Божидар Димитров аут от БСП, отива в ГЕРБ

Професорът в люта битка с червения Орешарски в Бургас
12 юни 2009 07:00,
240
Божидар Димитров аут от БСП, отива в ГЕРБ
Снимка: Булфото

Директорът на Националния исторически музей обави, че напуска БСП и се влива в редиците на ГЕРБ.

В писмо до медиите Божидар Димитров заявява, че винаги е бил против сродяването на червените с ДПС, защото „това ще завлече БСП в гроба”.

По думите му съюзът БСП–ДПС е "разушителен за България".

А иначе ГЕРБ вече започна да подрежда листите си за парламентарния вот и предложи на Божидар Димитров да е водач в Бургас.

Опонент там ще му бъде финансовият министър Пламен Орешарски, водач на листата на БСП.

Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и организационният секретар на партията Красимир Велчев пък ще водят пропорционалните листи в два от столичните райони.

Цветанов застава начело на 23-ти МИР в София.

Той вероятно ще бъде и мажоритарен кандидат във Велико Търново, където ще застане срещу Андрей Пантев.

Срещу лидера на ДПС Ахмед Доган в Кърджали ГЕРБ изважда Вежди Рашидов както за мажоритарен, така и за водач на листата.

Тук от БСП ще се бори местният лидер на червените Милко Багдасаров.

До края на седмицата ще е ясен и окончателният списък с кандидатите на ГЕРБ за НС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЗАЩОТО СИ ДАЛЕЧ ОТ ГРАДИВНОСТТА, ПО-СКОРО СИ БЛИЗО ДО ХАМЕЛЕОНЩИНА. КОЯ ПОРЕД БОЯ СМЕНЯШ,А? САМО СЪС БЛА-БЛА ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ. И НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ПРОБУТВАШ НА ХОРАТА ,ЧЕ НАШИТЕ ГЛАСОВЕ СЕ КУПУВАТ. ДОБРОВОЛНО СИ ДАВАМ СВОЯ ГЛАС ЗА "ЛИДЕР", ПОДОБНИ ТЕБЕ НЕ СА СЪЗДАЛИ НИТО ЕДНО РАБОТНО МЯСТО, НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е РАБОТА. ХРАНТУТИ ВИ ДЪРЖАВАТА И СИ ПЕЕТЕ "АЗ СЪМ С ТАЗ, КОЯТО Е НА ВЛАСТ". СВОЯ ГЛАС СИ ГО ДАВАМ, А НЕ ПРОДАВАМ И ТО ЗА ГРАДИВНИ ХОРА
239
0
 
0
 
! Отговори
Враг на 6-то Управле преди 14 години
Нагаждач , доносник, клеветник , некомпетентен плагиат, небългарин, неблагодарник, лакомник, предател (дори и на довчерашните си господари), ***, синти , ХАМЕЛЕОН , сексексперт(?????!!!!!) , подлизурко....... МОЖЕТЕ ДА ДОБАВЯТЕ .....
238
0
 
0
 
! Отговори
Враг на Шесто на ДС преди 14 години
Едно време Б.Димитров беше известен под името *** Хамелеона .За коѝ ли път се убеждавам колко мъдър е българският народ когата кръшава някого. *** точно съвпада с расовият (***) тип на Б.Д., а Хамелеона с вечното му нагаждане към околната среда.Преди при левите, а сега при десните. Как е възможно такова поведение? Помислете си дали можете да му вярвате .Друг е въпросът, че агентурното му минало е добре документирано .Доносник и клеветник. Чалга-историкът е некомпетентен , но не добре осведомените хора му се радват, като го гледат по телевизията и слушат колко са велики българите .Че са велики няма спор, но *** Хамелеона не е българин.Тоѝ e синти или рома . И затва е наѝ-подходящ за *** цар, а не за представител на българския народ.Не му вярваѝте братя ! Тоѝ ще ви излъже !!!
237
0
 
