Още 3000 катаджии щъкат из пътищата. Носят баджове с имена

Ако хванат пиян - викат колега да го провери, че да няма корупция
5 юни 2009 20:20,
83
Още 3000 катаджии щъкат из пътищата. Носят баджове с имена
Снимка: БГНЕС

Три хиляди служители на органите на реда ще се включат допълнително в контрола на движението по пътищата, съобщи началникът на Охранителна полиция Милчо Енев.

Той допълни, че тези служители ще преминат специален изпит.

От четвъртък е в сила новата заповед на министъра на вътрешните работи Михаил Миков за контрол на пътното движение.

Всички служители, които ще работят по пътищата, ще имат светлоотразителни жилетки и
специални баджове, на които ще бъдат изписани техните имена.

Не всеки от контролиращите ще разполага с устройство, което може да отчете наличието на алкохол в кръвта на водача.

В случаи, когато полицаят има съмнения за това, че водачът управлява в нетрезво състояние, той ще се обръща към някой от своите началници и друга група ще извършва проверката.

Допълнителните служители, които ще се включат в пътния контрол, ще могат да съставят актове, а всички униформени полицаи ще имат правомощия да издават фишове.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 14 години
Братя българи, за бога, гласувайте! От ДПС И БСП искат да ви убедят, че няма смисъл да гласувате, за да си продължават по старому. Аз също не съм решил за кой ще гласувам, но този път ще отида.Моят призив към вас: По-евтино ще ви излезе да си купите камери да ги монтирате в колите. Лошото е, че в другите държави за подкуп ги чака затвор, докато в Бг - административно наказание.
81
0
 
0
 
! Отговори
барото преди 14 години
не вдигнаха заплатите а им дадоха власт на пешаците а ако не им спираме ко става
80
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 14 години
Polojenieto e qsno - nqma opraviq ! No vsi4ki balgari koito upravlqvat MPS v 4UJBINA , spazvat si pravilnika -taka e !
79
0
 
0
 
! Отговори
dani преди 14 години
MAFIOTI V JILETKI
78
0
 
0
 
! Отговори
Деси преди 14 години
То сега да не обиждам - но да си полицай - значи имаш "диагноза". Това е достатъчно. То е ясно, че някой защитник на същите е пристрасен- или самия е такъв или има родинна такъв. ЧЕСТНИТЕ ПОЛИЦАИ НЯМА ДА СЕ ЗАСЕГНАТ ОТ НАПИСАНОТО.
77
0
 
0
 
! Отговори
Киро Софииски преди 14 години
Прави сте , темата е друга! Ама гадно е такива милиционери на заплата да слухтят навсякъде и когато мнението на някои не ги устроива - е погледнете го гнуста какви ги пише по форумите. Абе ето за това иде реч - как да ги уважаваш милиционерите!
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
какво се палиш толкова - я не се връзвай, от ядове се остарява, що влагаш толкова енергия - мани го тоя... да си пише - безплатно е
75
0
 
0
 
! Отговори
Деси преди 14 години
А, БЕ КАКВО ЗАЦАПВАТЕ ЕФИРА- СТИГА СТЕ СЕ ОБИЖДАЛИ И ПСУВАЛИ! ОТ СЕГА ЛИ СЕ НАПИХТЕ? ОТ КАТ И МВР ИМА СЪВЕСТНИ ХОРА. И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ОТРЕЧЕ. НО МАНТАЛИТЕТА Е - АКО НЯКОЙ ТИ НАПРАВИ ДОБРО - НЕ ГО ПОМНИШ, ПОМНИШ САМО ЛОШОТО. НА ПРИНЦИПА НАПРАВИ ЛОШО - ЗА ДА МЕ ЗАПОМНАТ- ТОВА ЛИ СА ВИ ПРИНЦИПИТЕ. ТО Е ЯСНО, ЧЕ ИМА ТАКИВА shit- ове ОТ ПОЛИЦИЯТА, ЧЕ ТИ ИДВА ДА ГИ ИЗТРЕПЕШ, НО ИМА И ХОРА С ДОСТОЙСТВОТО.
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** си като празна тенекия от сирене !И как с пилешкия си мозък реши ,че съм милиционер ?А бе *** ?Всичко и всички ,които не се връзват на щуротиите ти -са милиционери ...кратко точно и ясно -милиционер сигурно е бил кретена който го е натеглил на *** -та и от там тая наследствена обремененост и непоносимост -потърси спец.лекарска помощ -респ.-психиатър!!!!!!!!!!!!!!!
73
0
 
