Чули сме се с Борисов и сме се уточнили!

Сините и ГЕРБ почват преговори за мнозинство, потвърди Костов
7 юли 2009 09:40,
256
Чули сме се с Борисов и сме се уточнили!
Снимка: Булфото

 

Съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов потвърди, че започват разговори с ГЕРБ, които обаче няма да бъдат официални.

"Ще започнем съвсем скоро", добави той и посочи, че първо сините трябва да уточнят собствените си позиции и виждания.

"Чули сме се с Борисов и сме се уточнили", заяви Костов и поясни, че в сряда започват преговорите за съставяне на парламентарно мнозинство.

"По-добре е да направим достатъчно в двете посоки. Първата е, разбира се, какви програмни намерения ще запише правителството за управление", каза Командира пред Нова телевизия.

Имаме сходни програми с ГЕРБ

По думите му е много важно какво ще има в правителствената управленска програма.

И второ – как Синята коалиция ще помогне със своите политици, експерти и със своя опит в управлението на страната, обясни още лидерът на ДСБ.

"Ние имаме сходни програми с ГЕРБ, но трябва да се съгласуват програмните намерения, което е много сложно и не е проста задача", заяви Костов.

Според него не бива да се казва, че този, който има повече депутати, непременно ще определи цялата управленска програма, а всички други ще помагат.

На въпрос кои са десните неща, които Костов може да обещае на България, той каза, че първото нещо е саниране на институциите, в смисъл – съкращаване, опростяване, контрол, увеличаване на производителността на публичната администрация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
Бончо преди 14 години
Правителството още не е съставено, вие опищяхте кварталната кръчма! Много бригадири, малко работници. Това ми напомня на филма "Предаделя", където освободителния отряд се състоеше от трима души - двама главнокомандащи и един редови войник :)
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
кой каза че сме били мързеливи, аз работя по 4 часа на ден и взимам едва 350лв на месец ужас!
73
0
 
0
 
! Отговори
агнешки главички преди 14 години
сега ще ни разфиксират и курса на лево към еврото... От това ще спечелят псевдофинансовите генийчета, които загубиха стотици милиони от срива на акциите им на БФБ ...МВФ не дава, а взема !Казваше ни Станишев, че ако гласуваме за Боко ще получим Иванчо...Ха сеха честита ни брадва !
72
0
 
0
 
! Отговори
viki11 преди 14 години
До еди кой си , който пише до мен.Аз не чакам на държавата. Псетата се издържат от нас, за да организират живота ни! ОСвен това при управлението да спазват конституцията и първия й член: Правото ни на живот. Точно него не спазва Костов. Ако имаш време мога да ти обясня, к ак умряха хората, чиято смърт ти не уважаваш, с помощта на Костов. На който хора не му трябват, трябва му територията на България. То от масони какво добро в днешно време? Да не би да искаш да ме убедиш, че политиката не се
71
0
 
0
 
! Отговори
Митко преди 14 години
А дано и два даже.
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
дано след 10 години не забравим за ДПС както забравихме какво е правил Костов
69
0
 
0
 
! Отговори
23г безработен преди 14 години
сега ще мога и аз да си купя мерцедес нали !?
68
0
 
0
 
! Отговори
do Cs преди 14 години
nqma plateni mijiturki be 4ovek,faktite sa takiva 4e kostov se e osral kato uragan,vsi4ki pomnim kakvo napravi,i hubavoto nade,i drugite drugar4eta.boiko,vzemi se v race i ne se izlagai sas stoka s izminal srok na godnost predi 10 godini,nie pomnim.
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
абе какво се карате бе хващайте се да ядете. купона почва ние спечелихме! Ураааааааа
66
0
 
0
 
! Отговори
Mitko преди 14 години
А вие кой предпочитате ДПС или Костов......замислете се и тогава плюйте нека да се коалират лошо няма.P.S. Надявам се само акъла на Бойко да е малко повече, че да не се връзва на този на Костов.
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
АТАКА ! хайде след 4 години ...
64
0
 
0
 
! Отговори
viki11 преди 14 години
Информацията ми от преди 3 години и повече ще се окаже вярна, че Бойко ще вземе властта, за да върне Костов на власт! Че Бойко работи за Костов! Не ми се искаше да вярвам, но ... социалистите убили дядо му. А капиталистите... хиляди хора гаврошовци и заболели! Вярвайте в слуховете, ако са ви от сигурен източник. Макар и странно, Бойко наистина има намерение да работи с този клептоман и нагъл , безочлив тип, убиец. Костов отне издръжките на майките по хитър начин, лично на мен и детските!..
63
0
 
0
 
! Отговори
Do Viki11 преди 14 години
po glednata ti tochka sudya, che ti e trybvalo da glasuvash za dosta lyava partia...Stiga sme chakali na durjavata da ni opravi nas! Pomisli ti dali si chestna, suvestna i rabotliva?! Shtom chakash na durjavata, ynachi nadali bi se spravil po-dobre ot politicite...Te sa proekcia na vsichki nas..
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Костов е виновен!!!оппа ?!
61
0
 
0
 
! Отговори
Cs преди 14 години
Mnogo plateni mijiturki tuk ima i nastroivat horata sre6tu Boiko i Kostov , tupi li ste kvi ste si4ko e pred razpad v momenta s tazi troina koaliciq 3+5+8 , a te hlen4at 4e 6qli da orejat administraciqta koqto e razduta kato broika i korumpirana
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
сега ще потече мед и масло и ще валят омари и трюфели. на всеки ще му дават по 5лв на вдишане и ще може по цял ден да гледа телевизия не само цяла вечер!
59
0
 
0
 
! Отговори
viki11 преди 14 години
по същество е съучастник в убийството, как би могъл да има наглостта! Всъщност ,не се чудя. Отдавна се убедих, че по-нагло от него няма! И Костовица. Лика прилика. Тя е по-наглата всъщност. Ето доказателство за наглост. Нямало значение, че едната партия има безспорно мнозинство в парламента, той, да не к азвам какъв е, искал да наложи неговата програма. Тъпо и нагло. Ако Бойко върне тази *** на власт, ръцете ми да изсъхнат, че пуснах бюлетина за него. Информацията ми от преди години, ч
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
to hubavo da se sakra6tava administraciqta,no kakvo 6te rabotqt tezi hora,BG nqma ikonomika nikakva,bezraboticata 6te stane ogromna,samo po4akaite sled lqtoto da vidite kakvo idva..
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
AMI TO GERB SI GO KAZAHA-KOALICIQ S KOSTOV ,AMA VIE GERB TA GERB ,NA VI SEGA KOSTOV
56
0
 
0
 
! Отговори
Един Луд преди 14 години
Брей колко злоба има насъбрана в българският народ и в платените драскачи :( Нека на всички е ясно едно - обикновен човек няма как да стане премиер, понеже ние българите не го искаме. Кой гласува за партия "Зелените", които са нови лица в политиката? А за Валерия Петрова? За нас ВСИЧКИ са *** и не заслужават да управляват... дори ГОСПОД да слезе ще се окаже виновен за наводненията и потопа :) Дайте шанс на някого - стига сте плюли по ВСИЧКИ!!!