Сидеров сгълча ДПС: Вие сте филиал на Анкара в България

По думите му у нас се води борба за "обезбългаряване" и присъединяване към Турция
25 фев 2009 14:12,
196
Сидеров сгълча ДПС: Вие сте филиал на Анкара в България
Снимка: Булфото

„ДПС са филиал на Анкара в България“, заяви по време на обсъждането на вота на недоверие лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

Пред депутатите националистът заяви, че не бива да се позволява на ДПС да разширяват властта си в България, както и да се подкрепя присъединяването на Турция към ЕС.

По думите му „в България се води борба за обезбългаряване”, „борба за отцепване на региони от Родопите и присъединяване към Турция”.

„Ако Турция влезе в ЕС, това ще е краят на българската нация с икономическите мерки, които ще предприеме Турция. Турция ще ни залее. Тя ще погребе България”, категоричен бе Сидеров.

„Ние ще сложим край на вашия стремеж да ни турцизирате”, обърна се Сидеров към депутатите от ДПС.

Лидерът на „Атака“ заяви, че българите не щат олигархична държава.

„Сегашната коалиция въведе плосък данък, ГЕРБ иска също плосък данък – ами по-плосък данък от това няма”, коментира той и добави, че ГЕРБ не е алтернатива на сегашното управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
maika ti v gaza li ia shibaha be tapanar, che si tragnal za babata na Siderov da pishesh?
74
0
 
0
 
! Отговори
bulgar преди 15 години
Видях Болен И Кенан на вечеря в Разград.
73
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Горкия... Турците толкова хубаво са изчукали прабабата на тоя, че в гените на Сидеров явно доста турска кръв има- каквото и да прави, където да иде само за турците си мисли.
72
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
отнася се за 61
71
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много силна реч... И това в статията съвсем не бяха най-важните моменти, просто пак по лесния начин се търси скандал. Нека дежурните *** по-долу драскат, ние ще си кажем мнението на изборите...
70
0
 
0
 
! Отговори
симеон преди 15 години
коя година тръгнаха новините на турски???коя година започнаха строежите масово на джемий???в сравнение с другите правителства,найстина при Иван Костов беше...най-точната дума е най-малко зле"не добре",но това не означава че е най-правилният лидер и да ти напомня че той е преподавал кумонизъм и е спял с партиен секретар,не Сидеров-така че малко мисли и не пиши глупости
69
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе човече ти заспал ли си или си сляп и тия от атака са като ония същите които ни управляваха досега първо по конституция пише че ако имаш една къща палат замък и тн независимо как си я купил даже и да си продал луната няма как да ти я вземат това е направено с цел второ ще съкратят администрацията демек ще изгонят сума ти хора а както видяхме крадът само най висшите чиновници и трето за това трябват промени в конституцията а те няма как да ги направят защото трябва велико народно събрание та сега разбра ли че и тия те лъжат като всички останали а
68
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе човече ти заспал ли си или си сляп и тия от атака са като ония същите които ни управляваха досега първо по конституция пише че ако имаш една къща палат замък и тн независимо как си я купил даже и да си продал луната няма как да ти я вземат това е направено с цел второ ще съкратят администрацията демек ще изгонят сума ти хора а както видяхме крадът само най висшите чиновници и трето за това трябват промени в конституцията а те няма как да ги направят защото трябва велико народно събрание та сега разбра ли че и тия те лъжат като всички останали а
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
6. Всеки български инвеститор, предприемач и производител е с предимство пред всеки чуждестранен до изравняването на стандарта ни на живот със средноевропейския - НЕПРИЛОЖИМО!! ОЗНАЧАВА ДА СЕ НАПУСНЕ ЕС и да бъдат изритани милион български емигранти обратно в България без работа и без пенсионни права в нито една държава.Българското производство, търговия и банки трябва да са в български ръце - И СЕГА ПРИ БЪЛГАРСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ МЕСОТО, МЛЯКОТО И ДРУГИ СА ПО - СКЪПИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ, ЗАТОВА ВНАСЯМЕ. НА БЪЛГАРСКИ БАНКИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА, НЯМАТ ТРАДИЦИИ И ГИ КРАДАТ.7. Данъците и доходите в България трябва да бъдат съобразени с възможностите и нуждите на българското население, а не с изискванията на МВФ и Световната Банка - ТОВА ОЗНАЧАВА ДА ОТПАДНЕ ВАЛУТНИЯТ БОРД, А ИКОНОМИКАТА НИ НЕ Е ГОТОВА. МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НЕ ЗА 4 ГОДИНИ, А СЛЕД 20 ГОДИНИ.9. Българският бизнес, независимо държавен или частен, се подпомага от държавата във и извън границите й - ДИРЕКТНО НАРУШЕНИЕ НА ЕС ПРАВИЛАТА. БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС ЗАД ГРАНИЦА ИЛИ НЕ Е БЪЛГАРСКИ, ИЛИ ПРЕДСТАВЛЯВА КРАДЕНИ БЪЛГАРСКИ ПАРИ, КОИТО СЕ УЗНАСЯТ ЗАД ГРАНИЦА.11. Програма за преодоляване на демографския срив сред българите - ПРЕДЛОЖЕНА Е ДОСТА ОТДАВНА ОТ ВМРО, ЗАПОЧНАТА Е ЧАСТИЧНО ОТ БСП И ИДЕЯТА НЕ Е НА АТАКА 13. Напускане на НАТО и неучастие във военни блокове. - ПЪЛЕН АБСУРД! ВСЕКИ ПЪТ, КОГАТО НЕ СМЕ ИМАЛИ НИТО ЕДИН СЪЮЗНИК НА БАЛКАНИТЕ Е ВОДЕЛ ДО ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА 15. Българската земеделска земя не се продава на чужденци при никакви условия - ТЯ И СЕГА НЕ СЕ ПРОДАВА. ПО - СКОРО ТРЯБВА ДА СЕ КОНТРОЛИРАТ ФИРМИТЕ НА ЧУЖДЕНЦИ, КОИТО ПРИТЕЖАВАТ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ И ПО ПРИНЦИП ВСИЧКИ ФИРМИ, КОИТО ИЗНАСЯТ ПАРИ НАВЪН.
66
0
 
