Румяна Желева проговори: Сама реших да се оттегля!

"Не вярвах, че една кампания ще стигне толкова далеч"
20 яну 2010 13:00,
200
Румяна Желева проговори: Сама реших да се оттегля!
Снимка: БГНЕС

"Решението да се оттегля от кандидатурата за еврокомисар и външен министър на България го взех в момента, в който излезе правното становище на Комисията по правни въпроси към Европейския парламент. Това беше важно за мен", каза Румяна Желева пред БНР.

"Щастлива съм, че правното становище потвърди дълбоко известния факт, че няма конфликт на интереси и че финансовите ми декларации са абсолютно в съответствие с нормите и правилата на Европейския парламент”, обясни още външният ни министър в оставка.

На въпрос дали е имало натиск да се оттегли, Желева каза:

"Не, не е имало такова нещо".

"Не вярвах, че една кампания, инспирирана от либералите, осъществена от зелените, в полза на социалистите, ще стигне толкова далеч", заяви още Румяна Желева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
0
 
0
 
! Отговори
7 преди 14 години
evropeicite natisnaxa Borisov da q izgoni
190
0
 
0
 
! Отговори
Vik преди 14 години
Амчи, Г-жа Желева е от ГЕРБ. Те са преки потомци на боговете, а техния лидер е жив Бог. Та по презумция те са безгрешни, невинни и неодосегаеми.....
189
0
 
0
 
! Отговори
Питанко преди 14 години
Желева, прочети внимателно правното становище. Няма ги тези неща, за които говориш. С пропаганда не става- видя се.
188
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ne sam privarjeniza na Gerb,no smqtam,che veche prekalqvate.Gospoja Jeleva veche se ottegli,a vie prodaljavate.Smqtam i ,che otnovo se pribarzva sas superlativite za K.Georgieva.Takova peshenie ne se vzima za 5 minuti,koeto malko mi prilicha na postanovka.
187
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всичките сте като хор от свраки-каквото ви кажат по новините,това повтаряте в един глас.Някой от вас гледа ли изслушването,та да говорите,че била *** и некомпетентна?!И едно е да те препитват спокойно,друго е да те подложат на разпит,след като са те обвинили в конфликт на интереси.
186
0
 
0
 
! Отговори
ЗОАР преди 14 години
ЩЕ СЕ ОТТЕГЛИШ РАЗБИРА СЕ ! НЯМА С ТВОЙТЕ ПРОСТОТИИ ДА РАЗИГРАВАШ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ! ОТИВАЙ ПРИ ТАЛИБАНИТЕ И ПРИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СОМАЛИЯ ! ТЪПАНАРКА ПРОСТА ! И ИМАШ НАГЛОСТТА ДА ДАВАШ *** ИНТЕРВЮТА. НАГЛА СИ ГОСПОЖО ! ПО ДОБРЕ СИ МЪЛЧИ ЩОТО МНОГО СЕ ИЗЛОЖИ ! ДА ЗНАЕШ НЕ СИ ОБРАЗОВАНА И СИ ПРОСТА !
185
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нека първо да кажа,че не съм привърженик нито на Бойко Борисов нито на Р.Желева нито на който и да е от българските политици,защото от години не живея във България. Чета български вестници,а отскоро започнах да гледам и Бг телевизия и съм разочарован-но това е друга тема.Какво толкова сте се притеснили какво ще каже " старата баба Европа" както я е наричал Стефан Стамболов. Къде беше Европа когато преди години *** убиха бг професор във квартал Захарна Фабрика
184
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
бб е велик ;)
183
0
 
0
 
! Отговори
до 180 преди 14 години
А питаш ли ББ каке се е чувствал всеки ден да я гледа около себе си!:)))))Той човека за това до последно се пънеше да я разкара от себеси далеч - чак в Брюксел!Искаше други да и берат страха!!!
182
0
 
0
 
! Отговори
КОЛЕВА преди 14 години
ТО Е ЯСНО КОЙ ВЗИМА РЕШЕНИЯТА ЗА ВСИЧКО В ТАЯ ДЪРЖАВА! НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ? КОЙ Е ГОСПОД КАК МУ Е ИМЕТО??? .... АЙДЕ СЕГА!
181
0
 