0
 
! Отговори
Враг на Шесто-ДС преди 14 години
Едно време Б.Димитров беше известен под името *** Хамелеона .За коѝ ли път се убеждавам колко мъдър е българският народ когата кръшава някого. *** точно съвпада с расовият (***) тип на Б.Д., а Хамелеона с вечното му нагаждане към околната среда.Преди при левите, а сега при десните. Как е възможно такова поведение? Помислете си дали можете да му вярвате .Друг е въпросът, че агентурното му минало е добре документирано .Доносник и клеветник. Чалга-историкът е некомпетентен , но не добре о
236
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Спрете да плюете бе буклуци . Съпоставете се с този ЧОВЕК и ще видите що за малки човечета сте. Малки зависливи и злобни , като злобата ви изпива мозъците и неможете да мислите . Човек се учи цял живот , чест му прави на Б. Димитров че е осъзнал че е сбъркал с членството си в тази партия и горд с изправена глава я напусна. Герб го издигат за мажоритарен кандидат срещу Катерицата Орешарски в Бургас лично е поканен от Бойко Борисов. Нека победи крадец разпределител 1 мисля че Орешарски няма шанс
235
0
 
0
 
! Отговори
er преди 14 години
Това се очакваше от божо-ламята
234
0
 
0
 
! Отговори
Do 225 преди 14 години
Niamam nishto protiv Bojidar Dimitrov,no mnogo kysno e reshil da napusne tazi BSP edva,kogato i izteahe mandata i se vijda,che niama da specheli sledvashtite izbori.Tova e razvod po smetka.
233
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти неможеш да ме манипулираш да си правя някакви изводи от писанията ти . Ти си тежко болен човек , страхливец и мерзавец. Я по-добре си смени шампоана за коса много дълбоко е проникнал . Ясно от кои буклуци си Позитано 20 и силно податливите на манипулация..... Само един болен мозък прави подобни коментари. Явно си някаква пионка , можеби портиерче на Позитано и кой каквото ти подхвърли от влизащите и излизащи от там помиари си го интерпретираш по свой си начин.
232
0
 
0
 
! Отговори
до 230 преди 14 години
Напротив фактите, които съм изнесъл по-долу са документирани, отговарят на истината и лесно могат да бъдат проверени. Дори ти сам можеш да го направиш, ползвайки дори елементарния Google. Относно "конфликта" между Бойко и БСП, ще ти кажа само че сценарият на Театрото "Добрият Бойко срещу Лошия Сергей" е писан на "Позитано"-20. Целта му е да бъдат насочени силно податливите на манипулации българи в нужната посока. Направи си сам изводите за себе си.
231
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 230 . До каде стигна редакцията на ДНЕС.вг че да пускат в други теми лъжливи информации за Бойко. Явно и вие перете парите на БСП . Отговорете си само на един въпрос: Ако всичко това беше истина защо БСП него използва в предизборните си помии които изля върху Бойко? Защото това е най-новата скълъпена лъжа но несмеят да я пуснат че видяха вече на каде върви работата. Може да ги осъдят за клевета след месец.
230
0
 
0
 
! Отговори
Бойко и приятели преди 14 години
За да си отговорим на въпроса кого представлява Бойко Борисов нека изброим фирмите, в които той е участвал, предмета им на дейност, в какво качество и кои са му били съдружницитеОхранителните фирми "Ипон" със съдружници:. Бойко Борисов, Павел Алексиев, Цветелина Бориславова, Владимир Петев и Васил Калугеров. "Интербулпред" АД с уставен капитал един милион лева; съвет на директорите: Бойко Борисов, Евстати Гюров, Чавдар Черрнев, Румен Николов, Димо Кръстинов, Владимир Петев. "Тео Интернационал" АД - Бургас. Съвет на директорите: Бойко Борисов, Румен николов "Пашата". Предмет на дейност на тази фирма е бил производство на фалшиви цигари във фабрика в Крайморие. "Джи енд би травел къмпани", свързана със СИК. Съдружници: Бойко Борисов и фирма "София делта" ООД. Те са купили мажоритарния дял акции на Гранд хотел София, но не плащат първата вноска. "Прахайм" ООД - Червен бряг - Производство на сапуни и миещи препарати. Съдружници: Бойко Борисов и Цветелина Бориславова. "Будоинвест" ООД. Съдружници: Бойко Борисов, Румен Цветков и Алексей Петров. Би енд ти комерс" ООД Собственици: Бойко Борисов и Пламен Петров. "Цебра" ООД.Съдружници: Бойко Борисов, Цветелина Бориславова и Живко Делчев. "Ти Би Ай - 92.". Съдружници: Бойко Борисов и Тодор Толев. "Сириус - 2" ООД. Собственици: Бойко Борисов и Цветелина Бориславова. "Химтекс" АД. Съвет на директорите: Бойко Борисов, Цветелина Бориславова и Мирослав Дерменджиев. Българския народ в такива случай има една много мъдра поговорка:"Кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа какъв си и ти!" Ето ги и въпросните му приятели:Цветелина Бориславова Карагьозова - Председател на надзорния съвет на СИ банк, с баща - служител на Държавна сигурност и снаха на бивш член на Политбюро на ЦК на БКП - Иван Абаджиев. Тя е съдружник и съсобственик в много фирми на Бойко Борисов. Владимир Петев, Димо Кръстинов, Чавдар Чернев и Евстати Гюров - бивши служители и офицери от ДС,. Те имат и връзки с, с митниците. Някои от тях Са свързани и със знакови фигури от сенчестата икономика. Също така са и кредитни милионери. Румен Николов "Пашата" и Алексей Петров - бивши служители на спец. отряда за борба с тероризма и лидери на силови групировки. Павел Алексиев - свързан с фондация "Отворено общество", кредитен милионер. Васил Калугеров - бивш началник в охранителна полиция на софийската дирекция на вътрешните работи. Иво Каменов Георгиев - един от главните съдружници в империята *** - Варна. Румен Цветков - ръководи фирма на Мултигруп. Тодор Толев - контрабандист на цигари, в близки и бизнес отношения с приближения до иван Костов - Славчо Христов.
229
0
 
