Гербери и сини: Ориент! Карат ни да се радваме, че има ток

Според ГЕРБ и ДСБ живеем в азиатско-ориенталско управление, Тройната коалиция е най-страшното за нас
3 авг 2008 15:40,
70
Гербери и сини: Ориент! Карат ни да се радваме, че има ток
На 16 юни, в студиото на Нова телевизия, Бойко Борисов собственоръчно написа и подписа, че ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП и ДПС. Снимка: БГНЕС

„В България цари азиатско-ориенталско управление и ние трябва да сложим край на това“.

Това заяви на пресконференция в Бургас Цветан Цветанов, лидер на ГЕРБ.

„Това е първата по рода си среща между партиите, членове на Европейската народна партия /ЕНП/, които са готови заедно, със съвместни усилия, да свалят сегашното правителство.

Към ГЕРБ и ДСБ ще се присъедини и СДС“, заяви Цветанов.

В близките дни щял да бъде организиран и подготвен бойкот срещу сегашното правителство.

Ще има и национален щаб, от който ще се координират конкретните действия срещу падането на правителството.

По думите на д-р Петър Москов, зам. председател на ДСБ и оглавяващ предизборния щаб на партията, ДСБ и другите партии- членове на ЕНП определят управлението на Тройната коалиция като провал на членството на България в ЕС.

„Живеем в азиатско, непрозрачно, корумпирано управление“, каза той по-рано днес в ефира на БНР.

„България променя пътя си. Не бих искал да гледам на нашите разговори с другите партии като на договорки, тези срещи са надпартийни, защото гасим пожара, който е в държавата“, допълни той метафорично.

„Не искам да живея в държава, която има емблема „провал“,допълни Москов.

„В ДСБ няма противоречие за формиране на алтернатива на това управление – това е ценност от национално значение“, уточни Москов по повод на въпрос за предишни изявления на лидери на ДСБ срещу Бойко Борисов, Софиянски и други .

„Единственото страшно е управлението на Тройната коалиция“, допълни д-р Петър Москов.

„Това, което се случва в държавата, е над Бойко Борисов, над Иван Костов, над д-р Николай Михайлов. Искаме да покажем на обществото, че има алтернатива за друго бъдеще“, каза още зам.-председателят на ДСБ.

"Ние градим проевропейска алтернатива на това управление.

Не искам да живея в „държава, в която е проблем дали ще има ток и да ми казват да се радвам, че има ток“, изрази се образно председателят на предизборния щаб на ДСБ.

Според него е несериозно Сергей Станишев да декларира, че ще се кандидатира за втори мандат.

„Това е наглост, след като искаш да изместиш пътя, поет от България преди 18 години“, заяви Москов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 15 години
ХА-ХА, ОТ БОЙКО ЛЪХАЛ ФИНЕС - ИСКРЕНО МЕ РАЗСМЯ. АЗ МИСЛЯ ЧЕ ОТ НЕГО НЕ ЛЪХА АБСОЛЮТНО НИЩО, ЗАЩОТО ОТ ЕДИН ПРАЗЕН, ГЛУПОВАТ И НЕВЪЗПИТАН ЧОВЕК, ПРОСТО НЯМА КАКВО ДА ЛЪХА
68
0
 
0
 
! Отговори
J. преди 15 години
Ще взема на тия избори да гласувам с валидна бюлетина... Доста хора са се пробудили и са се сетили кой стабилизира държавичката ни...Лека работа на всички!
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Стига с тоя Костов бе, съвсем ще отчаеш хората! Като идеш в магазина да си купиш риба, а ти пробутват стара умирисана скумрия купуваш ли я?
66
0
 