0
 
! Отговори
КОЛЕВА преди 14 години
ДА ТОВА И ЧАК СЕГА СЕ СЕТИЛИ ДА ПРАВЯТ БЕБЕ!! ТАКА КАЗА МЪЖА И ! АБЕ СМЕШНИЦИ НЯМАМ ДУМИ БЕБЕТО КОГАТО БО РЕШИ НЯМА ЛОШО, НО ЗА ЕВРОПЕИСКОЯ СЪЮЗ НЕ СТАВАШ КАКО ЖЕЛЕВА......... ПРОСТО СЕ ОГЛЕДАЙ И ТИ И ЦАЧЕВА НАПРАВО СТЕ РЕЗИЛ..........А И НЕГРАМОТНИ ОТГОРЕ НА ВСИЧКО!
180
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ау-у-у-у-у-у , че страшно ! Сега ще си плюя три пъти в пазвата и ще бягам да си лея куршум !
179
0
 
0
 
! Отговори
7 преди 14 години
Normalno e 4e imigraciata se mobilizira protiv nazna4avaneto na korympiranata Jeleva kato poslanik.Ta nali tq gi izlogi v ciala evropa.Da se otegli ot politi4eskiq givot
178
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
На снимката виждам една изморена и смачкана жена на средна възраст с излъчване и маниери на дърта даскалица.Това ли искахте да ни е лицето пред ЕС??????
177
0
 
0
 
! Отговори
Гъбарко преди 14 години
до 174. Това ни го пишеш от една седмица. научихме го наизуст. Какво общо има любовника на Първанова с недоразумението Желева. Не се прави на толкова морален. Какво, завиждаш на Николай Пейчев или си бившия съпруг на д-р Първанова.
176
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дълбоко се съмнявам, че Желева сама е взела решението за своето оттегляне. Още когато правната комисия на ЕП я оправда", връщайки топката на Барозу, всъщност тя отлетя в полето на Бойко Борисов. Не само защото още преди дни докладчикът по изслушванията, британският евродепутат- либерал Андрю Дъф предупреди, че Европарламентът е против назначението на Желева и отговорът може да дойде само от София. Просто онзи, който наложи кандидатурата на Желева и носи отговорност за нея е министър-председа
175
0
 
0
 
! Отговори
AVSTRIA преди 14 години
V Avstriq sa7to ne q iskame.Borisov vzemi q pri teb da ti pravi sytrin kafe,no pazi si atlasa !!!
174
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Евродепутатката Антония Първанова най-сетне показа официално любовника си.На парти на модно списание някогашната любимка на Симеон Сакскобургготски се появи със стилен кавалер на средна възраст и за никого не остана в тайна, че загадъчният баровец е нещо повече от компаньон на депутатката за вечерта. Антония Първанова обаче така и не запозна любовника си с никого. Оказа се, че има защо да не иска да разкрие самоличността му.Гаджето на Антония Първанова е скандалният бизнесмен Николай Пейчев, който е разследван като един от облагодетелствалите се от кражбата на гориво от Държавния резерв.Името на Пейчев се среща доста често в томовете папки по делото срещу Мирчо *** заизточване на резерва. Скандалният аферист Мирчо Петков твърди в протокол до руските си съдружници, че е подарявал гориво на бизнесмена само защото е гадже на Антония Първанова, а той трябва да е в добри отношения с НДСВ.Антония Първанова се залюбва с Николай Пейчев през 2001-а, заради богаташа царската депутатка се развежда с втория си съпруг. Дълго време Първанова отказва да се раздели с мъжа си заради двете деца. които имат. Чернокосата евродепутатка е майка на две дъщери - Лора и Блага. След като политическата й кариера набира скорост покрай приятелството с Милен Велчев, Антония събира смелост и се разделя официално с мъжа си.Интимната история на родената в Добрич Антония с бизнесмена Николай Пейчев носи облаги на богаташа. Той е назначен за съветник на министъра на земеделието Нихат Кабил, който преди година бе принуден да подаде оставка.
173
0
 
0
 
! Отговори
ispania преди 14 години
v ispania sa6to ne q iskame.I bez tova pravitelstvoto ne ni pomaga,pone da ne ni izpra6ta taq korympirana kradla.Tq ne znae dori kade se namira ispania,moge da otide da q tarsi v Afrika
172
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това е някаква шега, нали