нормални хора... образовани, добре възпитани, шефът не краде, под него нещо докопват, но той им взима мярката полека лека. Волен казва - нямаме работа с Костов и Софиянски, та даже и с Надежда Михайлова... помним им кражбите и народът не може да прости. Та така *** тъпчовци, бъдете винаги контра на всичко и всички. Разпилявайте гласове на този и на онзи, само, ама само не давайте власт на налудничави хитлеристчета като Волен и Бойко *** в добавка Яне пушилката. Към всички недоволни... 1. Не забравяйте, че спирането на средства е нормална практика и е била приложена към много страни. 2. Миналата година комисията към Брюксел беше разформирована и тази година работи по нови по-високи с изискванията си правила. Нови хора. 3. Процедурата към България и Румъния в този си вид се прилага за първи път. 4. Ясно е, че основните констатации са от медийните шумотевици, антиприказките на опозицията (леле мале, Атанасов ще ми е пример за морал или Костов, Софиянски и другите откачалки - е, нееееееееееееееее)
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пак ще гласуеме за Станишко...ляб наль има и войнъ немакат изчезне ляба тогаз ше спра!Баба Бута 1944
4
0
 
0
 
! Отговори
Rokeriikata преди 15 години
Тия гадове няма да паднат и този път!Тъпата "опозиция" не разбра ли, че не им стигат гласове-те са по-малко във всички случаи...колкото и да опитват НЯЯЯЯМАААА ДААА СТАНЕЕЕ!Ако народа не ги свали,никой няма да успее...лошото е,че който и да дойде на власт все ще граби-това е!ДАЙ НА ПРОСТАКА МАЛКО ВЛАСТ И КИНТИ И МУ ВИЖ АКЪЛА!!!Скрено съжалявам за прекрасната ни България-тя е най-хубавата страна,но хората в нея са гадове!!!Ако не се промени мисленето "На Вуте да му е зле" няма да се промени нищо-свестните ще си отидат в чужбина,а останалите ще ***,но с тях ще уме и България!!!!!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
Tyler Durdon преди 15 години
Ламята ще пусне кокала. Лошото е, че има няколко варианта и българинът ще докаже за пореден път максимата, че винаги избира най-лошото за себе си.Вариантите: 1. Каубойко (видяхме церберите на местно ниво какво направиха). 2. недоВолен (ще надминем рекорда на Зимбабве след като вземе от богатите и ромите и ваздаде на бедните). 3. Костов (само веднъж спаси България и от пепелта успя да я извади и отправи по пътя към Европа - медиите обаче ни научиха, че той е виновен за всичко от предаването на Левски, потопяването на Титаник, та чак до глобалното затопляне).
2
0
 
0
 
! Отговори
Антонова преди 15 години
шайката престъпници ще умуват как отново да излъжат Европата, че водят битка с корупцията, която те самите генерират, поддържат и развиват