В БСП: Съдът трябва да каже за заменките

Според социалистите Борисов отново се бъркал в работата на прокуратурата
96
В БСП: Съдът трябва да каже за заменките
Снимка: БГНЕС

Съдът трябва възможно най-бързо да разгледа случаите, свързани със заменки на гори, и да се произнесе по случая, призова в парламента депутатът от "Коалиция за България" Корнелия Нинова по повод  изказването на премиера Бойко Борисов, че от Европейската комисия могат да наложат парични санкции на България.

Нинова допълни, че не е запозната с фактите и не може да коментира дали по времето на управлението на Тройната коалиция са правени такива заменки.

Въпреки това тя бе категорична, че единствено съдът трябва да се произнесе в този случай.

Още по темата

“В изявлението си Бойко Борисов обяви, че има жалба, но не се знае от кого. Не може да има жалба без автор”, коментира от своя страна друг депутат от БСП – Любен Корнезов.

Според него първо трябва да се види има ли наистина такава жалба, какво пише в нея и какви са аргументите.

Корнезов изрази готовност в качеството си на правист да “защити авторитета на България” и призова да не се пускат непроверени слухове в публичното пространство, когато става въпрос за толкова сериозни обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БСП: "Съдът са нашите платени к***и. Те са най-компетентни по нашите въпроси. Равенство и справедливост, братя!"
91
0
 
2
 
! Отговори
Народен съдия преди 14 години
Защо съдът бе, другари? Нали защитавате интереса на народа, демек на обикновените хора. Кълнете се, че сте леви, социални, състрадателни, обичате българския народ и България. Защо така грубо бе, другари? Съдът казвате, а не съвестта. Лошо, много лошо. Пак ще дойдат избори и тогава ... народът?!
90
0
 
0
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
Свинете започнаха да говорят,комунистическите *** освен да миришат и ***,не могат да правят друго.За плюскането знаем ,че могат ,но до там се простират способностите им.Сега за тези заменки се изказват ***,които не са пряко ангажирани с грабителските заменки и говорят все едно за сефте чуват за подобни практики на партията им,а те се изхранваха от тях 4 години.Толкова ли бързо ги забравиха,***.
89
0
 
1
 
! Отговори
шушу мушу преди 14 години
абе тази е много антипатична лелка, нещо като обратното на виаграта. затова се е насочила към политиката, тя е място за импотентни сексуално и ментално компексари
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Жан: ДПС не е партия, а фирмаДПС не е партия, защото защитава единствено корпоративни интереси. Това твърди в интервю за списание "Правен свят" бившият премиер Жан Виденов. По думите му формацията на Ахмед Доган ДПС защитава корпоративни интереси на фирми, които не са възникнали в естествен пазарен процес, а са назначавани в мътния първоначален период на прехода. "Такива формации обикновено не ги наричат партии, а малко по-другояче", добавя той. Виденов припомня, че си е тръгнал от БСП след конгрес, в който поздравление отправил лично Ахмед Доган. "Напуснах заради готовността на БСП да влезе във всякакви съюзи и да обслужва всякакви интереси, стига това да предложи на хора от нейното ръководство път към личната власт и към личните облаги", разказва експремиерът.
87
0
 
1
 
! Отговори
jorkata преди 14 години
Пак питам таз що не е в затвора?
86
0
 
0
 
! Отговори
. преди 14 години
Хората по света трябва да се осъзнаем и да намерим политическо движение във всяка страна, което да защитава свободата и да поеме ангажимент да се бори срещу чудовището, което е това (подготвяно) комунистическо световно правителство. [] Те (политиците от Копенхаген) не трябва да се налагат без опозиция, призовава лорд Монктън.
85
0
 
0
 
! Отговори
нн до 83 преди 14 години
Абе брато то на тая сливата и е отдавна пресъхнала. Тя затова говори глупости и се гневи като бесна
84
0
 
2
 
! Отговори
Барозу преди 14 години
Най-големите заменки по морето са на хора като ЯворХайтов от хората на Мозер!Къде е тя сега и кого подкрепя???Светнете ме,че не се сещам!!!Що не им публикуват имената,за да видим другите кои са?
83
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
да и исъхне сливата на тая
82
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
и продължава да не и дреме на тая няма такава наглост никаде един пат са ни окрали с милярд сега ще ни глобят с един мелярд 2 милярда са ни отзад на таз не и мига окото не се е донакрала
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БСП - враг 1 на българската нация. Къде и да е стъпал комунизма все е глад мизерия и огромно лицемерие. А в България ни докараха и украински гей.
80
0
 
0
 
! Отговори
53 преди 14 години
то ако ги търпим още, свършекът много бързо ще дойде...поне за много от нас..
79
0
 
0
 
! Отговори
an. преди 14 години
ami volsko e.6tom sme tarpeli rezanite fesove 5 veka teq 6tegi tarpime do svar6eka na sveta.
78
0
 
0
 
! Отговори
an. преди 14 години
nie ne sme nikoi.6tom za 20 god.ni vkaraha na ku4eto v anusa.celiqt narod sme mar6i.kaktogo e kazal slaveikov.taka 4e o6te 100 god.6tesi sedime v ku4eto.
77
0
 
0
 
! Отговори
6500 преди 14 години
нещо ги няма днес червените
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Че те ще си кажат ли? Или ще светват целите на детектора....
75
0
 
0
 
! Отговори
Луцифер преди 14 години
Иван Костов, чрез своите поставени лица сергГей, лешояда доган и мадридският цар на мошениците стои зад всички далавери. Това е ясно за всеки здраво мислещ наш човек. Ако не вярвате питайте тошо тошев, корнелия нинова и валерия велева естествено...
74
0
 
0
 
! Отговори
an. преди 14 години
mnogo gotini svirki pravi.
73
0
 
0
 
! Отговори
53 преди 14 години
Най-лошата българска черта е волската търпеливост. За това още псевдосоциалистите ходят по тази земя наша... Единственото социо у тях идва от "социопат".