Божидар Димитров аут от БСП, отива в ГЕРБ

Професорът в люта битка с червения Орешарски в Бургас
12 юни 2009 07:00,
240
Божидар Димитров аут от БСП, отива в ГЕРБ
Снимка: Булфото

Директорът на Националния исторически музей обави, че напуска БСП и се влива в редиците на ГЕРБ.

В писмо до медиите Божидар Димитров заявява, че винаги е бил против сродяването на червените с ДПС, защото „това ще завлече БСП в гроба”.

По думите му съюзът БСП–ДПС е "разушителен за България".

А иначе ГЕРБ вече започна да подрежда листите си за парламентарния вот и предложи на Божидар Димитров да е водач в Бургас.

Опонент там ще му бъде финансовият министър Пламен Орешарски, водач на листата на БСП.

Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и организационният секретар на партията Красимир Велчев пък ще водят пропорционалните листи в два от столичните райони.

Цветанов застава начело на 23-ти МИР в София.

Той вероятно ще бъде и мажоритарен кандидат във Велико Търново, където ще застане срещу Андрей Пантев.

Срещу лидера на ДПС Ахмед Доган в Кърджали ГЕРБ изважда Вежди Рашидов както за мажоритарен, така и за водач на листата.

Тук от БСП ще се бори местният лидер на червените Милко Багдасаров.

До края на седмицата ще е ясен и окончателният списък с кандидатите на ГЕРБ за НС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
0
 
! Отговори
до 151 преди 14 години
евала ти Златко, като теб сме не много, но ни има, и к'во правим като знаем това...
179
0
 
0
 
! Отговори
Бягащите преди 14 години
Това е едно от доказателствата на много близката роднинска връзка между БСП и ГЕРБ.Не случайно такива ,,стари членове ,, на партията като Б.Димитров и В.Рашидов отиват имменно там.Просто те с Б.Борисов са от едно тесто замесени-партийното.Но отърване на България от комунисти и ченгета няма да има..Така че ние се оттърваваме от България пък каквото ще да става!
178
0
 
0
 
! Отговори
Последно синьо лято преди 14 години
"Пловдив също ще гласува за Синята коалиция за герб се отказваме "Цяла България ще гласува за Синята коалиция и ще минем 4%
177
0
 
0
 
! Отговори
Созопол преди 14 години
Ама тоя българин ли е? Нещо много е ходил на плаж!
176
0
 
0
 
! Отговори
Проверете (ако может преди 14 години
Най-популярните исторически съчинения на Б. Д. Са адресирани към лековерни балъци. Написани в каруцарско-риторичен стил според принципа куче влачи, диря няма ; в тях няма цитирана литература, нито исторически извори, за да не може да се разбере откъде какво е преписал, какво е преиначил, какво е предал неточно и непълно с цел да подведе читателя.
175
0
 
0
 
! Отговори
Един Луд преди 14 години
***, стоя и се чудя... има ли българин, за когото да НЕ СЕ каже една лоша дума?Добре, че повечето велики личности не са вече между нас и няма да видят на какво сме заприличали...малък, злобен народ...Мисля си, че дори Васил Левски да беше тук - пак щяха 90% да го оплюват и клеветят.... Тежкò на България!
174
0
 
0
 
! Отговори
Obi One Kenobi преди 14 години
АКЦИЯ СПАСИ БЪЛГАРИЯ - НА 05.07.09 СКРИЙ ЛИЧНАТА КАРТА НА БАБА СИ...ТАКА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СПЕЧЕЛИ БЪЛГАРИЯ!!! ДОЛУ СЪЮЗА НА ДПС-БСП ТОЙ Е ПАГУБЕН И СКОРО МОЖЕ ДА ИМА НОВА ДЪРЖАВА ВЪВ "ЕС" - "***" И ДЕЦАТА НИ ДА СЕ КАЗВАТ - АХМЕД, МЕХМЕД, АЛИ СЕВДЖАН, МЮМЮН, ЮКСЕЛ, ЕМЕЛ И ПРОЧИЕ ИЗЛЕЗ НА 05.07.09 И ГЛАСУВАЙ ЗА ВСЕКИ ДРУГ НО НЕ И ЗА ДПС-БСП-НДСВ..!!! СПАСИ БЪЛГАРИЯ И ДЕЦАТА СИ!!!
173
0
 
