Оставам в опозиция, ако завися от Доган

Борисов закле симпатизантите си да му дадат пълно мнозинство в НС
26 юни 2009 09:36,
432
Оставам в опозиция, ако завися от Доган
Снимка: БГНЕС

"Ако трябва от Ахмед Доган да зависи дали аз да съм премиер и дали ГЕРБ да е на власт, ние ще се откажем и ще останем в опозиция".

Това е заявил късно снощи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти във Враца.

Ако ГЕРБ не успее да има цялата власт ще останем в опозиция
Пред тях неформалният лидер на ГЕРБ припомнил изказванията на председателя на ДПС след евроизборите и заявил, че Доган "си е харесал и Синята коалиция, харесал си е и НДСВ, и ЛИДЕР, и БСП", не е казал нито една дума срещу "Атака".

"Единствените врагове за него сме аз и ГЕРБ и това е нашето най-добро алиби, защото означава, че сме различни", отбеляза той.  

"Ние сме единствената партия, която не сме били и няма да влизаме в коалиция с ДПС. Ако нямаме пълно мнозинство, ако ГЕРБ не успее да има цялата власт, за да може да прави промени, а това може да стане, ако получим 51 на сто от местата в парламента, ние ще останем в опозиция", заяви Бойко Борисов.

Още по темата
25 юни 2009 00:41
228

Той призова симпатизантите да мобилизират всичките си сили, ако искат нещо да се промени.

Денят на изборите – 5 юли, е само един ден, но за четири години, подчерта Борисов.

"Не знам колко пари има в бюджета, не знам каква дупка ще заварим, затова ние не си позволяваме да лъжем хората за пенсии и за заплати", каза още той.

"Онова, което мога да ви обещая, защото го мога, е, че ще има възмездие за всички, които крадат – за тези, които крадат ток от НЕК, които правеха заменките и които раздаваха почивни станции и други облаги", заяви в заключение Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
ГЕРБ ПОБЕДА! преди 14 години
ДАВАЙ БОЙКО! С ТЕБЕ СМЕ! ДА ГИ СМАЧКАМЕ! МАМИЦАТА ИМ ШУМКАРСКА! ГЕРБ ПОБЕДА!
10
0
 
0
 
! Отговори
Иванов преди 14 години
Не вярвайте на медиите! Знаете че доган има доста капитал и иска да купи всички.Неможе да купи обаче истинските българи, които за пари не продават родната България! Гласувайте братя!!! ГЕРБ е истината!
9
0
 
0
 
! Отговори
тц тц тц преди 14 години
до Бъдещ емигрант: Лови гората, к'во чакаш? Заради такива като теб дето не гласуват сега Доган ни гласи 8 години... ***! Не можахте да разберете, че негласуването е в услуга на ДПС!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
Дали ?! преди 14 години
А дано да си удържи на думата Борисов, ама, както казват хората - надали ....
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Слави каза ли нещо снощи срещу Доган или ще излизи вярно,че феса му дава парите ?
6
0
 
0
 
! Отговори
Болярин преди 14 години
Бойко , извикай приятелите си от Шаолин на изборен туризъм!
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До бъдещ емигрант...Абе този Костов дето много го харесваш ЗАЩО НЕ ОТВОРИ ДОСИЕТАТА ???Отговори ми само на този *** въпрос!
4
0
 
0
 
! Отговори
Див Петел преди 14 години
Дано. Мисля че едно дясноцентристко правителство, сформирано от хора на герб и синята коалиция, а защо не и лидер и рзс, ще свърши работа на измъчената ни държава.
3
0
 
0
 
! Отговори
tc tc tc преди 14 години
Давай, Бойко! :)
2
0
 
0
 
! Отговори
Бъдещ емигрант преди 14 години
Това да се говорят откровени лъжи вече взе да му става навик на тоя...Те били единствените които не се били коалирали с ДПС:1. Как ще се коалираш като до сега не те е имало на избори за парламент бе Бай Х*й?2. Ако не се лъжа от началото има едно правителство в което ДПС не е участвало... ама на кой беше... а да НА КОСТОВ...Като искате да ви е*ат турци пак гласувайте за популисти.. или още по хубаво не гласувайте...
1
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
браво Бойко. С теб сме... Трябва да има правосъдие. Първото правителство, което потърси отговорност от *** и крадците обрали България, то ще е и първото което тръгва по правилния път на демокрацията!