Сидеров сгълча ДПС: Вие сте филиал на Анкара в България

По думите му у нас се води борба за "обезбългаряване" и присъединяване към Турция
25 фев 2009 14:12,
196
Сидеров сгълча ДПС: Вие сте филиал на Анкара в България
Снимка: Булфото

„ДПС са филиал на Анкара в България“, заяви по време на обсъждането на вота на недоверие лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

Пред депутатите националистът заяви, че не бива да се позволява на ДПС да разширяват властта си в България, както и да се подкрепя присъединяването на Турция към ЕС.

По думите му „в България се води борба за обезбългаряване”, „борба за отцепване на региони от Родопите и присъединяване към Турция”.

„Ако Турция влезе в ЕС, това ще е краят на българската нация с икономическите мерки, които ще предприеме Турция. Турция ще ни залее. Тя ще погребе България”, категоричен бе Сидеров.

„Ние ще сложим край на вашия стремеж да ни турцизирате”, обърна се Сидеров към депутатите от ДПС.

Лидерът на „Атака“ заяви, че българите не щат олигархична държава.

„Сегашната коалиция въведе плосък данък, ГЕРБ иска също плосък данък – ами по-плосък данък от това няма”, коментира той и добави, че ГЕРБ не е алтернатива на сегашното управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
симеон преди 15 години
за резил ни правиш ти-дето си се нарекъл"бг"-пишеш на маймуница и при това грешно-виж как си написал "цяла"и се пише кЪш-кой кога излага бе *** смешен?
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Dobre de, vie kato znaete samo da kritikuvate, aide kajete koi e chitav ???? A? Koi stava? Volen bil takyv, Boiko bil onakyv, BSP SDS i DPS i NDSV - za tiah e iasnokakvi sa, dokazaha se. ee.... Koi e chitav? Ili samo si laeme, a?
13
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 15 години
"163 см височина не са достатъчни да определяте кой къде и с кого ще се съюзава." - kolko visok ili nisak tribva da e niakoi spored teb za da kazva? Egati kriteria izvadi :))). Psevdo obrazovani veseliatci :)))
12
0
 
0
 
! Отговори
Сеирджия преди 15 години
Стига с тоя БОЛЕН бе!И децата вече се усещат,че БОЛЕН и МЕДИ са "скачени съдове"!И двамата служат на БСП.Сидеров само простотии ръси и като че ли нарочно"втърдява"електората на ДПС.Аз съм убеден,че кротките и работливи обикновени български турци вече доста се замислят,дали върхушката на ДПС,начело с Меди са истинските защитници на техните интереси.И тъкмо,когато повечето от тях са на път да осъзнаят този горчив факт,тогава джуджето се "изсира на метеното"почва да ги залива с помия и обиди и по този начин зорлем ги кара да да се "втвърдяват"около ДуПеСе-то!
11
0
 
0
 
! Отговори
Турчин преди 15 години
Обожашам Сайдера от се пени.А га се пени Сайдера и магаретата мълчат.
10
0
 
0
 
! Отговори
katya преди 15 години
siderov e provokator koyto AKO doyde na vlast naistina shte pogubim BG s negovite prikaski
9
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 15 години
"Плюс това говорите от името на 5,5 мил. самоубийци." - neshto ne mi stava iasno koi sa tez 5,5 mln ? Neshto si se obarkal priatel :))
8
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 15 години
zashto ne otide da se zastrelya. shte napravi dobro na celiya svyat. Da vzeme i kopelcheto si Stoyancho.deto ni napravi za rezil vav ciyala evropa.Ayde ki666666666
7
0
 
0
 
! Отговори
AtAKA v bataka(tinya преди 15 години
Sam glupakat e glupak-Volen e Trimata glupatsi v edno-na edno myasto-prav e N4-Siderov go sarbi ednoto myasto-vazelina e ot men.Skoro ste te pratyat pri Hayder-spokoyno
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само Атака мисли за България и за българите!!! - до 4, - ти, дето се смяташ за турчин *** в Турция да видиш те за какви ви смятат, *** такива.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
атака, бсп, дпс, дсб, герб и т.н. всички политици в България КОНСТАТИРАТ факти, без да казват какво да се направи, за да се промени статуквото. Всичко в тази държава е повърхностно и зле измислено. Каква полза да се намали данък от 15 на 10%, ако някой така или иначе не го плаща? Каква полза да се събират пенсионни вноски в държавни фондове, ако хората се пенсионират на 70 години, а умират на 60? Каква полза да се внасят чуждестранни инвестиции, ако после те си ги изнасят двойно? И т.н. Нито един политик не е дал цялостна визия какво трябва да се направи. И децата знаят, че ако в един футболен мач нещата не вървят, са нужни смени. Добрият треньор прави успешните смени и побеждава. У нас всикчи политици са на нивото на зрители, които само казват, че трябва да се направи нещо...
4
0
 
0
 
! Отговори
psiho преди 15 години
Господин СИДЕРОВ Кога за последно сте ходили на психиатър. Ако не сте ви препоръчвъм един *** отзад. Ще ви се отрази отлично. Както на снимката - още малко и ще лапне микрофона. 163 см височина не са достатъчни да определяте кой къде и с кого ще се съюзава. Плюс това говорите от името на 5,5 мил. самоубийци.
3
0
 
0
 
! Отговори
Вешев преди 15 години
Сигурно Воленчо още тъгува за неговия нацистчето Хайдер и само му се привиждат некви неща. И не забравяйте рефрена: Те продадоха България!
2
0
 
0
 
! Отговори
/ преди 15 години
Samo ATAKA, kazvam az
1
0
 
0
 
! Отговори
amyn ot prosotiq преди 15 години
Ne shtat?!!! i tova e ***...smeshnici...