Божидар Димитров аут от БСП, отива в ГЕРБ

Професорът в люта битка с червения Орешарски в Бургас
12 юни 2009 07:00,
240
Божидар Димитров аут от БСП, отива в ГЕРБ
Снимка: Булфото

Директорът на Националния исторически музей обави, че напуска БСП и се влива в редиците на ГЕРБ.

В писмо до медиите Божидар Димитров заявява, че винаги е бил против сродяването на червените с ДПС, защото „това ще завлече БСП в гроба”.

По думите му съюзът БСП–ДПС е "разушителен за България".

А иначе ГЕРБ вече започна да подрежда листите си за парламентарния вот и предложи на Божидар Димитров да е водач в Бургас.

Опонент там ще му бъде финансовият министър Пламен Орешарски, водач на листата на БСП.

Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и организационният секретар на партията Красимир Велчев пък ще водят пропорционалните листи в два от столичните райони.

Цветанов застава начело на 23-ти МИР в София.

Той вероятно ще бъде и мажоритарен кандидат във Велико Търново, където ще застане срещу Андрей Пантев.

Срещу лидера на ДПС Ахмед Доган в Кърджали ГЕРБ изважда Вежди Рашидов както за мажоритарен, така и за водач на листата.

Тук от БСП ще се бори местният лидер на червените Милко Багдасаров.

До края на седмицата ще е ясен и окончателният списък с кандидатите на ГЕРБ за НС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
0
 
0
 
! Отговори
b.dimitrov преди 14 години
kak si promenqt horata ubejdeniqta samo zaradi nqkakvi si pari.ama to qvno BOIKO dosta predlaga.
199
0
 
0
 
! Отговори
анти СерДоган преди 14 години
Като чета повечето коментари на разни заблудени атакисти, все повече се убеждавам че П.Славейков е имал достатъчно основание за твърдението си,че"""Да си роден на Балканите и да не си *** е истинско нещастие""""Гласуваш ли за Волен,получаваш Доган...ама после да не ревете!
198
0
 
0
 
! Отговори
Istinata BOLI преди 14 години
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ БСП БЕШЕ НАПУСНАТА ОТ МНОГО ПО ЕМБЛЕМАТИЧНА ФИГУРА - ЕВГЕНИЯ ЖИВКОВА. ЕДНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕЛИГЕНТНА ЖЕНА. ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БСП ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ЗА КОГО ГЛАСУВАТ ЗА - ОВЧАРОВ, ПЕТКОВ И СТАНИШЕН И РЕСПЕКТИВНО КОЙТО ГЛАСУВА ЗА БСП ГЛАСУВА ЗА ДПС!!!!
197
0
 
0
 
! Отговори
Istinata BOLI преди 14 години
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ БСП БЕШЕ НАПУСНАТА ОТ МНОГО ПО ЕМБЛЕМАТИЧНА ФИГУРА - ЕВГЕНИЯ ЖИВКОВА. ЕДНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕЛИГЕНТНА ЖЕНА. ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БСП ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ЗА КОГО ГЛАСУВАТ ЗА - ОВЧАРОВ, ПЕТКОВ И СТАНИШЕН И РЕСПЕКТИВНО КОЙТО ГЛАСУВА ЗА БСП ГЛАСУВА ЗА ДПС!!!!
196
0
 
0
 
! Отговори
Съседъдт на Майка ти преди 14 години
Един е бат Бобо Борисковдруг е ***, Боби ДимитроффС действията си Боби Димът, доказа че кото е напраил-тва е изучил y Националнио Исторически Музей. Там в дебелите книги пише: Ако си Боби-дръж са за БобиАко си ял боб дръж са за БобиАко те *** Боби, яж бобИзобщо бясно бобясване IN ACTION
195
0
 
0
 
! Отговори
дино преди 14 години
Много жалко,че Б.Димитров отиде в Герб,а не в Атака-единствената Българска партия,в която няма евреи,турци,*** и т. н.Останалите партии са миш-маш ,олицетворяващ така наречената глобализация и робски изпълняващ указанията на създателите на Новия световен ред.Той идва и България ще се размие в едно от неговите изкуствено създадени образувания-ЕС.Зад приказките за демокрация,свобода,равенство и братство,се крият нечистоплътни намерения и действия.България е за българите во веки веков!
194
0
 
