Оставам в опозиция, ако завися от Доган

Борисов закле симпатизантите си да му дадат пълно мнозинство в НС
26 юни 2009 09:36,
432
Оставам в опозиция, ако завися от Доган
Снимка: БГНЕС

"Ако трябва от Ахмед Доган да зависи дали аз да съм премиер и дали ГЕРБ да е на власт, ние ще се откажем и ще останем в опозиция".

Това е заявил късно снощи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти във Враца.

Ако ГЕРБ не успее да има цялата власт ще останем в опозиция
Пред тях неформалният лидер на ГЕРБ припомнил изказванията на председателя на ДПС след евроизборите и заявил, че Доган "си е харесал и Синята коалиция, харесал си е и НДСВ, и ЛИДЕР, и БСП", не е казал нито една дума срещу "Атака".

"Единствените врагове за него сме аз и ГЕРБ и това е нашето най-добро алиби, защото означава, че сме различни", отбеляза той.  

"Ние сме единствената партия, която не сме били и няма да влизаме в коалиция с ДПС. Ако нямаме пълно мнозинство, ако ГЕРБ не успее да има цялата власт, за да може да прави промени, а това може да стане, ако получим 51 на сто от местата в парламента, ние ще останем в опозиция", заяви Бойко Борисов.

Още по темата
25 юни 2009 00:41
228

Той призова симпатизантите да мобилизират всичките си сили, ако искат нещо да се промени.

Денят на изборите – 5 юли, е само един ден, но за четири години, подчерта Борисов.

"Не знам колко пари има в бюджета, не знам каква дупка ще заварим, затова ние не си позволяваме да лъжем хората за пенсии и за заплати", каза още той.

"Онова, което мога да ви обещая, защото го мога, е, че ще има възмездие за всички, които крадат – за тези, които крадат ток от НЕК, които правеха заменките и които раздаваха почивни станции и други облаги", заяви в заключение Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
a преди 14 години
трудно е да се прецени кой е по-голям мафиот -- Бойко или Доган. И кой е по-нагъл. За всеки случай не бих гласувал за нито един от тях. Бойко да се беше постарал като кмет първо преди да иска премиерския пост. С един град не може да се оправи, какво остава с цяла държава. А Доган е толкова елементарен и коварен, че никой не може да му се мери. Последно той бил властта и разпределял парите. Така е като няма съдебна система и тоя се мисли за най-великия политик на земята. Селски *** бег.
30
0
 
0
 
! Отговори
Kiril преди 14 години
Хора, гласувайте за ГЕРБ за да спасите България от турско робство!!! Само вие можете да спасите България от Доган!!! ГЛАСУВАЙТЕ!
29
0
 
0
 
! Отговори
БАЛКАНСКИ ЛЪВ преди 14 години
От кога трябваше да се появи някой лидер като Бойко... Той се появи защото хората имаха нужда от него! НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ЩЕ ИМ КАЖА: ВАШАТА МАЙКА НЕГОДНА! КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕТЕ ПРОТИВ БОРИСОВ И ДА ГО ОБВИНЯВАТЕ ВЪВ ВРЪЗКИ С НЕЗНАМ КОЙ, ПО-ГОЛЕМИ БАНДИТИ ОТ ВАС НЯМА! ИДВА ВЪЗМЕЗДИЕТО ДРУГАРИ! КАКТО ЗНАЕТЕ НЕНАКАЗАНО ЗЛО НЯМА! БОГ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ! ВСЕЛЕНСКА ИСТИНА! ДОЙДЕ ВАШЕТО ВРЕМЕ ЗА НАЗИДАНИЕ! НАРОДЕН СЪД И ГЛАС!
28
0
 
0
 
! Отговори
Д2 преди 14 години
Преди няколко години Бойко нарече Доган велик политик и му подари немска овчарка за рождения ден. Потърсете в гугъл и ще се обедите. А Костов каза за Доган, че е проклятие за Б-я. Как така ГЕРБ са доказа ли, че не са с ДПС, като ГЕРБ сега за 1 път ще влязат в парламента. И ще ги видим кво ще направят. Дано да не стане като с НДСВ.
27
0
 
0
 
! Отговори
Kostov преди 14 години
Za Boga Bratia Balgari, GLASUWAJTE! Niqma zna4enie za koi prosto glasuwajte, Molia Vi!
26
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРКА преди 14 години
Хора, дайте да се обединим и да не разпиляваме гласовете си по малки не печеливши партии.Прав е Бойко, как ще осъди някой ако доганчо не бъде елиминиран.Дано спечелим и ми се иска да видя физиономиите на тези, които сега му слугуват и харчат НАШИТЕ пари да си купуват власт....Дано народа ни се вразуми...
25
0
 
0
 
! Отговори
бачо КИРО преди 14 години
ГЛАСУВАЙТЕ стига робството на ДОГАН БЕЙ и СЕРГЕЙ. видяхте България се управлява от ДОГАН. президента и СТАНИШЕВ мълчат като ебани ***.
24
0
 
