Царят се предлага на Командира

От БНД също се опитват да се сближат с ДСБ, засега обаче най-вероятният партньор на тъмносините е СДС
10 ное 2008 09:54, Красимир Ангелов
62
Царят се предлага на Командира
Иван Костов се очертава като желан партньор преди избори. Снимка: БГНЕС

Невъзможната на пръв поглед коалиция НДСВ–ДСБ може да се образува за парламентарните избори през следващото лято, твърдят приближени до жълтата партия.

Симеон Сакскобургготски пробвал да се предложи на Иван Костов за парламентарния вот и евроизборите, съобщава вестник "Стандарт".

Между двамата дори имало среща на 4 очи, твърдят жълти.

От НДСВ и ДСБ не коментираха официално заверата, но подобна не бе и отречена.

Това не е първият случай на опит за сближаване между хората на Костов и Симеон.

През 2000 година Командира преговаряше с царя за обща коалиция на парламентарните избори, а на местните избори през 2007 година ДСБ и НДСВ, заедно с още няколко дясноориентирани партии, издигнаха общата кандидатура за кмет на Варна на ген. Димо Гяуров.

Според запознати Костов е получил и предложение от отцепилите се от жълтата партия депутати от БНД.

Такава коалиция обаче почти е изключена, защото хората на Свинаров поставили условие Иван Костов да не е лидер на бъдещото обединение.

На 29 ноември ще се проведе редовното национално събрание на ДСБ. На него се очаква да се реши дали хората на Костов ще се явят самостоятелно на изборите догодина, или пък в коалиция с "близки" до тях партии.

Най-вероятна засега e коалицията между тъмносините и СДС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
no to massonskostov,dogan i carq sa masoni i sp-ored tqhnoto pravilo te vinagi si pomagat bez zna4eniue ot politi4eskata partiq.
20
0
 
0
 
! Отговори
spass преди 15 години
И дойдоха *** на власт...и е*баха м*амата на всичко!Още се питам как не са ни изключили от ЕС! Бананова държава като България без закони няма работа там
19
0
 
0
 
! Отговори
аззз преди 15 години
Трябва да си много наивен и ограничен,за да повярваш на такива долни и поръчкови статийки!Явно Командира е решил да излезе от дупката си,все пак наближават избори!Царят е толкова над вас във всеки аспект,че просто не ви остава нищо друго освен да си избивате комплексите на воля!Това пък с имотите,вече и на село не върви!Все още не се е върнал комунизма,така че частната собственост е неприкосновена!Запомнете го и спрете да плещите папагалски,глупостите,които ви се внушават от тези,които нямат интерес страната ни да върви успешно!
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
такъв "закъсал цар......" тцъ тцъ не съм чувал та какъв цар моля - това ..това е само един дърт фалирал хазартен играч, безогледен лъжец но това най личи от прословутото интервю на кеворк
17
0
 
0
 
! Отговори
КНК преди 15 години
Когато г-н Иван Костов стана министър-председател на Република България завари :1.Месечна инфлация 300%.2.Обезценена национална валета 3000 лева = 1 долар3.Валутен резерв на страната около 200 милиона долара,като при ниво 1,2 милиарда долара,Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал "...под нивото на възможния минимум".4.Растяща безработица,дастигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите ,но нефалирани предприятия.5.Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6.Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7.Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8.Прекъснати връзки със светоните финансови институции - МВФ и СБ.9.Дългове към външни кредитори - над 13 милиарда долара.10.Пълен блокаж на държавата и разгул на "бригадирското движение " на мутрите.Власт на СИК,ВИС,***,777 и др.такива. Който не плащаше рекет,нямаше право на бизнес.От рекета бяха "освободени" само назначените от БКП/БСП" бизнесмени".Какво остави след себе си г-н Иван Костов?1.Месечна инфлация 0,2 % - годишна 3%.2.Национална валута - 2 лева = 1 долар.3.Валутен резерв - 3,7 милиарда долара4.Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане,което стана през следващите години.5.Средна заплта 250 лв = 125 долара.6.Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7.Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8.Възстановени връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ,както и с Европейската банка.В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9.Външен дълг на България- намален да 9,5 милиарда долара.10.Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.ЗАПОЧНА ДА ИМА РЕД.Така,че е добре да си спомните всичко това,да си дадете сметка,кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените "престъпления по време на управлението на ОДС"
16
0
 