0
 
! Отговори
Сеирджия преди 15 години
И какво от това,че ще си строят турците джамия?Ние как си строим църкви.Аз смятам,че Господ е един за всички.Като им е кеф на турците,нека се гъзурчат в молитвени пози.Не вадят очите на никого.Ние как се кръстим.Научете се на малко толерантност бе хора.Аз и моето семейство,като бяхме на Великден в Истамбул,турски полицаи с автомати в ръце плюс военни джипове на всяка пресечка,бяха блокирали целия квартал Фенера и пазеха косъм да не падне от главата на това море от православни християни- чужденци,които бяхме там-българи,гърци,руснаци,сърби и т.н...Пазеха нас от евентуални провикации на "техни"ислямисти,щото откачени и луди има навсякъде!
65
0
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 15 години
Трябва да си много ***,за да не виждаш,че Ворен и Доган са си лика-прилика.Единият трябва да тържи в подчинение стадото от български турци и в парламента винаги да бъде стратегически партньор на БСП.Другият да събере около себе си най- от бившиге комунисти,които са против НАТО,против ЕС,против САЩ и Запада и техните гласове да вкара в парламента повече депутати,които в крайна сметка,помнете ми думата,ще се сдушат с бесепарите.Защот "Атака" си е една крайнолява националистическа партия.И който вярва,че утре Сидеров ще направи нещо срещу ДПС е отчаян наивник.Единствиният,който не на думи а на дело беше ннабутал и Доган в ъгъла и не смееха гък да кажат беше Иван Костов.Спомнете си зависеше ли нещо то ДПС и Доган в периода 1997-2001 г.Позволяваха ли си да дават акъл и дори да управляват България,какго е ссега.Ето това беше истинският патриотизъм в действие.А не крясъците и заканите на Волен,което е прах в очите на малоумнници.
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
БОЛЕН СИДЕРОВ ЯВНО ПАК НЕ СИ Е ВЗЕЛ ЛЕКАРСТВАТА. НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО ДОЛНИ ФАШАГИ ЧЕ В СЪВРЕМЕННИЯ СВЯТ НЯМА МЯСТО ЗА ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА. ВЗИМАИТЕ СИ ИЗМИСЛЕНИЯ ЛИДЕР И БЯГАИТЕ В ГОРАТА ДА СИ ИГРАЕТЕ НА СТРАЖАРИ И АПАШИ.
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Започва строителството на джамия в бургаския квартал "Победа". Тя ще е с 21 метра минаре и ще е на площ от 925 квадратни метра.Основите вече се наливат, а разрешителното за строежа е издадено по времето на бившия кмет Йоан Костадинов в навечерието на местните избори през 2007 г.От сегашната управа са успели да се преборят поне на минарето да няма тонколони. Земята, върху която ще се строи джамията, е дарена през 2005 година от физически лица на "Мюсюлманското изповедание".В края на миналата седмица групата на общински съветници от "Атака" в Бургас напуснаха демонстративно заседателната зала по време на днешната сесия на местния парламент. Причината беше отказа на останалите съветници да гласуват отмяна на решението от 19 декември миналата година, с което беше прието изграждането на мюсюлмански молитвен дом в комплекс "Меден рудник".
62
0
 
