ДПС лансирало новия Мюсюлман-демократичен съюз?

Тахир: Когато Доган е в изолация, пробутва такива сценарии
28 сеп 2009 16:45, Красимир Ангелов
314
ДПС лансирало новия Мюсюлман-демократичен съюз?
Снимка: БГНЕС

“Винаги когато ДПС се намира в изолация, тя лансира такива етнически формации, за да покаже, че ако не е във властта, в страната може да се появят елементи, които да ескалират напрежение”.

Това обяви председателят на НДПС и бивш зам.-председател на ДПС Гюнер Тахир пред БГНЕС по повод основаването на новата партия "Мюсюлмандемократичен съюз".

По думите на Тахир новата организация няма никакъв потенциал да развива политическа дейност.

“Това не са хора, които могат да водят активна политическа дейност”, отчете председателят на НДПС и допълни:

Още по темата
“Наблюдавам поведението на ДПС от години и винаги когато изпаднат в изолация те пускат някой, който да се афишира националистически или верски аргументи, за да покажат, че ако са извън властта, ще се появят подобни формации, които са опасни.

Тахир сравни новата партия с нерегистрираната преди години “Турска демократическа партия” на Адем Кенан.

“Има политически формации, които са създадени съгласно конституцията и Закона за политическите партии и те изпълняват своята роля. Другото е развяване на байрака на национализма, от което няма нужда, подчерта в завършек Гюнер Тахир.

По-рано през деня премиерът Бойко Борисов обяви, че според него новата Мюсюлмандемократическа партия е противоконституционна.

На свой ред лидерът на РЗС Яне Янев определи новото политическо движение като заплаха за националната сигурност.

Той призова ДАНС и прокуратурата да предприемат незабавни действия, като по думите му особен акцент трябва да се отдели на това кой финансира подобни групировки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
ВИЖТЕ,БЪЛГАРИИИ преди 14 години
"Доган прецакал Батков и Левски!", "Емел Етем започна да чисти улики срещу себе си, съхранени в архива на ведомството - В една от стаите на архива в сградата на ведомството на пл. Св. Неделя в София в края на миналата седмица избухнал мистериозен пожар. Огънят унищожил стотици папки с данни за европейски проекти, по които е работило министерството на Емел Етем за своя 4-годишен мандат. " ????????
17
0
 
0
 
! Отговори
MURDOC преди 14 години
Аз като казах че братя Юзеирови са *** на Доган ама вие ми слагахте червени минуси. Спете българи докато ДПС пръска новата си отрова върху България.Да спасим родината ни докато не стане късно.СПРЕТЕ ДПС -не само заради нас а и заради децата и внуците си.
16
0
 
0
 
! Отговори
!?!?! преди 14 години
не правете крайни изказвания, а още по-малко крайни ДЕЙСТВИЯ!!!!!!! Целта им е да ни провокират!Много по-ефикасно - изключвайте си телевизорите, когато излъчват турските филми и новините на турски! ТИЯ *** МЕДИИ ЗА ПАНИЦА ЛЕЩА, АМА С МНОГО НУЛИ ОТЗАД СИ ИГРАЯТ С ТЪРПЕНИЕТО НИ!Убедете бабите, майките и жените си, че с тези илми играят по нервите на народа и ни се подиграват
15
0
 
0
 
! Отговори
0 преди 14 години
Тоя дето я е направил партията беше в чужбина и от там финансираше нещата.От най-близкия град съм, за това знам.Те направиха и Червения полумесец, който е също незаконен.Също паметник на незнайния турски войн ?!??!? Този паметник 4-5 пъти е рушен и наново го правят.Трябва да се намеси държавата.Не всички да викат, че всичко е незаконно и всичко да се изчерпва до там.А да не мислите, че не сме си мислили да ги пребием?Та те това точно целят-етническо напрежение и всеки мюсюлманин да им повярва !
14
0
 
0
 
! Отговори
Адолф преди 14 години
Нека първо се пропише на Български,пък тогава да се основават легии..По темата - не мисля,че ДПС има сметка от създаване на подобни провокации,тъй като това само още повече ще настрои Българите срещу тях и те НИКОГА повече няма да влязат във властта..По-скоро някои други субекти създадени от БКП трупат ползи от това..
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз не живея в България затова не зная дали е истина но от тук най голямата партия ДПС и най големия човек Доган ги виждам. Защото най много за тях се говори и пише в България.
12
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
DA GO VIDIM SEGA BOIKO DALI E MEKA MARIA I 6TE OSTAVI DOGAN DA GO JZDI KATO MU PALI 4ERGATA OT STO POSOKI.AKO NE DEISTVA TVARDO-GUBI NE SAMO SEBE SI,A I 4LENSTVO V EU,A MOJE BI I DARJAVATA BALGARIA.MAI E VREME DA SE OSNOVE LEGIA RAKOVSKI"
11
0
 
0
 
! Отговори
пъндев преди 14 години
само кажи кога и сме там да с есъберем повечко хорца и отидем там да гласуваме по нашенски;)
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
BSP lansira navremeto DPS sega DPS lansiralo tazi partya ,sledovatelno koy e v osnovata na tiya etniceski partii ?
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
искате ли верно да направим един сбор от 100 човека и да отидем да ги потрошим и запалим? аз съм навитак а вие?
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Изселническа спогодба, отнемане на българско гражданство, конфискация на имоти и други специални действия - трябва да се използва целия инструментариум преди да започнат терористични действия на тези ислямизирани ***!
7
0
 
0
 
! Отговори
Jolly Roger преди 14 години
Интересно защо горе в ляво има табела ДПС Славяново? Това е поредния опит на *** да покаже собсвената си незаменимост, като гарант за някакъв етнически мир. Ама този път не е познал. Лесно разгадаем си сополе.
6
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 14 години
Разбира се, че целта е да се внесе етническо напрежение и ДПС да излезе, като единствената партия, която може да го потуши, защото те просто си го създават сами. Е и с малко помощ от разпенелият се Яне Янев - човекът на БСП, който се опитва да създава християнизация и така да допълва процеса.
5
0
 
0
 
! Отговори
):): преди 14 години
егати смешните табели,реклами,лого на "организацията "им.Пълно аматьорство !!!!
4
0
 
0
 
! Отговори
пъндев преди 14 години
по добре ще е да ги пратим в турция по бързата процедура:)че те май тука за тяхно го вземат:)
3
0
 
0
 
! Отговори
Пепо преди 14 години
На балканите не е катов Европа-иска се силна ръка и твърди мерки,за да има насионален мир.Подобни уродливи партии трябва да се изкореняват от корен.А че ДПС стои зад тази партия го написах още преди няколко дена-сега ДПС стават 'приемливи',ама няма балъци вече да им вярват...
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мисля си, че единствения начин да се спасистаната от по нататъшна ислямизация е дасъберем турци и *** в югоизточен районна БГ и да ги отделим от нас,докато е време.Защото със скороста на разножаване на тези дваетноса, рано или късно ще последваме съдбатана Косово и Македония. Разбирам, че е труднои болезнено, но ако не го напровим сега, вблизко бъдеще ще загубим много повече и по-голяма територия.Докато, нашите псевдо политици си "начешаткрастата", ислямистките структури не спят
1
0
 
0
 
! Отговори
pandev преди 14 години
Аз предлагам да отидем в селото кадето сее основала партията и да им покажем че в България няма място за турски и мюсюлмански партии....:)пък и някое меле може да стане:)