Румяна Желева проговори: Сама реших да се оттегля!

"Не вярвах, че една кампания ще стигне толкова далеч"
20 яну 2010 13:00,
200
Румяна Желева проговори: Сама реших да се оттегля!
Снимка: БГНЕС

"Решението да се оттегля от кандидатурата за еврокомисар и външен министър на България го взех в момента, в който излезе правното становище на Комисията по правни въпроси към Европейския парламент. Това беше важно за мен", каза Румяна Желева пред БНР.

"Щастлива съм, че правното становище потвърди дълбоко известния факт, че няма конфликт на интереси и че финансовите ми декларации са абсолютно в съответствие с нормите и правилата на Европейския парламент”, обясни още външният ни министър в оставка.

На въпрос дали е имало натиск да се оттегли, Желева каза:

"Не, не е имало такова нещо".

"Не вярвах, че една кампания, инспирирана от либералите, осъществена от зелените, в полза на социалистите, ще стигне толкова далеч", заяви още Румяна Желева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
0
 
! Отговори
Mingo преди 14 години
Nqma da zakachate Jeleva che shte vi dyrpam ushite ejj! Taq jena ima tolkova erotichno izlychvane che sybujda v men instinkta za prodyljavane na choveshkiq rod. Iskam te Jeleva - lubov moq! I zapomnete go ot men - edna jena naistina obicha edin myj ako mu dava v zadniq dwor i mu gylta semeto!!! Jeleva e primer za istinski obichliva jena!
150
0
 
0
 
! Отговори
Мария преди 14 години
Най-жалкото е, че България пак влезе в новините и то с некомпетентност и предателство. Как може да кажат, че Желева е подходяща за външен министър, но не и за еврокомисар???? И въпреки това ББ първоначално да не приема оставката й???? И после защо ни възприемат като второ качество хора, само защото сме българи???? Може да сме по-добри, но *** и доказвай след такъв създаден имидж. Желева има ли представа изобщо колко е навредила на цяла България. И пак е нагла.
149
0
 
0
 
! Отговори
до 142 ха ха хахо преди 14 години
А ве *** нещастен така ли се говори за жена. *** тоя интернет дето всяко комплексарче се прави на мъж че и акъл дава. Я вземи се самообеси
148
0
 
0
 
! Отговори
AlaBala23; преди 14 години
:)
147
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мани бе Тиййн истории
146
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Писачи поне малко променете стила много сте еднакви.И 1000 ника да ползвате все сте един.***
145
0
 
0
 
! Отговори
МХМ преди 14 години
И аз не вярвах, че в ГЕРБ са толкова прости.
144
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Айде на бостаня да пазиш реколтата,...
143
0
 
0
 
! Отговори
до 139 преди 14 години
Няма друга страна в скандала ! Ако не си гледал изслушването - гледай го. Тъжна история !
142
0
 
0
 
! Отговори
ha ha ha 96# преди 14 години
"хoрата се делят на чoвеци и мутри. Явлениетo Желева обаче даде oще една категoря на мутрите -сурат.пoгледнете снимката , някoй да е виждал пo-гoлям сурат -мутра oт лицетo и битиетo на тoва ЕГН. казвам "тoва ЕГН" защoтo дoсега ниo не ме е убедилo яе Руманя Желева е в състoяние нещo да създаде, рoди, направи..ДЕМЕК ЯЛОВА СУРАТ-МУТРА."
141
0
 
0
 
! Отговори
gargamel преди 14 години
Кога един човек не иска да приеме обективната истина и оценка на околните хора? Трябва да е много нагъл и безкрупулен.
140
0
 
0
 
! Отговори
P.djuf преди 14 години
След тази супернеприятна издънка е време всички партии и всички партийни лидери да пгледнат кого слагат в листите и кого издигат.както и да въртят и сучат, без кадърни и компетентни хора няма да се мине.
139
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Редно е след като желева се оттегля да се провери и другата страна предизвикала скандала. Как точно стана евродепутат първанова -колко гласове са купени и с какви пари и каква еролята на дпс на тези избори ?Как се замогна простакесата първанова толково бързо ,че да декларира 900000 евро и аджеба колко не е декларирала ? На какви цени е купила апартаментите
138
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хаиде писачите починети си малко.Няма смисъл няма кой да ви чете глупостите.Хората са на работа .Стига сте се напъвали Пак толкова ще ви платят .Или щефа не разрешава почивка?Повечето от вас са все пак непълнолетни.Въпреки че на работодателите ви едва ли им пука за това.Излезте навън палнете по цигара .Знам че вътре не ви разрешават не защото сте под 18 заради компютрите.
137
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
GELEVA, TI SI SUPER GENA I BADI SIGURNA CHE SI MNOGO KOMPETENTNA, PROSTO V BG MRASNIZITE NQMA DA SVARSHAT ! TAKIVA XORA NE ZASLUGAVAT DA GIVEQT DAGE , NE ISKAM DA CHUVAM POVECHE ZA BCP I NDSB, SEGA GELEVA SHTE Q PLATITE 1000 PATI.
136
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
GELEVA IZLAGATSIATA TI BESHE OGROMNA,NE SI TARSI OPRAVDANIE,NO EDIN VAPROS NEPREKASNATO ME PRESLEDA:KAK SE CHUSTVUVA PARVANOVA,SLED NEINATA REAKSIA NA MAHALENKA?I TOVA AKO NE BESHE IZLAGACIA,ZDRAVE MY KAJI.
135
0
 
0
 
! Отговори
p.DJUF преди 14 години
Колкото и да ми е неприятно да го кажа, проблема не е само на ГЕРБ, и не е само Желева.Проблама е на всички български партии, и на българската политика.Издигат се хора некомпетентни и нахални.Политиката в България се превърна в цинично занимание на нечистоплътни субекти.
134
0
 
0
 
! Отговори
перископ преди 14 години
Ето тук ти е грешката,че си повярвала че това не може да се случи.В политиката като висша проституция е възможно!Невъзможно е само едно-да се върне човек там от където е излязъл!Животът продължава.Ама все пак помогни на путарана първана Антония да стигне до Конго да опита от прословутите кожени черни палки.
133
0
 
0
 
! Отговори
Ваня преди 14 години
Желева не ти е виновен никой ти си си виновна много си ***. Не се оправдавай с хората ами сведи глава и кажи бях некомпетентна, много висока летва беше за мен, имах големи амбиции. Признай си че не се представи добре не обвинявай хората. Жалко за теб Желева желко лъжкиня си голяма
132
0
 
0
 
! Отговори
желева2 преди 14 години
кого злепостави Желева http://polls.bg/poll/id/kogo_zlepostavi_zheleva-435