0
 
! Отговори
reporter преди 15 години
2001 година когато беше докаран Симеон Сакскобургготски да направи НДСВ, той беше докаран от КОМУНИСТИТЕ ,с една единствена цел да попречи на битката на Костов за разчистване на териториите oт мафията в България. Когато правиш приватизация, който и да я направи трябва да бъде поздравен само заради волята, че го е направил. Не може като променяш икономиката да няма корупция. Затова плати най-висока цена Иван Костов. Важното е че го направи. И отне възможността на групировките да изотчват на входа и изхода на предприятията, както беше от Беровото време. И за да не продължи управлението на Костов трябваше да се върне Симеон, защото БСП не бяха готови да спечелят изборите.
65
0
 
0
 
! Отговори
БС2003 преди 15 години
Слава, слава, алилуйя!Иде време да ни управляват изисканите европейци Бойко Борисов и Иван Костов.От тях лъха финес, възпитание,култура.Амче докога ще търпим ориенталци като Сергей Станишев?Вижте му очичките - чиста проба азиатец.Прави се на интересен, но къде може да се мери с онези два колоса на политическата класа?Какви е деца раждала българска майка юнашка...
64
0
 
0
 
! Отговори
КНК преди 15 години
1. Предсрочното спиране на реакторите беше договорено за 2006г. от правителството на Л.Беров с мандата на ДПС и подкрепата на БСП през 1993г.Г-н Иван Костов успя да предоговори този срок да е до 2010г.,само 4 години преди лимита на реакторите/,но твоя коалиционен партньор Симеончо предоговори това до 2006г.Това направихте вие от 8-5-3.2.Българските медици в Либия не бяха изпратени от Иван Костов там ,а от немотията след соцуправлението до 1990г. и прехода на Жан Виденов до 1997г.Какво са правили там,те най-добре знаят.А българските дипломати са още от соц време и каквото са посъветвали правителството тогава,то това е направило.Така работят българските червени дипломати,че още има хора в Либия ,които по 5-6 месеца не могат да си получат паспортите за да се върнат обратно.ПИТАЙ Г-Н ПРОМИТ МОЗЪК ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ИСТИНАТА.3. Членството в ЕС е мечта за всяка европейска страна,но когато крадеш те оставят пред вратата,докато върнеш откраднатото и започнеш да се държиш като нормален човек.Вие ,червените,това не го можете и затова ви боли.ВСИЧКО ,КОЕТО ПИШАТ ТВОИТЕ ЧЕРВЕНИ ШАМАНИ ЗА Г-Н ИВАН КОСТОВ,СЕ ОТНАСЯ ЗА САМИТЕ ТЯХ.ТЕ СА КРАДЦИТЕ И БАНДИТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ТЯХ ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИШ.
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Освен, че се радваме на ток.... Кога ще се радваме на нормален и достоен живот (спестени пари в банка, с цел бъдещи инвестиции, екскурзии, осигурено бъдеще на децата ни, а защо не и по един личен адвокат, че като ме обиди или продаде вкиснало мляко. та да го съдя)?. Сега някой ще каже "Осъзнай се, къде живееш?, Мечтай си!" Защо- нима не заслужаваме по-добър живот или сме свикнали с мизерията, дай да не си разваляме рахатлъка.И спрете най-сетне с тази абсурдна кавга турци-българи , а да се борим да си оправим живота заедно. Ние турците и вие българите живеем еднакво мизерно!
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тези избори ще са различни. Мисля, че Костов ще е изненадата. Соц.проучвания до последно ще го държат на дъното но според мен ще прехвърли 10% и ще управлява с ГЕРБ.Много хора си спомнят промените които направи Костов, много хора започнаха едва сега да ги осъзнават и оценяват и много хора ще го подкрепят!
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти или си много глупав или си много малък...по-голяма тъпотия отдавна не бях чел.
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
58-и да не се връщаш от Бузлуджа - там разказват такива работи, щото присъстващите са пенсионери/лесно забравят поради възрастта/ и дечица, щото не знаят какво е хиперинфлация или може би беше галопираща инфлация - за това спореха вашите велики икономисти тогава през 1996 г. какъв вид инфлация сте сътворили хипер или галопираща.
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
крайно време беше
58
0
 