0
 
! Отговори
Чичо Том преди 14 години
Ако достойните българи са като Б. Д., жалко за България. Аз не съм чул за доносник с достойнство, нито за член на БКП / БСП с достойнство. Присламчването към ГЕРБ само потвърждава, че Б. Д. е станал доносник и член на БКП единствено от лична изгода. И към ГЕРБ явно се прилепва само за да запази поста си на директор на НИМ.
193
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
колко е пуст форумът. синята коалиция напусна работните си местенца,дето си ги кътка още от времето на костов и форумът опустя.Лека нощ на този от Пловдив,на душичката от Мездра и т. н. сини и червени държавни и общински чиновници,които нема да гласувате за ГЕРБ. лека нощ.сънувайте %.
192
0
 
0
 
! Отговори
ZARSTVO BALGARIA преди 14 години
Osnovna zel na Balgarite e vastanovavaneto na ZARSTVO BALGARIA i na TARNOVSKATA KONSTITUZIA...Vizdame che veche 20 godini nisto ne stava,nama istinska promana...republikata e mizerna,a ZARSTVO BALGARIA e imalo standarta na Belgia i Holandia...
191
0
 
0
 
! Отговори
Бай Миле преди 14 години
от една година Ви пиша че Герб са бивши *** ама вие не та не е нали виждате айде чао
190
0
 
0
 
! Отговори
Сашо преди 14 години
Крайно време беше - Божидар Димитров е достоен човек и няма място в БСП
189
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Той е човек достоен за уважение . Човек много опит който не го е срам да си признае че е бил в погрешна кауза. Има и мислещи хора , реалисти като пример 188 адмирации за написаното.
188
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Уважавам хора, които докрай се развиват и са склонни да признаят,че са служили на погрешна кауза, само и само да не изневерят на съвестта и ценностната си система. Божидар Димитров явно е точно такъв случай. Поздравявам го! Повечето хора сме способни от инат никога да не си признаем, че отстояваме погрешна кауза... дано някой от инат някой ден не се окаже с *** на главата.
187
0
 
0
 
! Отговори
GERB преди 14 години
Nova ko4ina sys stari svini :)
186
0
 
0
 
! Отговори
kitaeca преди 14 години
SLAN4OGLED .......
185
0
 
0
 
! Отговори
Ivan Ivanov преди 14 години
Tazi debela i mazna svinja se naguzi sega na Borisov za da izkara oshte 4 godini s vlastta i da si lapka ot vsichko!!!! Bezsramen zadnik e toja gnusljo!!!! Da go shibat ***!!!!
184
0
 
0
 
! Отговори
иманяр преди 14 години
Иманяр 1 на БГ.след герб каде ли ще иде да лиже
183
0
 
0
 
! Отговори
МО преди 14 години
Бил против а 4г докато бяха на влас беше с тях.А сега му замириса че може и да не спечели с тях и хоп при другите.Борисов ще управлява със старите тарикати защото няма нови. Г-н Димитров защо не си гледате историята там найстена сте добър.Но да си бутате имиджа с политика не ви трябва!
182
0
 
0
 
! Отговори
0т 150 ти преди 14 години
хубав мач ни организира Луканов, Бог да го прости!С/ДС/ срещу Б/СП/-ДС срещу партията.Раздели ги на "сини" и "червени", а той взе съдийската ***.И сеира започна -мач след мач, и всичките нагласени.Публиката знае, че са нагласени, но пак има тук-таме балами да вярват.В един момент от престараване да убедят публиката, че мачът е истински стана сакатлък - пречукаха съдията, та оттогава играят без рефер.но си знаят мурафетите-смигат си, шушукат и така си върви - избори след избори/мач след мач/.
181
0
 
0
 
! Отговори
И аз преди 14 години
това съм чул - бил много слаб като историк.Иначе не е аут от БСП, нали отива в ГЕРБ?