Румяна Желева проговори: Сама реших да се оттегля!

"Не вярвах, че една кампания ще стигне толкова далеч"
20 яну 2010 13:00,
200
Румяна Желева проговори: Сама реших да се оттегля!
Снимка: БГНЕС

"Решението да се оттегля от кандидатурата за еврокомисар и външен министър на България го взех в момента, в който излезе правното становище на Комисията по правни въпроси към Европейския парламент. Това беше важно за мен", каза Румяна Желева пред БНР.

"Щастлива съм, че правното становище потвърди дълбоко известния факт, че няма конфликт на интереси и че финансовите ми декларации са абсолютно в съответствие с нормите и правилата на Европейския парламент”, обясни още външният ни министър в оставка.

На въпрос дали е имало натиск да се оттегли, Желева каза:

"Не, не е имало такова нещо".

"Не вярвах, че една кампания, инспирирана от либералите, осъществена от зелените, в полза на социалистите, ще стигне толкова далеч", заяви още Румяна Желева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 14 години
Руми Руми,то и Бат Бойко не вярваше на подобен комплот,защото западняците сасериозни хора,ама излезе че са от нашата....черга.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
horata se deliata na 4oveci i mutri. no iavlenieto Jeleva dade oste edna kategoria na mutrite -surat.poglednete snimkata , niakoi da e vijdal po-goliam surat -mutra ot liceto i bitieto na tova EGN. kazvam "tova EGN" zastoto dosega nisto ne me e ubedilo Rumania Jeleva e v systoiania nesto da syzdade, rodi, napravi.. DEMEK IALOVA SURAT-MUTRA
9
0
 
0
 
! Отговори
реалист преди 14 години
Този сценарий беше обявен като единствен възможен и сравнително безболезен и приемлив за всички, но Желева (или Борисов?) чакаха до последния възможен момент и след като ясно им се каза, че Желева ще бъде отхвърлена с гласуване, решиха изведнъж да се правят на благородно засегнати и т.н.За съжаление твърде късно за тях, за да излезнат с чест от ситуацията.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аре не се показвай вече ***.Омръзна ми да ти гледам зъбите по цял ден.
7
0
 
0
 
! Отговори
измамен преди 14 години
Всички добичета от тази власт трябва да се оттеглят,разни кобили ,грухчовци-/федос./, Чапли/цецка пецка/,зъбла-чинчила Мин. на земеделието и още знайни и незнайни *** . Смениха се крадците с некадърниците.Аман от *** вече 20год. Ще ги стигнем американците на най. Едва ли ще доживеем да видим американец емигрирал В ***.
6
0
 
0
 
! Отговори
перископ преди 14 години
Не само прожекторите,надаше се да я пратят в Конго и да повдигне цифрата на изнасилените над един милион заедно с щерка си-1млн. и едно,1млн. и две..
5
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
hubavo ...i sega stoi otteglena
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Не вярвах, че една кампания, инспирирана от либералите, осъществена от зелените, в полза на социалистите, ще стигне толкова далеч", заяви още Румяна Желева.И аз г-жа Желева неможах да повярвам , че министър на външните работи да не знае къде се намира Грузия и Аденския залив и да е неадекватна с отговори за помощ на талибаните
3
0
 
0
 
! Отговори
Пенка преди 14 години
Тимажийката и мутрата ББ май че нищо не са разбрали ....Жалко
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А.Първанова очакваше прожекторите да се обърнат към нея но не я огряха!
1
0
 
0
 
! Отговори
7 преди 14 години
Xodi da lage6 decata ovca korympirana.Izxvarlixa te kato parcal