0
 
! Отговори
Кирил Софииски преди 14 години
Милиционерино милиционерино, милиционер си беше и милиционер ще си останеш!Какво съм ти крив пък аз бе ***! Не аз ти си този които си на заплата да слухтиш по форумите бе куха леика. Само че за разлика от мен ти въобще нямаш мисъл бе мухъл скапан.Някакво недоразумение си! Ама какво да се прави навсякъде има такива анонимни милиционери като тебе.Ти си като хремата и лошото време.
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти явно си дежурния плювач-във всеки форум има по няколко екземпляра като теб опиващи се от възможността безнаказано да псуват и обиждат ,да налагат без аргументи идиотските си възгледи -всъщност такива като теб са най-честите "клиенти"в моргите -следствие от безразсъдното и арогантно отношение към пътните правила и закони .Колкото за твоя милост конкретно -обаче това едва ли ще е голяма загуба за света .Един кретеняк по-малко!!
71
0
 
0
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 14 години
Инструкторе, другария кире да ти го ........*** такъв. Абе милиционерино пак ли се появи?
70
0
 
0
 
! Отговори
инструктор преди 14 години
Всички сте *** -най-вече другаря Кире!!!!!!!!!!!!!!
69
0
 
0
 
! Отговори
недоволен преди 14 години
Това е един вид раздаване на премиални,допълнителни доходи за полицаите. Да са живи и здрави и това чудо ще мине.
68
0
 
0
 
! Отговори
Писна ми преди 14 години
Абе Ицо, все ми е тая дали си полицай. Кой правилник да спазвам ? Я ми кажи ?Карам си с разрешената скорост, прасето в униформа е на 50 метра зад знака за населено място и ме засича преди него !!! Ти от луната ли падаш, че не знаеш че това са 90% от актовете за превишена скорост ???И са нагли - казваш му в очите, че те *** и изнудва, той се прави на обиден и ти говори на ти. После даже не си прави труда да дойде на делото. И ?! К`во да правим с маймуните с пагони ?
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
balgarskiqt milicioner e nai-dolnata tvar na sveta i nqma nishto obshto s edin istinski POLICAI
66
0
 
0
 
! Отговори
Ицо преди 14 години
А вие спазвайте правилника и няма да имате проблеми - толкова е просто!!!(...и не съм полицай!)
65
0
 
0
 
! Отговори
КИРЕТО преди 14 години
ИМА ФУРАЖКИ ТУКА!!!!стига от мошеници в униформи чудещи се как да глобят някой и да му вземат паричките щото шефовете им обичат да правят банкети и рождени дни за по 100 000 лв!!!!КАТ ТРЯБВА ОФИЦИАЛНО ДА СЕ ЗАКРИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До тоа с язвата, кво прави в София твоя познат, да си ходи да се лекува на село. Не са виновни катажиите, ей го е , карал бил без фар, ами ще те глобят бе потник, куде си блял, щал да смени крушката пред полицаите, абе много си тък верно, и тая дето я карали по ношите, 62 ли беше, ти па кво квичиш ***, ходили сте да се шлякате, *** ти се е наковал, после полицаят ти е виновен.
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Изчетох всички коментари. Тези защитаващи полицията - са полицаи, и затова се палят така. МАЛКО СА ДОСТОЙНИТЕ ПОЛИЦАИ! ДРУГИТЕ повече дефилират из улиците и рекламират дрехите, като им писне сабират пари за ревюто!