0
 
! Отговори
Георги Дичев - състу преди 14 години
Божидар Димитров е ***, мекотело и подлизурко. Всеки който го познава отблизо ще го потвърди. Това е човек без достойнство, готов за пари да продаде дори и майка си и дъщеря си.
228
0
 
0
 
! Отговори
до 204 преди 14 години
Ти си луд, Бождира Димтиров бил най-добрият историк. Той е просто един фалшификатор на историята. Шовинист. Може би това се харесва на българите, защото повдига смачканото им и липсващо самочувствие. Аз чета историята на 4 езика. И дивотиите, които пеше Б.Димитров предизвикват смях у всеки, който поне малко от малко се е занивал или занимава с история.
227
0
 
0
 
! Отговори
до 217 преди 14 години
Извинявай, но ти въз основа на какво точно реши че Божидар Димитров е умен човек. Почти всичко което е написал е пълна измислица и дилетанщина. Но в царството на слепите и едноокият е цар. *** народ, *** държава, *** управници - това е България. Робски народ, който ще влачи хомота си до гроб.
226
0
 
0
 
! Отговори
Мони преди 14 години
Тлъст *** и псевдоисторик. Това е Божидар Димитров. Също и пиянде и педофил.
225
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Спрете да плюете бе буклуци . Съпоставете се с този ЧОВЕК и ще видите що за малки човечета сте. Малки зависливи и злобни , като злобата ви изпива мозъците и неможете да мислите . Човек се учи цял живот , чест му прави на Б. Димитров че е осъзнал че е сбъркал с членството си в тази партия и горд с изправена глава я напусна. Герб го издигат за мажоритарен кандидат срещу Катерицата Орешарски в Бургас лично е поканен от Бойко Борисов. Нека победи крадец разпределител 1 мисля че Орешарски няма шанс.
224
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Agent na dyrjavna sigyrnost,e tozi
223
0
 
0
 
! Отговори
борис преди 14 години
Божидар беше от малкото свесни хора в БС,радвайте се че морални хора в БСП вече няма.Думата имат избирателите.
222
0
 
0
 
! Отговори
boris преди 14 години
Богат и честен няма никъде по света.Но и такова чудо като в България,където законите не се спазват също няма.
221
0
 
0
 
! Отговори
Goranflo преди 14 години
mnogo dobar hod na GERB. do predi nqkolko godini pove4eto hora v Burgaska oblast glasuvaha za BSP. sled kato BSP se koaliraha s DPS golqma 4ast ot elektorata im v burgas gi napusna tai kato ne jelaeha tozi sajus. sega Bojidar Dimitrov ima realnata vazmojnost da obere vota na nedovolnite ot svoqta partiq bsp-ari, a te sa mnogo. drug plus za profesora e i 4e toi e rodom ot burgaskiq krai(Szopol) i treti plus toi e patriot a horata v burgasko sa6to sa patrioti4no nastroeni