Гербери и сини: Ориент! Карат ни да се радваме, че има ток

Според ГЕРБ и ДСБ живеем в азиатско-ориенталско управление, Тройната коалиция е най-страшното за нас
3 авг 2008 15:40,
70
Гербери и сини: Ориент! Карат ни да се радваме, че има ток
На 16 юни, в студиото на Нова телевизия, Бойко Борисов собственоръчно написа и подписа, че ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП и ДПС. Снимка: БГНЕС

„В България цари азиатско-ориенталско управление и ние трябва да сложим край на това“.

Това заяви на пресконференция в Бургас Цветан Цветанов, лидер на ГЕРБ.

„Това е първата по рода си среща между партиите, членове на Европейската народна партия /ЕНП/, които са готови заедно, със съвместни усилия, да свалят сегашното правителство.

Към ГЕРБ и ДСБ ще се присъедини и СДС“, заяви Цветанов.

В близките дни щял да бъде организиран и подготвен бойкот срещу сегашното правителство.

Ще има и национален щаб, от който ще се координират конкретните действия срещу падането на правителството.

По думите на д-р Петър Москов, зам. председател на ДСБ и оглавяващ предизборния щаб на партията, ДСБ и другите партии- членове на ЕНП определят управлението на Тройната коалиция като провал на членството на България в ЕС.

„Живеем в азиатско, непрозрачно, корумпирано управление“, каза той по-рано днес в ефира на БНР.

„България променя пътя си. Не бих искал да гледам на нашите разговори с другите партии като на договорки, тези срещи са надпартийни, защото гасим пожара, който е в държавата“, допълни той метафорично.

„Не искам да живея в държава, която има емблема „провал“,допълни Москов.

„В ДСБ няма противоречие за формиране на алтернатива на това управление – това е ценност от национално значение“, уточни Москов по повод на въпрос за предишни изявления на лидери на ДСБ срещу Бойко Борисов, Софиянски и други .

„Единственото страшно е управлението на Тройната коалиция“, допълни д-р Петър Москов.

„Това, което се случва в държавата, е над Бойко Борисов, над Иван Костов, над д-р Николай Михайлов. Искаме да покажем на обществото, че има алтернатива за друго бъдеще“, каза още зам.-председателят на ДСБ.

"Ние градим проевропейска алтернатива на това управление.

Не искам да живея в „държава, в която е проблем дали ще има ток и да ми казват да се радвам, че има ток“, изрази се образно председателят на предизборния щаб на ДСБ.

Според него е несериозно Сергей Станишев да декларира, че ще се кандидатира за втори мандат.

„Това е наглост, след като искаш да изместиш пътя, поет от България преди 18 години“, заяви Москов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
ATAKA преди 15 години
DO KOGA SHTE TURPIM TAZI TROINA LAMJA DA NI GRABI - NIE NQMAME DURJAVA - IMAME SI MAFIA SRASNALA SE S DURJAVATA - ETO ZA TOVA NE PUSKAT KOKALA SEGASHNITE UPRAVNIZI - ATAKA DRUHARI - TAM E ISTINATA - INACHE NQMA OPRAVIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
48
0
 
0
 
! Отговори
АНАЛИТИК преди 15 години
КОСТОВ ПРЕМИЕР , БОРИСОВ ПРЕЗИДЕНТ , ГЕН . АТАНАСОВ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР , ................................................ КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ МУТАНТИ ДА ЕМИГРИРАТ В БЕЛАРУС , СЕВЕРНА КОРЕЯ И КУБА ! Е МОЖЕ И В РУСИЯ И ВЕНЕЦУЕЛА !
47
0
 
0
 
! Отговори
Възродител преди 15 години
Ти си продукт от търкалянето на майка ти , когато баща ти е бил в ареста ! Въпроса е защо , когато толкова ви търкаляха ханъмите сега вашият лидер ДОГАНАЙДУКДЪРВО ЕВРОФОНДТГЕПИОГЛУ е на страната на комунистическите тирани и ония дето търкаляха майките и ханъмите ви ! И защо най - личната ви ханъма ЕТЕМ се е търкаляла с участници във възродителния процес - шошорото от Плевен и пияндура бивш вътрешен министър и бивш министър на правосъдието и сегашен конституционен съдя ?!! Много обичат да се търкалят ханъмите ви мюсулманино ! Много са и айдуците ! Това според КОРАНА ли е ?
46
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 15 години
НЯМА ПО ГОЛЯМ ДЪРЖАВНИК И КАДЪРЕН ПОЛИТИК ОТ ИВАН КОСТОВ ЗА МОМЕНТА ! КАТО ИКОНОМИСТ ТОЙ БЕ И СИ ОСТАВА НАШИЯТ БОГ ! ТОВА , ЧЕ ПРЕЧИ НА МАФИЯТА ДА ОБИРА ДЪРЖАВАТА ГО НАПРАВИ МИШЕНА НА КОРУМПИРАНИ МЕДЙИ И ЖУРНАЛИСТИ И УМИШЛЕНО СЕ ХВЪРЛЯ КАЛ ПО ЕМИДЖА МУ ! ХОРАТА ТРЯБВА ДА ПРОУМЕЯТ ИСТИНАТА , ЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДИОТЩИНА Е ЗАЩИТНИК НА РУСКИ ИМПЕРСКИ ИНТЕРЕСИ И НЕ НОСИ НИЩО ДОБРО НА БЪЛГАРИЯ ! ДОКАТО МНОГО ДЪРЖАВИ ЗАБРАНИХА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СИМВОЛИ ЗАЕДНО С НАЦИСКИТЕ , ТО НА БУЗЛУЖА ПРЕД ОДОБРИТЕЛНИЯТ ПОГЛЕД НА НЕКАДЪРНИЯТ НИ ПРЕМИЕР СЕ РАЗВЯВАТ СССР ЗНАМЕНА И УБИЕЦА , И МАРОДЕРА СТАЛИН СЕ НОСЯТ НА ФЛАНЕЛКИ ! ТОВА САМО ПО СЕБЕ СИ ГОВОРИ ЗА ЧУЖДОПОКЛОНИЧЕСТВО НА КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ РУСКИ МУТАНТИ ! ДА ИЗХВЪРЛИМЕ ТОЯ РУСКИ *** НА БОНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА КАТО ГЛАСУВАМЕ И ПОДКРЕПИМЕ ДСБ И ДРУГИТЕ ДЕСНИ ПАРТИИ , А ИЗДИГНЕМ ИВАН КОСТОВ ЗА ПРЕМИЕР ! САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМЕ ОТ ЧУМАТА НАРЕЧЕНА КРАДЛИВ И УРОДЛИВ КОМУНИЗЪМ ! С КОСТОВ НАПРЕД !
45
0
 