0
 
! Отговори
ha,haa преди 15 години
DEDO IVAN,KATO DEDO MONI,VSE POLIT. TRUPOVEEEE,NE SE NAPAVAITE,BE HORA,BADETE RAZUMNI,NE GLASUVAITE ZA MAR6I
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЦАРЯ ,КАТО ДОГАН НА ВСЕКИ ЩЕ СЕ ПОДЛОЖИ ...САМО И САМО ДА Е ВЪВ ВЛАСТТА И СИ ЗАПАЗИ ОТКРАДНАТИТЕ ИМОТИ
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Царя може да се предложи на Костов само да му изчисти тоалетната в Бояна.
13
0
 
0
 
! Отговори
ei 8 преди 15 години
vse edno da spori6 s radioto,ha,haa
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз пък помислих че Костов се предлага на царя.
11
0
 
0
 
! Отговори
ДЕСЕБАР преди 15 години
И ПАК ХА-ХА!Т.нар. "цар" по известен като лъжливия дедо Мони може да го духа. ДСБ няма нужда от политически трупове, без принципи, без политика, без лице и без бъдеще.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЦАРЯТ Е НАЙ-УМНИЯТ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ И НА ИЗБОРИТЕ 2009 ЩЕ ВИ ГО ДОКАЖЕ СОПОЛАНКОВЦИ.
9
0
 
0
 
! Отговори
Бухал Славеев преди 15 години
Това е невъзможно и пагубно. За мене това е провокационен слух. На тъй наречения "Цар" требва да му се отнемат незаконно дадените имоти, най-много срещу един сравнително широк апартамент в София, където да нощува, когато идва на гости в родината си от постоянното му местоживеене-Мадрит. Той откраде най-много, а и децата му с помоща на "Юпетата". Стига вече! Има думата новият съд, след изборите догодина. Трябва да върнем Костов за премиер! Да постъпим така, както французите с Наполеон и Де Гол, англичаните с Чърчил и турците с Демирел и др.! Политици, внимавайте! Народе, внимавай! Отворете си очите! Стига сме правили грешни стъпки! Време е да се опомним!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
еиии,тука всички мислят като мене бе.нема с кои да споря.
7
0
 
0
 
! Отговори
необрязан преди 15 години
Бре, аз мислех, че Костов вече е предал богу дух, а те го "търсили" за коалиции! Да не го "търсят" както на времето са търсили Тато от полицията?! Що си губят времето с Костов?! Той разби СДС за да може да води "бащина дружина" и няма да се съгласи накоалиция в която не е начело! Ега ти и зомбираната дружинка ще се получи тогава - водена от политически труп!
6
0
 
0
 
! Отговори
an преди 15 години
mu DREME ZA RAZO4AROVANITE,HE,HEEE,NAIVNIZI
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Царя и коалиция с дявола ще направи, само и само да задържи ограбеното от държавата. Мисля, че мястото му е в затвора, заедно с половината му рода!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако иска Костов да си навлече омразата на разочарованите от гадният симеончо преди избори моля......
3
0
 
0
 
! Отговори
an преди 15 години
valzite s ov4i koji,koaliraite seeee
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Опасен е Царя лукав и алчен. Първо каза ,че за 800 дни ще ни оправи. Но само за 800 дни той си завзе Български земи, гори и имоти за близо 3 милярда евро ,че и ни изкара нас виновни ,че не сме се оправили за 800 дни - Мързеливи сме били ние Българите заключи царя в интервю миналата седмица!! След като му изтече мандата набързо се присламчи към Станишев ,за да може да *** още 4 години. Сега усул, усул се оглежда към десните партии ,за да се навре да *** още 4 години... еййй голяма алчня излезе тоя и вместо достойнства демонстрира само лукавост и алчност.