Доган: ДПС е бацил

Един ден ще имаме милион избиратели, смята лидерът на партията
25 юни 2009 00:41,
228
Доган: ДПС е бацил
Снимка: БГНЕС

ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява.

Това е подчертал лидерът на ДПС Ахмед Доган пред симпатизанти на партията в Шумен, съобщава агенция БГНЕС.

Сега ДПС ще има сигурно 500 хил. избиратели, но ще дойде време, когато ДПС ще има гарантирано пакет от избиратели в най-лошия случай 1 милион – и българи, и турци, и роми, и арменци, и евреи, и власи, т.е. целия букет, който съставлява българския народ. Това е моята мечта. Ако това стане, ние ще бъдем най-оригиналната, най-модерната партия в Европа, защото Европа няма опит в решаването на етно-религиозните проблеми, смята лидерът на ДПС.

БГНЕС цитира и думите на Доган към журналистите в залата: „ДПС успява, защото, уважаеми журналисти, се основава на разума на сърцето – когато се мразим, действително го правим, когато се обичаме, се обичаме силно, естествено това вие никога няма да го разберете“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
Sokol li si,orel li si, ti si bacil, ama moje i da izleznesh ?!?!?! znae li se,skoro shte vidim????????????:D hahahahahahahahhahaha
227
1
 
0
 
! Отговори
До Аспарух преди 14 години
Това за турските мекерета е най-меко казано, защото това са РОДО-ОТСТЪПНИЦИ, които продават България за една баклава дадена им от техния чорбаджия Доган.Някои от видните ни нови еничери:1. Росен Владимиров2. Йордан Цонев - jordan***jordantzonev.bg3. проф. Владко Панайотов - vladkotodorov.panayotov-assistant***europarl.europa.eu4. Камен Костадинов5. Янко Янков
226
1
 
0
 
! Отговори
Садам Хюсеин преди 14 години
"ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. "Не е точно! ДПС е ЧУМА за България а Доган е кърлежа, който я изсмуква!
225
1
 
0
 
! Отговори
Gepy преди 14 години
da sravnim turskata sgan sas zemqta.
224
0
 
0
 
! Отговори
гражданин преди 14 години
В условията на 21 век националността и месторождението имат други измерениия.Гражданската позиция е от първостепенно значение.До голяма степен тя се определя от начина на мислене и гледната точка.От голямо значение се определя от законите и устройството на държавата чиито граждани сме.Докато се наричаме народ и се вглеждаме в миналото, а не се определяме като граждани на дъжавата ще ги има тези сериозни проблеми.Турци, българи, арменци, евреи, това са граждани на РБ.Това, че нямаме гражданск
223
0
 
0
 
! Отговори
Аспарух преди 14 години
Хайде НАРОДЕ???По всичко личи,че революционната ситуация веч е налице.Ако не щат с мира има секира.Време е конституцията да се прочете така,както една група продажници не успяха да я прочетат преди 20 години,когато допуснаха да се регистрира етническото ПРОКЛЯТИЕ НА БЪЛГАРИЯ.Едва ли преди 20 години бих оправдал Тодор Живков.Но от позиция на времето ще Ви клажа.ТОЙ Е БИЛ МНОГО ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИН ОТ СЕГАШНИТЕ МЕКЕРЕТА.Гласувайте за България.БЪЛГАРИ!
222
0
 
0
 
! Отговори
666 преди 14 години
ТАЗИ ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА СПРЕ ДА ПАРАЗИТИРА ЗА СМЕТКАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. НЕ БИВА ПОВЕЧЕ ДА СЕ ДОПУСКА В БЪЛГАРСКИ МИНИСТЕРСТВА МИНИСТРИ ДА НИ НАРИЧАТ " *** ". НА ТЕЗИ БАЦИЛИ БИХ КАЗАЛ САМО, ЧЕ ПРЕМИНАХА ОТДАВНА ЧЕРТАТА НА ТЪРПИМОСТТА. ИЗГРАЖДАНЕТО НА ПАРТИИ НА РАСОВО ЕТНИЧЕСКИ ПРИНЦИПИ И ПОСТАВЯНЕТО ИМ В ПОЛОЖЕНИЕ ДА ДИКТУВАТ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВНИТЕ СРЕДСТВА РЪКОВОДЕНИ САМО ОТ ТЕЗИ ЕТНИЧЕСКИ ПРИНЦИПИ СИ Е ЧИСТ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗЪМ.ЗА ДА ИЗМЕТЕМ ТЕЗИ БАЦИЛИ ОТ ВЛАСТТА ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ
221
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Защо българите се страхуват от турците,защо не могат да забравят турското робство, а никога не се сещат за византийското.ДПС успявя не защото турците гласуват от страх, а защото тя е единствената партия, която ги признава за граждани на тази държава.Ние може да сме мюсюлмани, може да носим турски имена, но имане право да участваме заедно в социалния, икономическия и т.н. аспекти на държавата.Покажете ми листа на някоя др.партия в която дори на неизбираемо място да пише турско име и аз ще гласува
220
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ние ще привличаме все повече и все повече българи в редиците си.Те ще намерят при нас,честност и сплотеност,това,което го няма при другите партии.Много български фирми,ръководени от българи,вече се присъединиха към нас и вече почнаха да берат плодовете на труда си.Когато дойдат около 500 000 българи,ние ще сме готови да завземем властта с тази етнически разнородна,но сплотена партия.Тогава ще изритаме политическите недоносчета и ще създадем либерално смесено управление на българи и турци,което ще бъде за пример пред цял свят.Това е нашата цел.Който не му харесва,да се изнася.
219
0
 
