Ееех! Да си премиер, е 10 пъти по-лесно... отдъхна Бойко

Имаш телефон с копчета и министрите ти казват всичко
28 авг 2009 09:28,
350
Ееех! Да си премиер, е 10 пъти по-лесно... отдъхна Бойко
Снимка: БГНЕС

 

"Да си премиер, е 10 пъти по-лесно, отколкото да си МВР или кмет", обяви премиерът Бойко Борисов.

"Имаш телефон с копчета, всеки министър ти казва каквото искаш да знаеш, никой не ти пречи. Аз нямам претенции, че съм безгрешен, както направих с Агенцията по горите – назначих един човек в петък и ми беше достатъчно до понеделник, че трябва да бъде махнат", призна той пред Нова телевизия.

"Ако сбъркаш в избора дори на един човек, става много сложно, защото едното копче, ако дава червено и ако това е социалната сфера например, може да почнат стачки", допълни той.

"Не може такъв огромен апарат от министри, зам.-министри и т.н. да са идеалните хора. И аз няма да направя компромис, защото това е моят рейтинг, хората са ми повярвали", отсече премиерът.

"Хората искат да видят какво ще се случи днеска, а не какво ще стане след време. Но когато им кажем какво ще стане през пролетта, хората искат да знаят какво ще стане още по-напред.

Народът иска да се спре това наливане в каца без дъно. Аз не искам да наливам в каца без дъно", подчерта Борисов.

По повод на Божидар Димитров Бойко Борисов каза, че му е направил забележка за изказването за Македония.

"Всичко, което говори, трябва да съгласува с външния министър. Вече не е просто директор на НИМ, а министър", подчерта Борисов. 

Премиерът заяви и че има характер и няма да даде на никого да краде. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


350
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
1
 
! Отговори
г преди 14 години
jstanchev е напълно прав, че има по-важни неща от парите на този свят. Например, с пари не можеш да си купиш съвест - или си израснал като ***, или като творящ човек. Дори и да имаш много пари ще си останеш същия мутрочалгарски идидот, а не човек от чийто живот има смисъл. И не разбрах защо го обвини в "привитивизъм"(може би искаше да кажеш примитивизъм?). Аз също ям филийка с маргарин от време на време.
134
0
 
1
 
! Отговори
mamavaza преди 14 години
Ясно ми е, щом си стигнал до филийката с маргарин,какво е състоянието на твоя мозък,нещо лъха на привитивизъм, вземи малко да попрочетеш, ама нямаш време, трябва да мажеш филийките.
133
0
 
1
 
! Отговори
маестрото преди 14 години
#75 изби рибата:))))))))))
132
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЗА jstanchevЧовече този Свят за който говориш НИКОГА не го е имало и НЯМА да го има.
131
0
 
1
 
! Отговори
jstanchev преди 14 години
На Бойко телефона му е с копчета а пожарникарската му риза е с бутони или клавиши. Подкрепям го и мисля че ще е най-свестен от всички крадлювци до сега управлявали страната, но като че ли започнах да вярвам на един мой-приятел, че всичката му пара е в свирката. Само в новините на турски не е бил гост.
130
0
 
1
 
! Отговори
До:119 преди 14 години
Не знам за шофьорче, но като гледам твоя коментар, е добре, че не са дали управлението на теб. *** злобния човечец. И лошото е, че голям процент от сънародниците са такива мишки като теб.
129
0
 
1
 
! Отговори
mamavaza преди 14 години
Не е възможно, чак толкова пък сляпо всички да вярват,винаги има неща, които колкото и старателно да си прикриват, излизат на повърхността,дължи се на човешния фактор,който в никакъв случай не е и не може да бъде идеален
128
0
 
1
 
! Отговори
те4о преди 14 години
до 123.ами спечели доверието на народа примерно...
127
0
 