0
 
! Отговори
Иван Костов преди 15 години
АБЕ ТИ ВЯРВАШ ЛИ СИ НА ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ:((((.....ИВАН КОСТОВ :1.Започна преговорите за влизане в ЕС - питане ЩО ??? КАКВО Е ЕС? ДА ИМА НА КОГО ДА ПЛАЩАМЕ И ДА ИМА КРЕДИТИ ДЕТО ЗА ОБЕЗПЕЧЕНИЕ Е ЗАЛОЖЕНА ДЪРЖАВАТА, А ТЕЗИ КРЕДИТИ ДА СЕ КРАДАТ ОТ НЕГОВИЯ ОБРЪЧ ОН ФИРМИ ПЪК НАРОДА ДА ГИ ВРЪЩА...2.КОСТОВ ПОДПИСА ЛИКВИДАЦИЯТА НА АТОМНИТЕ РЕАКТОРИ ? ЗАЩО ? ЗА ДА РОБУВАМЕ, НЕ ТОЙ ПРОСТО ГИ ПРОДАДЕ ЗА МНОГООООООООО ПАРИ..3.ИВАН КОСТОВ ОСТАВИ БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЙСКИЯ ЗАТВОР ? ЗАЩО?...НЕ Е НУЖНО ДА ИЗБОРЯВАМ ПОВЕЧЕ, СПИСЪКА Е БЕЗКРАЙНО ДЪЛЪГ.
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
махнете ш!и!б!а!н!а!т!а реклама на Евроком !
56
0
 
0
 
! Отговори
КНК преди 15 години
1. Отнесе от управлението БКП/БСП и производните й ДПС.ГАДНО! След 50 години управление.2.Спря инфлацията.Много КОФТИ!Да не можеш да върнеш хартийки със снимки за кредита от долари.3.Изгради нова банкова система след ликвидацията на банките от Жан Виденов.МРЪСОТИЯ!да не можеш вече да вземеш нито един необезпечен кредит.4.Затвори губещите държавни предприятия.КАК МОЖЕ?Да няма от къде "червените"момчета да точат държавни пари.5.Докара чужди инвеститори за българската икономика.МНОГО ВАЖНО!Нали си имаме собствени,с откраднатите при соцуправлението пари.Павлов,Кюлев,Моллов и т.н.6.Премахна Шенгенската забрана за движение на български граждани в ЕС.ТЪПОТИЯ!Така добре си живеехме без пътуване в ЕС.мутрите си ни биеха,крадеха и караха народа да им работи за жълти стотинки напълно "свободно" и "доброволно".И имаше изобилие от работна ръка.А сега?7.Започна преговори с НАТО за присъединяване на България. ЗАЩО!Така добре си бяхме във Варшавския договор,управляване от СССР.За нищо не мислехме,но бяхме готови за война със целия свят и трябваше да задържим вероятния "враг" за два часа докато се организират войските на СССР да ни защитят.Какво щеше да е останало от България е дребна работа.8.Започна преговори с ЕС за присъединяване на България.Направи и разни други работи за да станела българия "нормална" държава.Защо бе,г-н Костов,на нас не ни трябва да бъдем нормални,да живеем добре и да общуваме с нормални.ЗАЩОТО ЗА ВСИЧКО ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ,А НА НАС НИ Е ПО-ДОБРЕ ДА КРАДЕМ И ЛЪЖЕМ .ЗАТОВА СИ ИЗБИРАМЕ СОЦИАЛИСТИТЕ,ЗАЩОТО ТЕ ТОВА ГО МОГАТ И ИМА ОТ КОГО ДА СЕ НАУЧИМ.
55
0
 