0
 
! Отговори
velizina преди 14 години
Когато българските граждани - независимо от това дали са от етническо малцинство или не гласуват по съвест, по убеждения а не по вярвания, тогава ще можем да се оттървем от този "бацил"
218
0
 
0
 
! Отговори
Гневен преди 14 години
ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ, ТОВА МОЖЕМ ЗА СЕГА!ПОСЛЕ ДОГАН В ЗАТВОРА!
217
0
 
0
 
! Отговори
КУРУбашев преди 14 години
БАЦИЛА ДОГАН за БЪЛГАРИЯ СРАМ
216
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бъди силен в живота,защото ще видиш реки без вода и гори без листа,небе равнодушно и черно,слепец ще те води по правия друм и може би тъй ще се случи,че някой *** ще те учи на ум,клеветник на чест ще те учи...
215
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Движение за права и свободи (ДПС) -Партията с чийто мандат е съставено днешното правителствоТурска мюсюлманска партия, създадена през 1983 г. като нелегална терористична група, извършила през периода 1983 -1989 г. над 50 палежа, бомбени атентати и убийства на български граждани. На 9 март 1985 г. турското терористично движение взривява вагона за майки с деца на гара Буново, загиват 7 души, сред които две деца, има десетки ранени. Бомби избухват и на гара Пловдив, летище Варна и други комуникативни места. Има убити и ранени. От 1990 г. турското терористично движение се нарича Движение за права и свободи с лидер Ахмед Доган и участва почти без прекъсване в управлението на България. В момента ДПС е мафия от криминално-политически тип в завършен вид, а лидерът - Ахмед Доган, е милиардер от мафиотски сделки, който взема решенията за управлението на България. През 2005 г. президентът Първанов даде мандата за управление на България в ръцете на турското терористично движение и сега страната ни се управлява от тези, които залагаха бомби във влакове преди 22 години. Паметните плочи на терористите Мехмедали, Чакър и Ереджеб, взривили вагона на гара Буново, са място за поклонение на Доган и активистите на ДПС всяка година.
214
0
 
0
 
! Отговори
Aldis преди 14 години
До разочарованите негласуващи: Вие,а не Доган сте виновни за това положение!Доган си гледа интереса, а вие с вашето негласуване на изборите пряко му помагате.Наглостта на Доган е обратно пропорционална на броя на гласувалите.P.S. Единствените 4 год.,когато Доган бе извън управлението и не смееше да вдигне глава, бе по времето на управлението на Иван Костов!
213
0
 
0
 
! Отговори
bozkurt преди 14 години
abe vie balgari mn ste slabi be..tuka ostanali ste 5 miliona s ***..haide gledaite si corbatata..
212
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
Догане, Догане, нали знаеш че понякога се случват "случайни" произшествия...както стана с много хора...гледай си в краката докато вървиш....:)))))))))
211
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 14 години
Какъв разум и сърце бе фес грозен и нелицеприятен!ДПС успява защото се основава на страха сред българските турци, които повечето са тютюнджии и много бедни! Бил съм наблюдател в секция и съм ги виждал, как след като гласуват ги записват в един тефтер, а те хорицата страха им на лицето изписан. Истината е че ако Доган утре го няма - от партията му няма да има и помен! Самите турци го мразят но гласуват от страх!
210
0
 
0
 
! Отговори
boko преди 14 години
http://***.rogaikopita.com/analysis/party/130-anticomm4etete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
209
0
 
0
 
! Отговори
the inosent преди 14 години
bolgari.da glasuvame aktivno i vsi4ki na 5 .07.2009g.s biuletina da spasim stranata si ot novo otomansko na6estvie.koito sega ne glasuva e predatel.taka kakto vazov e napisal;na orujie,bratj;taka i az sega vi prizovavam-glasuvaite!tova e edinstvenij vazmojen na4in da uni6tojim nai-goljmoto zlo koeto e spoletjvalo bolgaria sled turskoto robstvo a imenno;NOVO TURSKO ROBSTVO.DA IZTRIEME OT LICETO NA BG TRIGLAVATA LAMJ-BSP/DPS/NDSV.DA SPASIM RODINATA SI.