Доган: Ако мога, ще си купя летяща чиния

Според лидера на ДПС "създаването на етническо напрежение вече е започнало"
28 окт 2008 20:36,
223
Доган: Ако мога, ще си купя летяща чиния
Доган отново призовава да бъде публикувано писмото на Ахмед Емин. Снимка: БГНЕС

"Сега не мога да оставя партията в това състояние. Защото партията няма вина за този акт".

Това заявява лидерът на Движението за права и свободи Ахмед Доган в интервю за вестник "Труд".

Доган отново призовава да бъде публикувано писмото на Ахмед Емин:

"Ние имаме интерес този случай да се изясни... това нас ни касае като партия, мен ме касае лично. Станало е там, където живея. Нямам интерес да крия нищо. Но се притеснявам, че някои процеси вече са тръгнали. И това е страшното. Още не го съзнаваме", казва Доган.

Според него "създаването на етническо напрежение вече е започнало".

"Тази анти-ДПС и антитурска кампания, разните мафиотски структури, които стягат редиците срещу нас... Трябва да успокояваме електората", подчертава лидерът на ДПС.

Той казва, че си дава сметка, че ДПС повече няма да бъде в очите на хората такова, каквото е било до преди десет дни (когато Ахмед Емин се самоуби на 17 октомври в къщата му в Бояна - бел. ред.).

На констатацията на журналист от „Труд“, че „и Доган не може да бъде повече този Доган, който беше преди десет дни“, той отговаря:

"Знам, знам. Ами ако това е била целта? Постигнал я е. Ако е имал чудовищен сценарий, то той е задействан. И изобщо не става дума за сейф на тайните или за черна каса - става въпрос за удар върху мен и ДПС".

Доган на няколко пъти повтаря, че се опитва да разбере истинските мотиви на Ахмед Емин и подчертава: „Ами ако двамата бяхме останали сами? Намеренията му са били далеч по-жестоки! Не искам да правя предположения... Застава пред мен и го прави пред очите ми... или прави нещо друго... А после си седне“.

По повод на признанието му за съществуването на обръчи от фирми около партиите, Доган отново казва, че обществото не е искало да приеме, "че той казва един факт, който се отнася за всички партии".

"Казах ви истината, а вие тръгнахте срещу мен", заявява той и подчертава, че има един живот и иска да живее както иска:

"Не яхта - ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам... и летяща чиния ще си купя, ако трябва, ама не мога... Като съм политик, това означава ли, че нямам право на свой живот?".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
007 преди 15 години
....ако имам възможност лично ще те убия......пък знае ли някой аз може да имам по големи възможности от твоите .....
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
много ми е интересно, ако закрият ДПС, за какво ще пише Днес.бг ... провокирате хората да се мразят и правите парички от това а Хаджииванова ? Ясно е че сте незадоволена бизнесдама, но ако помислите и за личен живот, освен за Доган, може и да се почувствате по-добре.
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
turzite kazvat na dogan "mangala"
29
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Това да не са някакви конкурентни кланове? Какво има превид, при положение, че ДПС си е мафия от главата до петите?Между другото, тези шикалкавения за етническо напрежение ги очаквах. Тия *** са решили да останат на власт на всяка цена. Крива им е сметката.
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ako tova e bilo v otgovor na 4ujdi pretenzii ot strana na rusia tova ne zna4i 4e e bilo filosofia ili vijdane za razvitie na bulgaria
27
0
 
0
 
! Отговори
Tripio преди 15 години
Купи си и се махай ...
26
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 15 години
Доган може да е крал като всички, но изигра и положителна роля. А на всички, които се пенят и пръскат слюнки от омраза и от страх, само мога да кажа - жалки сте. Кого си мислите че ще уплашите със ругателствата си ?
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
25 i ti si lud a moje bi i prost
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма нищо лошо в това, човек да си "...уйдиса на морафетите...".! Но ако говорим за някой "недоносен бизнесмен", който заради комплексите си е решил да се позлати! А тук уж говорим за национално отговорен политик, носител на най-високто държавно отличие - орден "Стара планина"! Сега се оказва, че той си е най- обикновен ндоносен бзинесмен! Добре, че го е казал за обръча от фирми - имал е доблестта да си го признае! Лошото е, че го използва най-вече за удовлетовравяане на собствените си комплекси! Етнически мир?Аз лично познавам много турци - до един с ахора, за които понятията чест, достойнство и традиции не са празни думи! за разлика от много българи! И не мога да си представя, че ако те нямат собствена политическа партия няма да са такива! така че бедата е другаде: нарича се мания за власт, комплекси и алчност! И за още по голяма беда - ДПС е част от всичко това! И дава убежище на престъпници като Йордан Цонев и Фидел Беев! защо Сокола не коментира това? Интересно ще бъде да се чуе? нали уж са либерална партия?! Що се отнася до писмото - то няма никакво значение! Човека си е отишъл вече! И дано намери покой духа му! Но ако собствения му лидер вижда в това някакъв заговор - това вече е показателно психиатрично заболяване! В спорта има стратегия: най-добрата защита е нападението! И в политиката е така!
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Българите и турците имат еднакъв корен - тюркски
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
koq turskata li
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
18 прочети малко история
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
16 ti si lud
19
0
 
0
 
! Отговори
shdl преди 15 години
Искам, надявам се и вярвам. Има само един народ. Всички ще си заминем от света като БЪЛГАРИ. Изключения няма.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
16 ti si lud
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
май май положението ще се оправя щом на тия горе не им издържат нервите
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Най-големиат български политик Стаболов е искал да създаде федерация с Османската империя.
15
0
 
0
 
! Отговори
vvv преди 15 години
те на такива балъци като теб разчитат та да си разиграват коня на воля безнаказано и като някой се сети все пак да им обърне внимание ,че прекаляват с ояждането -почват да плашат ,че етническия мир е в опастност -в опастност са им далаверите и за това е тази истерия ,защото наближава края на безнаказаното плюскане!!
14
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
Махне ли се Доган и ДПС българските граждани ще спрът да се делят на българи и турци
13
0
 
0
 
! Отговори
gkkgr преди 15 години
Летящата чиния ще мине бързо, бързо през вратът ти .