0
 
! Отговори
Бъдещ емигрант преди 14 години
до 16ти - от както съм станал на 18 не съм пропуснал избори. Винаги гласувам. Номера на гласуването е "За кого гласуваш". Такива като Царя, Бойко, Волен, Яне и други популисти отвличат от гласовете на сериозните партии в България. за съжаление истината е че в БГ има 3 Партии БСП СДС и ДПС. Номера е че турците не зависимо какви партии им се предлагат с/у съответната сума гласуват винаги за ДПС. А българите си разхвърлят гласовете по разни *** партии...Тия дето не гласуват са овце...
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до Бъдещ емигрант...---------------------------------------------------Голям ми е проблема,че КОСТОВ НЕ ОТВОРИ ДОСИЕТАТА,и това е основния проблем на България! Ако Костов ги беше отворил,когато имаше цялата власт,той и само той,сега щяхме да сме светлинни години напред...Но ти май пак не ми отговори,нали?
22
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 14 години
ГЕРБ не е истината - ГЕРБ е мафията. Нека всеки поне малко мислещ човек да разгледа листите на ГЕРБ и да прецени колко агента на ДС има в тях и колко комунисти.Колко от тези агенти ще подкрепят поредното лъжливо коалиционно правителство с участието на БСП, НДСВ и ДПС, както направиха двама от АТАКА преди четири години?Дали във формат с Кошлуков или не, това няма значение...
21
0
 
0
 
! Отговори
Д2 преди 14 години
Естествено, че Доган плаща на Слави. И Илия Павлов му плащаше навремето. Хъшове започваше с надпис: Спонсорирани от Овъргаз. Дъщерна фирма на Мултигруп.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не зная защо, но интуицията ми подсказва, че не трябва да се вярва много на този човек. На много места в страната, където ГЕРБ има кметове, в общинските съвети представителите на ГЕРБ и ДПС работят в интимно сътрудничество, при вземане на решения за разходване на общинския бюджет, за обществени поръчки. Кметовете на ГЕРБ са от близкото обкръжение на Борисов. Според мен това е популистки призив-ако не гласувате за мен, ДПС ще ви управлява. Не му вярвам.
19
0
 
0
 
! Отговори
Багажа и в Австралия преди 14 години
Кой единствен е успял да стъпи на врата на Меди? ДС! От кого го е страх Меди? От ДС! Ако Доган го е страх от Бойко какво се получава? В ГЕРБ е бъкано с кадри на ДС. Аз много искам Бат Бойко да е точния пич за тази държава, обаче не поражда никакво доверие в мен! Дано да греша и извадим късмет с него, той така и така ще управлява.
18
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 14 години
Разбира се, че имаше само едно българско правителство, в което ДПС и Ахмет Доган не участваха и бяха една доста злоблива опозиция. Имаше едни приказки тогава "Костово ще стане Косово!". Ама не стана! Имаше едни заплахи, ама не се реализираха. Имаше натиск да приемем косовски бежанци, ама не ги приехме.Е, тогава министър-председател беше Иван Костов!
17
0
 
0
 
! Отговори
Бъдещ емигрант преди 14 години
до 5 тва ли ти е проблема с Костов, че не отвори досиетата... Толкова сте промити всички от пропаганда че просто не е истина. Перфектено правителство не е имало няма и да има номера е на края на мандата като се премерят лошите и добрите неща които са свършили добрите да са повече... Вземи отвори един учебник по Нова история на България и виж какво се случва последните години и кой на къде дърпа България...
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До Бъдещ емигрантТочно, за да не ни е`ат турци трябва всички да гласуваме. А, такива като тебе, които не гласуват, а само мрънкат и се оплакват, май наистина нямат място в тази държава. Бон вояж!
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бойко, забрани гей-парада и ще гласувам за теб! Ако не - разчитай на гласовете на ***!
14
0
 
0
 
! Отговори
johnnie преди 14 години
Давай Бойко! Ще ги съсипем говедата!
13
0
 
0
 
! Отговори
Д2 преди 14 години
А дано да е така и да не се целунат след изборите. Ще видим. Ама Бойко лъже. Отново. Не са ГЕРБ тези които Доган вижда като пълен антипод. Това е Костов. Защото помним, че Бойко нaрече Доган велик политик и му подари немска овчарка за рождения ден. Докато Костов го нарече проклятие за Б-я още 1999. А и не сме видяли още как ще се държи ГЕРБ в парламента и кого ще потърси за партиньори - засега имаме само думите на Бойко. Докато Костов е доказал, че не се продава нито на Доган, нито на БСП.
12
0
 
0
 
! Отговори
nastojast emigrant преди 14 години
do2 : Na vsichki drugi im jadohme poparata,sega iskam svjastno jadene,a takova predlaga samo GERB!