ДПС лансирало новия Мюсюлман-демократичен съюз?

Тахир: Когато Доган е в изолация, пробутва такива сценарии
28 сеп 2009 16:45, Красимир Ангелов
314
ДПС лансирало новия Мюсюлман-демократичен съюз?
Снимка: БГНЕС

“Винаги когато ДПС се намира в изолация, тя лансира такива етнически формации, за да покаже, че ако не е във властта, в страната може да се появят елементи, които да ескалират напрежение”.

Това обяви председателят на НДПС и бивш зам.-председател на ДПС Гюнер Тахир пред БГНЕС по повод основаването на новата партия "Мюсюлмандемократичен съюз".

По думите на Тахир новата организация няма никакъв потенциал да развива политическа дейност.

“Това не са хора, които могат да водят активна политическа дейност”, отчете председателят на НДПС и допълни:

Още по темата
“Наблюдавам поведението на ДПС от години и винаги когато изпаднат в изолация те пускат някой, който да се афишира националистически или верски аргументи, за да покажат, че ако са извън властта, ще се появят подобни формации, които са опасни.

Тахир сравни новата партия с нерегистрираната преди години “Турска демократическа партия” на Адем Кенан.

“Има политически формации, които са създадени съгласно конституцията и Закона за политическите партии и те изпълняват своята роля. Другото е развяване на байрака на национализма, от което няма нужда, подчерта в завършек Гюнер Тахир.

По-рано през деня премиерът Бойко Борисов обяви, че според него новата Мюсюлмандемократическа партия е противоконституционна.

На свой ред лидерът на РЗС Яне Янев определи новото политическо движение като заплаха за националната сигурност.

Той призова ДАНС и прокуратурата да предприемат незабавни действия, като по думите му особен акцент трябва да се отдели на това кой финансира подобни групировки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
fr0zen преди 14 години
Турчин съм....но се радвам,че Доган няма да вземе участие в новото управление!Мразя този човек,но не мога да не призная,че е невероятен и неповторим манипулатор.Този не го е грижа за обикновените турци по тези,но нарочно ескалира "изкуствено" етническо напрежение и простите хорица гласуват за него от чиста подбуда за самосъхранение!!!Искрено се надявам да пробутат закон, с който да забранят на хората с повече гражданства,независимо турски,британски,танганайски и др. да могат да гласуват,за да
37
0
 
0
 
! Отговори
obsidian cat преди 14 години
Ти не си ли беше обрал чуковете? Айде , че ще метем. Циганяри ще има само у вас , щото и сега има , единия си ти.
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
След няколко години България няма да я има, ще я има ***, тогава най много *** ще има, после турци, най малко българи. Потготвяйте се от днес затова бъдеще.
35
0
 
0
 
! Отговори
турчин преди 14 години
не ни трябва никаква партия,само бой за тези .наще партий ни стигат,нямаме нужда от никаква друга партия,и мисля че има и дригу турци дето не искат такива партий,лека на всички
34
0
 
0
 
! Отговори
Фани преди 14 години
Не знам какво пише в Корана, но ето моето мнение за мъжете мюсюлмани. Имат право на 4 жени - РАЗВРАТНИЦИ. Богатите могат да си купят за жена момиче на 9 години - ПЕДОФИЛИ. По време на празника Рамадан, ако някой се осмели да пие една бира или да запали цигара през деня, бащата или братята го пребиват почти до смърт- ФАНАТИЦИ. Тежко ни , ако ислямистите плъзнат навсякъде по света.
33
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 14 години
НЕ НА НОВОТО ИСЛЯМСКО ТУРСКО РОБСТВО! ТИЯ СЕПАРАТИСТИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВКАРАНИ В ЗАТВОРА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И СЕПАРАТИЗЪМ. НЕКА СЕ СЕЗИРАТ ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА! ТОВА МИНАВА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ!
32
0
 
0
 
! Отговори
антитурци преди 14 години
пич ,аиде отивай си в турция и недей да предсказваш какво е нашето бъдеще,
31
0
 
0
 
! Отговори
obsidian cat преди 14 години
Мааалко са изфъргаш.:DАре да не им падаме на нивото , а?
30
0
 
0
 
! Отговори
бай михал преди 14 години
сеч ще става ако продължат да ни дразнят турците ще мрът туркините ще пищят изнасилени джамийте ще ги правим на свинарници или фешън обществени тоалетни
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Те неса наши братчеди, те са бъдещето на българия :-)))
28
0
 
0
 
! Отговори
nema ban преди 14 години
Естествено ,че въпросната гротеска , имаща смелостта да претендира да бъде партия , е планирана и измислена от ДуПеСе(ре). Ахмак Духан гледа да замаже собствените си *** в очите на хората, хвърляйки други , уж чужди ***
27
0
 
0
 
! Отговори
EMO преди 14 години
DO MIRA.MNOGO GRESCHISCH,AHMED DOGAN E NAI DOBRIA POLITIK OT TOVA DVIJENIE,ILI PO TOCHNO BIZNESMEN,KONTAKTUVAL SAM S NEGO,I MNOGO VAZPITAN CHOVEK
26
0
 
0
 
! Отговори
69 преди 14 години
Типично с изказването на оня *** Ахмед Доган преди изборите, нали тогава каза, че той управлява парите на България и без него не може да има нормална държава, е, ето ги и последствията от това му изказване - реди се нова партия на верска и етническа основа, сякаш ДПС не ни стига!
25
0
 
0
 
! Отговори
do 23 преди 14 години
ima, nali saboriha kashtite na bratchedite ti v Burgas, zabravi li?
24
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
lichi si che Dogan ima trening v tainite slujbi
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами в *** имаше ли буздозери :-)))
22
0
 
0
 
! Отговори
Мира преди 14 години
Тези от ДПС са наистина големи *** и задръстеняци, като електората си.
21
0
 
0
 
! Отговори
Neon Knight преди 14 години
А, и още нещо - готов съм да дам пари за нафта за булдозер, който да гътне това извращение - подобие на паметник !
20
0
 
0
 
! Отговори
България преди 14 години
Областният координатор на ВМРО за Пазарджик и Смолян Благо Петров ще сезира министрите на културата и финансите за закупуването на връх "Свобода" от джамийското настоятелство в село Давидково, област Смолян. Воеводите и досега чакат разследване от пловдивската окръжна прокуратура на престъплението извършено през 2006 година. Сделката за закупуването на 13 декара и 600 квадратни метра е финализирана при цена от 50 стотинки на квадратен метър.Според ВМРО земята незаконно е извадена от държавния горски фонд и е продадена на джамийското настоятелство. На връх "Свобода", който е с височина от 2000 метра в момента е изграден религиозен знак - теке, в памет на Нихан Баба, покорителят на Западните Родопи.
19
0
 
0
 
! Отговори
Neon Knight преди 14 години
MURDOC, аз ти слагам плюс!!!