0
 
! Отговори
Това е преди 14 години
Сякаш за него Ст. Михайловски е написал баснята си "ОРЕЛ И ***":На върха на една липасред Стара планинаорелът съгледал гадинка нищожна,гърбата,рогата,по-*** от змията,от дявола по-грозна!...- Какво ли е туй нещо тука? -извикал Царят на въздуха. -А, виждам, ***!... Игралотона естеството,животец във една черупка,подвижна кратунка,гневът или смехът на Божеството...Кажи ми, жалко то творенье,как се покачи тъй високо?- С пълзенье! -извикaрогатата гадинка.
172
0
 
0
 
! Отговори
Проверете преди 14 години
Ето какво пише професор Минчо Драганов в книгата си Кога всъщност е създадена българската държава (София, 1994 г.) за морала на историка Божидар Димитров: През 1994 г. в статията си Кубрат върна с половин век назад създаването на България той (Б. Д.) преразказа моето схващане в статиите ми от 1993 г. Така към плагиатството Б. Димитров добави и фалшификация, разчитайки може би, че читателите няма да проверят по публикациите. Ще премълча отбраните фамилиарни ругатни по мой адрес, защото стилът му си е негов личен проблем.
171
0
 
0
 
! Отговори
Само питам преди 14 години
Чия поръчка изпълнява "професорът - историк" - на БСП или но ДС? Ама то комай е едно и също, а?
170
0
 
0
 
! Отговори
Само питам преди 14 години
Чия пхоръчка изпълнява "професорът - историк" - на БСП или но ДС? Ама то сомай е едно и също, а?
169
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Герб са стари комунисти и това ли не знаете или се правите на шест без пет
168
0
 
0
 
! Отговори
майната преди 14 години
Пловдив също ще гласува за Синята коалиция за герб се отказваме
167
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
аз и моето семейство ще гласувам за синята коалиция
166
0
 
0
 
! Отговори
минувач преди 14 години
Ей, то от истината най-боляло: "По думите му съюзът БСПДПС е "разушителен за България". А не е ли така?...
165
0
 
0
 
! Отговори
Men преди 14 години
Gledam 4e tezata za praznite tikvi si q probutal s drug nick (Venci) v materiala za Boiko Borisov. (BB izvun lisite, gotvq go za premier). Ne e mn umno 4estno kazano. Ama ina4e ste mnogo. HAhaha MNogo, ama mnogo tapi!!!!!
164
0
 
0
 
! Отговори
Men преди 14 години
BSP+DPS = ve4na nerazdelna liubov i ograbvane na bulgarina!!!!!!
163
0
 
0
 
! Отговори
Митко преди 14 години
БЪЛГАРИЯ - страната на празните тикви, които винаги избират не този, който трябва. Винаги гласуват, водени от злоба и реваншизъм. Затова и 20 години стоим на едно място и дори сме се върнали малко назад. Продължавайте така, празни тикви - гласувайте за най-празната Тиква, изберете я за премиер, а после ще се оплкавате по форумите, че някой друг ви е виновен.
162
0
 
0
 
! Отговори
Антон преди 14 години
Недейте да спорите. Божидар Димитров отива точно там, където му е мястото. За никого (освен за мегазаслепените балъци) не е тайна, че Бойко Борисов и ГЕРБ са резервният вариант на БСП да остане на власт и да продължи да граби и изсмуква българския народ. Партията-майка вложи прекалено много пари в рожбата на медийния онанизъм Бойко Борисов за да се подсигури и да остане да краде и смуче българския народ още 4 години, в случай че се провали на изборите.
161
0
 
0
 
! Отговори
men преди 14 години
Ama verno komunetata mn pluvat po Bojidar Dimitrov. Mai gi zabolq dosta, no 6te ima i po-lo6o. Prigotvete se. Gledam qko zlobeete. Vreme e da vi iztrebim do krak vsi4ki gnusni 4erveni kradci!!!!!!