0
 
! Отговори
Kolega... преди 15 години
Sega kato se zamislq...shte zagurbq antipatiqta... Goliam kef shte e da ima pravitelstvo bez DOGAN... Smeh, Smeh, Smeh....Efendii koj si..? kude si...? Kakto se kazva CARQ vinagi e v igrata i toj e naj-silnata figura...v BG politikata...dori da bude na skrit zad zashtita ot...abe CECO kolko sme v taja nova koaliciq...;))) Sicilianska zashtita... ;)))
54
0
 
0
 
! Отговори
Kolega... преди 15 години
Zapishise na plateni uroci pri Topalov - za da te nauchi na osnovnite termini v shaha. CARQ nikoga nemoje da stane KON, vsiaka peshka moje obache da snate troqnski KON, TOP ili OFICER.... I veche si imame takuv TROQNSKI...mozuka i finansite na OFFICERA... Ej taq TROQNSKA slivova be...;))) Taka, che ot CARQ zavisi koj KO(N)stov, PurvanTOP ili Oficer shte zadesjtva...ostanalite sa samo peshki.... ;))) Nema koj da misli... ;))) Az moga da redq samo puzeli i s tova komentiram komichnata BG politika, da probvam da argumetiram gornoto si tvurdenie:1. Izkazvaneto na CARQ: Koaliciqta e stabilna no ne e vechna...(oshte mesec i polovina)....;)))2. Komichniq izbor na Purvanov, egati selqnite sme nakarahme blagorodnik na godini da se razhodi do s. Banq za da moje Kostov da pogledne bate Petio v ochite, edin vid ne az te predadoh...;)))3. GENERALI...tc,tc,tc...koj go naqpravi GENERAL...hmm ako ne chustvah lichna antipatiq shtiah da sum mu goliam FAN ami ....zashto ne podpishe, che nqma da pravi koalicia s NDSV...ami zashtoto BSP I DPS sa biti peshki... edin vid jertvenite agunca na EU fondovete... Az zashto mu se durvia taka na Dogan vav forumite....ami zashtoto si e bit PES ot vsekude.. ;)))
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не бих искал да давам персонална оценка, но щом си ревнал са Костов, да те попитам какво му е у ред? Външност -? Нито нормален глас има, ама нищо ....Като характер, като човек , като чар ? Даже и нула не мога да му сложа. Като морал? Или като неопетнено минало? Или като специалист, па той е не '0', тоя човек, който за счетоводител на магазин няма да го вземат. Поразиите който нанесе на страната са за десетилетия, не за години. Не познавам по-неподходящ от него. И честно казано, чистката трябва да започне от него.
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всички кандидати за 'политици' трябва да публикуват пълна информация : имотно състояние, биография, имат/нямат досиета и т.н. Да се даде свобода на народа да ги обсъди! Като например този 'гонзо' от Ямбол. Който ги сложи такива, да си търпи негативите.
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Партиите трябва още да покажат и техните икономически програми, да ги публикуват, да посочат ясно ангажиментите, които поемат. Да излязат в телевизионни дебати, да убедят хората, че действително ще има промяна. Защото сегашните лозунги са само един добър параван, за утрешните золуми. 'Долу триглавата коалиция' не значи нищо.
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Атака определено е необходима като коректив в Българският политически живот, а защо не и като коалиционен партньор. ББ има най-голяма подкрепа, така че би трябвало той да вземе властта, по възможност самостоятелно. Ако почне отсега да си прави някакви коалицийки с СДС-та и прочие, ще загуби подкрепата на много хора а именно, тези които не харесват БСП, но пет пъти повече Костов. А те се са малко. Разбира се, всичко зависи от хората, които ще предложат тези две партии. Ако намерят свестни и некорумпирани интелигентни хора, ако издигнат такива, имат шанс. Но ако на преден план се бутат само В.Сидеров и Б.Б , а зад тях маса 'другари' , мерси, имаме си ги вече. Народа трябва още отсега да им каже ако искате власт, намерете свестни хора!