0
 
! Отговори
Caleb преди 15 години
Хубави думи пишеш, но имам силни съмнения дали ще изпълните дори 1 от тези неща ако се докопате до властта.Обещанията са безплатни, нали знаеш...
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен. Различието по произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност. Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.2. Официалният език в България е българският и в националните медии, издържани от държавния бюджет, не може да има емисии на друг език. Забрана и ясни санкции за етнически партии и сепаратистки организации. 3. Строги санкции за ругателство с български национални светини и хули срещу България.4. Здравето, социалната сигурност, образованието, духовният и материалният просперитет на българската нация са приоритет номер едно за държавната власт. Те стоят над влизането в политически, военни или други международни съюзи.5. Българската държава е длъжна да осигурява здравето, социалната сигурност и условията за духовен и материален просперитет на всички българи с всички средства на държавната власт. 6. Всеки български инвеститор, предприемач и производител е с предимство пред всеки чуждестранен до изравняването на стандарта ни на живот със средноевропейския. Българското производство, търговия и банки трябва да са в български ръце.7. Данъците и доходите в България трябва да бъдат съобразени с възможностите и нуждите на българското население, а не с изискванията на МВФ и Световната Банка. 8. Приватизационните сделки подлежат на ревизия. 9. Българският бизнес, независимо държавен или частен, се подпомага от държавата във и извън границите й.10. Генерален прочит на бюджетната схема и преразпределението на бюджета в полза на българските граждани, а не на управленската върхушка. Съкращаване на администрацията.11. Програма за преодоляване на демографския срив сред българите. 12. Незабавно изтегляне на войските ни от Ирак. 13. Напускане на НАТО. Неучастие във военни блокове. Пълен неутралитет. Никакви чужди военни бази на българска територия.14. Референдуми по всички важни въпроси, засягащи живота на над 10% от нацията. 15. Българската земеделска земя не се продава на чужденци при никакви условия.16. Преразглеждане на затворените глави в преговорите с ЕС и предоговаряне на неизгодните за България клаузи. Отмяна на договора за затваряне на АЕЦ Козлодуй. 17. Прекратяване на българската зависимост от МВФ и Световната банка18. Провеждане на операция Чисти ръце. Разследване на криминално забогателите и всички сделки с участие на политици, както и сделките по външния дълг.19. Конфискуване на незаконно придобитото имущество и създаване на фонд за безплатно медицинско обслужване с конфискуваното. Правна формула на понятието национално предателство. Съд за национални предатели.20. Законово въвеждане на минимална цена на труда - почасово заплащане, отговарящо на средноевропейското. Да върнем България на българите!
60
0
 