0
 
! Отговори
musulmanin преди 15 години
Nasite deca se mnojat i ste zavzemem po estestven pat stranata.Gyauri takiva
44
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 15 години
Цял живот съм бил безпартиен и антикомунист. Радвам се, че най-после опозиционните партии осъзнаха мисията си! Няма по-вредно нещо от тази безпринципно и спешно създадена клика, не коалиция. А кой ще поеме властта след нея, нека народа реши! Само да не продължава този фарс в управлението.
43
0
 
0
 
! Отговори
Ангел-Рс преди 15 години
Ако ББ предлагаше нещо различно,и наистина добро за народа,досега да са го очистили!
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Костов премиер!
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Че сегашните не стават - вярно е, няма спор! Но пък 3 пъти по-опасни и вредни за България ще са са споменатите погоре ГЕРБ, ДСБ и СДС, за тях си знаем със сигурност че са *** и бандити - вче сме им сърбали попарата на сините и едвам ги разкарахме 2001г, пък за Бойко какво - престъпник, бандит и некадърник, дето нищо не можа да свърши като кмет, пък иска и държавата да упралвява - АБСУРД !!! То в днешно време да избираш политици на избори в България е все едно да си избираш съпруга от публичен дом !!!
40
0
 
0
 
! Отговори
Доматения кол преди 15 години
Абе другари, вгледайте се внимателно, погледнето огледалото! Тия *** дето ни управляват ни съсипаха. Сега ме е срам да погледна колегите си от чужбина. Всички ни се смеят! Те завлякоха стотици милиони и не им дреме на перчема. Ние, останалите хорица в тая държава им сърбаме супата. Кой друг да ни управлява освен ДСБ, СДС и ГЕРБ, кой???? Дайте алтернатива? Атака ли - дето искат да национализират всичко отново? Може костов да е бил крадец, но имаше желязна ръка. И управляваше добре. Сега тия с меките китки правят само въртеливи движения в собствения си джоб. Трябва някой, който краде с мярка и мисли за бъдещето на държавата. И това е само Костов! Не ви агитирам, помислете преди да плюете и да храчите, търсете алтернатива!!!!
39
0
 
0
 
! Отговори
стига галене преди 15 години
След всичко не е нужно коментар.Не бунт ,а гражданска война.Не се превъзпитава нация само с гола агитация.
38
0
 
0
 
! Отговори
28 преди 15 години
напротив предлагам коалициаята с Трите глави - едната крадлива, другата алчна, а третата нагла да си ходи. Нe вярвам и на Бойко. Бих бил склонен да приема Костов, но мисля че няма достатъчна подкрепа от така наречения народ, който в мнозинството си е с промити мозъци. Затова бих подкрепил АТАКА - Волен е честен човек, макар и оплюван от поръчковата журналистика, ако не го подкрепим, мисля че сам няма да се справи с глутницата вълци, която при добро развитие би могла да бъде вкарана и в затвора - разбира се това последното е крайно оптимистичния вариант.
37
0
 
0
 
! Отговори
nemiat преди 15 години
Vidql smokluto gachti i reshil da gi probva no nechto pak my se smakvat.I taka na novata koaliciq i se shte da probva tezi gashti.
36
0
 
0
 
! Отговори
Debora преди 15 години
Da imash tochen izbor e dobre. Da imash greshen izbor e zle. Da niamash nikakav izbor e oshte po-zle! Ha, sega izberete....!
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
След като коментарите са си нещо като предизборна агитация, щом казвате "Не гласувайте за ..." , кажете за кой да се гласува, да се гласува ли изобщо, или какво?
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ako ti pravi vpe4atlenie niamam jelanie da vlizam v tvoia ton,taka 4e ti jelaia vsi4ko nai dobro,do novi sre6ti i dano do togava da si se o4ove4il malko
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
napi6i ne6to sa6testveno,dai niakakvo razumno mnenie po temata ili za teb e po dobre da si ostanat tezi kradci i razru6iteli na4elo s Dogan
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ГЕРБ и ДСБ и СДС и подобните тям *** - на бунището на историята завинаги! Такава компания ми се струва като клуб на анонимните алкохолици или на психично болни, нищо повече!
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
къде се покри бе, хамстер нещастен, страхлив плъх
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
за себе си ли говориш, грознико