В БСП: Съдът трябва да каже за заменките

Според социалистите Борисов отново се бъркал в работата на прокуратурата
96
В БСП: Съдът трябва да каже за заменките
Снимка: БГНЕС

Съдът трябва възможно най-бързо да разгледа случаите, свързани със заменки на гори, и да се произнесе по случая, призова в парламента депутатът от "Коалиция за България" Корнелия Нинова по повод  изказването на премиера Бойко Борисов, че от Европейската комисия могат да наложат парични санкции на България.

Нинова допълни, че не е запозната с фактите и не може да коментира дали по времето на управлението на Тройната коалиция са правени такива заменки.

Въпреки това тя бе категорична, че единствено съдът трябва да се произнесе в този случай.

Още по темата

“В изявлението си Бойко Борисов обяви, че има жалба, но не се знае от кого. Не може да има жалба без автор”, коментира от своя страна друг депутат от БСП – Любен Корнезов.

Според него първо трябва да се види има ли наистина такава жалба, какво пише в нея и какви са аргументите.

Корнезов изрази готовност в качеството си на правист да “защити авторитета на България” и призова да не се пускат непроверени слухове в публичното пространство, когато става въпрос за толкова сериозни обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
обикновен преди 14 години
шшш сега стана сложно, ами ако нашият съд отсъди различно от европейския.....опс то пък ние имаме различни интерпретации на закона...там 324 слона за куца кокошка може да е "шокиращо", а тук трябват най-малко 324+2% слона да изглеждат справедливи нещата...Корнезов да обясни на каква лихва сложи "нищото", което имаше като стана политик, та да получи "многото", което има сега...
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе тази к. Нинова се слага на всяко гърне похлупак.Винаги на бялото казва че е черно щом това се отнася за управляващите в момента.Дано и във фонд "тютюн" кадето и тя беше в борда на директорите се намеси ЕК.
10
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 14 години
Ей комунисгиге няма да се пререждате в съда и аз имам дело .Първо моето ще разгледат и после Вашето.Все гледате да прекарате чичо.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тая каква е мрасница ммммммммммммм
8
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
В БГ стигне ли се до съд, работата е ясна - Условна присъда! Тия от БСП това си го знаят, амааа да не забравяме, че земеделски министър по онова време беше един ***, та да не го подминем, като почнат да се раздават ордени Стара планина - за особени заслуги!!!
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
кой съд...нашият ли?! :))) някой да го е виждал.....????
6
0
 
0
 
! Отговори
Курнелиоо преди 14 години
Не те ли е срам *** *** *** гадна
5
0
 
0
 
! Отговори
penov преди 14 години
ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯТ ФОРУМ!!!НИЕ СМЕ НЕФОРМАЛНО МЛАДЕЖКО СДРУЖЕНИЕ БГ УСТРЕМ!НИЕ СМЕ ЗА ЕДНО ЧЕСТНО, ПАТРИОТИЧНО, ОТКРИТО И СЪРЦАТО УПРАВЛЕНИЕ, КАКТО НА ДЪРЖАВНО, ТАКА И НА МЕСТНО НИВО!НИЕ СЕ БОРИМ ПРОТИВ НЕРЕДНОСТИТЕ КОИТО НИ ОБКРЪЖАВАТ ЧРЕЗ СЕЗИРАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ ОРГАНИ И ПРИЗОВАВАМЕ ЗА ЕДНО ПО-БУДНО И ОТГОВОРНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО!ВСЕКИ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ ПРИ НАС, НЕЗЕВИСИМО ОТ НЕГОВАТА РЕЛЕГИОЗНА И НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ!КОЛКОТО СМЕ ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОСИЛНИ ЩЕ БЪДЕМ!БГ УСТРЕМ!!! BGUSTREM.ACEBOARD.COM BGUSTREM.WEEBLY.COMДОБРЕ ДОШЛИ И В НАШАТА БЕЗЦЕНЗУРНА ТЕМА ОЗАГЛАВЕНА- ТРИБУНА
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тая добра женица *** м...та на БУЛГАРТАБАК!!!,а сега защитава тютюнопроизводителите:)))))))))))
3
0
 
0
 
! Отговори
Петър Иванов преди 14 години
*** нямаш ли поне малко срам, не ти ли стигна лапането като беше директор в Булгартабак Холдинг? Напишете в google - Корнелия Булгартабак
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
втората красива мадама
1
0
 
1
 
! Отговори
Евгени Георгиев преди 14 години
Искам да правя тройка с Корнелия Нинова и Мая Манолова.