1
 
! Отговори
X преди 14 години
В "Планетата на маймуните", маймуните управляват звездолет до земята след специално облъчване и трансформиране на мозъка им. За съжаление Бойко Борисов няма достъп до такава съвършенна техника, пък му се налага да управлява държава. Така единственото, което му остава е да слуша онези, които дават парите - в неговия случай руско-еврейската мафия на Чорни и да натиска само копчетата, които трябва и за да е спокоен да не мисли за бъдещето, когато България ще стане нормална страна.
126
0
 
1
 
! Отговори
mi6osp преди 14 години
Като чета думите на премиера, сещам се за онзи ,който оцветил книжка за една година,вместо за три. И за Луи еди кой си- те ще предложат,аз ще реша. И за лошия и добрия полицаи. И за жаргона на ротния фелдфебел. И за всичкоможене и нищоправене - основен дефект при приятелски назначения. Тъжна картина.
125
0
 
1
 
! Отговори
До 120 преди 14 години
120, ако на това му се казва нищо ГЕПЕНЕ здраве му кажи!!!! Всичките обороти на държавата ще минават през частната му лична банка!!!ЧЕСТИТО!!!!
124
0
 
1
 
! Отговори
jstanchev преди 14 години
Тази изповед е писана от болен мозък, светът не е само власт пари има по цени неща. Щастието не са парите и власта, истенски щастлив е този който обича и е обичан, децата това е смисъла любимия човек до теб, добрия комшия, ведрия колега. Не е важно дали ще закусваш филия с чер хайвер или с маргарин, по-важно е да не закусваш сам. АЗ мисля и вярвам в това а с тая изповед не бих си забърсал и *** .
123
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
те4ко, и кво е направил главата, че не видех
122
0
 
1
 
! Отговори
И пак преди 14 години
Не ме трий подлого....Ега си майката, ега си!!! Толкова *** на толкова високо никога не сме имали!!!!!*** народ - *** премиер!!!!! Какво ли ни чака още???!!!Тоя МУЛЬО не може да се качи на манечкио пръст на Тато. Тоя може да му е само КАМЕРИЕР, какъвто действително беше и да му разтрива ушите, което действително е правил. Кво да говориме за тоя ***.
121
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Еххх... така е с модерната техника другарюБорисов...
120
0
 
1
 
! Отговори
Gosho преди 14 години
Anonimen ti naistina mnogo smelo se izkazvash v kachestvoto si na anonomnik. Kakvo ti prechi che edva sega se poiaviava chovek kato BB koito slaga lichnite si interesi na zaden plan za da opravi tazi hubava razgradena livada kakvato e Bulgaria v momenta? Ti na zapad ne si li izlizal? Koi znae kolko si smotan ama neise, to i na praseto si mu e hubavo da si jivee v kochinata.
119
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
баси, това "ентелегентно" същество е минисър - председателят на България! лелееееее! после се чудя, що дадоха на некво щофоьорче да управлява нашата фирма
118
0
 
1
 
! Отговори
Прост електорат преди 14 години
След една седмица тръгва метрото от Младост до Обеля! Дай боже повече подобни "ПР" акции на премиера!Ако до 4 години в изблика си на популизъм Бойко открие магистралата до морето, още една линия на метрото, завода за *** и още доста подобни инфраструктурни проекти аз ще бъда между "простаците" които пак ще гласуват за Бойко!Може да съм ***, но предпочитам реални обяснения пред оправдания как Европа не ни обичала и ни спирала парите!
117
0
 
1
 
! Отговори
Apple iPhone преди 14 години
А аз имам телефон без копчета - iPhone. Гадно ли ви е ся, а?
116
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хубаво ни показва къде какво се е случило, но е крайно време всичките тези крадци и мошеници да влязат по затворите, а не да си харчат откраднатото. Щом вече няма кой да му пречи, да започват да ги съдят по бързата процедура да им отнемат всичко заграбено и да пътуват зад решетките. Вальо Топлото къде е???