0
 
! Отговори
Mitaka преди 15 години
Бутам колелото към тях. На хълма един мъж ме изчаква да се приближа и поздравява. И аз поздравявам с едно Мараба и питам дали мога да си опъна палатката близо до една купчина тор Чадър тамам? Вода има наблизо от електрическа помпа. Мъжът с охота ми помага да разчистя от клечките и камъните една равна площадка, а жена му носи чай. Тук основният поминък е животновъдство. Овцете са живота на тези отрудени хора. Меулют отива да си прибере стадото, а пък аз се къпя на помпата, пера си дрехите и готвя, днес имам много време за приготовления, даже си полягам за преди вечеря на топло в палатката. Въздухът вътре е приятно галещ след студената баня. Към 18:00 в сумракът на нощта Меулют идва с поднос храна. Ориз, компот и хляб от много тънки кори, прибавям и лещата. Седим заедно и хапваме бавно. Доколкото мога му разказвам за пътуването, за семейството си, за там, накъдето съм тръгнал. Той се усмихва с оределите си зъби и само кима с глава. Пием чай.Стоплям се, стоплям се от добрината на тези бедни хора, които подават ръка на напълно непознат, изникнал от нищото странник. Защо всички хора не са така? Къде е границата на доверието, къде е границата на човечността? Защо в сърцата на хората страхът надделява над може би всичко? Модерен свят с лъскави оръжия защитава правата на човечеството.
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Демография и здраве Основен въпрос за партия АТАКА е демографският въпрос. Ние сме в демографска криза, което означава опасност от изчезване на нацията ни. Като националисти смятаме, че най-важният въпрос пред едно отговорно управление е решаването на този проблем. Раждаемостта у нас е малко над 70 000 души годишно, като само една трета от този прираст е от български етнически произход. Около 37 процента от българските семейства са без деца. Сегашната държавна политика не стимулира раждаемост, която да увеличава и обогатява обществото ни с образованост, култура, професионални умения. Днешната държавна политика в областта на демографията стимулира етнизацията на обществото, дезинеграцията на различни групи. Държавната политика днес в това отношение е символична и не поставя изисквания към качеството на отглежданите деца, а това води до безотговорност при отглеждането на деца от някои групи, увеличаване на контингента на неграмотните, нискокултурните, престъпните слоеве на обществото, до увеличаване на проституцията , наркоманията и кражбите сред подрастващите от тези групи. На практика сега българската държава стимулира развитието на страшно опасни за нацията на пороци и процеси, които ще доведат до разпад на националната ни идентичност, ако не се вземат спешни мерки. Какви са те? АТАКА е за: Радикална промяна на в целта за стимулиране на раждаемостта от държавата раждането и отглеждането и възпитаването единствено на български граждани уважаващи и зачитащи българските национални интереси и идеали, българската конституция и закони, българските наредби и традиции. Поставянето на изисквания при стимулиране на раждаемостта: помощите да се изплащат само при спазване на следните изисквания за качеството на отглежданите деца: Да се полагат реални грижи за детето. Родителите да не участват в престъпления, просия, проституция, кражби. Ежемесечен контрол за състоянието на грижите за децата. Родители, които нямат условия за отглеждане на деца и не проявяват надежден контрол над тях, се лишават от родителски права. Помощите се изплащат на майките до постъпване на децата в училище, след което се преобразуват в ученически стипендии и се изплащат съобразно успеха на ученика.Родители неправилно или с измама получаващи помощи, ги връщат на държавата. Необходимите държавни и законодателни мерки за решаване на демографския въпрос включват още: Създаване на държавен и обществен фонд за подпомагане на многодетни семейства. Ускорено и облекчено даване на българско гражданство на млади български семейства ,живеещи сега извън границите на родината. Стимули и облекчения при оземляване и кредитиране на българи от Бесарабия, Македония, Западните покрайнини и други области извън границите на родината. Здравето на нацията е пряко свързан с демографията проблем. Здравната система се поема изцяло от държавния бюджет при управлението на АТАКА, прекратяват с
58
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Атака е филиял на 4-ти километър в парламента.
57
0
 
0
 
! Отговори
4etete преди 15 години
http:// .ataka.bg/index.php?option=com_content&task=vi ew&id=13&Itemid=51
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И за "турците" и за българите ще по-добре ако се научим да живеем заедно, ако от двете страни се положат усилия, ако не се водим по политиците а разберем, че България е Родина и за едните и за другите, че заедно можем да я превърнем в едно прекрасно място каквото няма никъде по света...ако и едните и другите поискаме да бъде така, то ще стане