В БСП: Съдът трябва да каже за заменките

Според социалистите Борисов отново се бъркал в работата на прокуратурата
96
В БСП: Съдът трябва да каже за заменките
Снимка: БГНЕС

Съдът трябва възможно най-бързо да разгледа случаите, свързани със заменки на гори, и да се произнесе по случая, призова в парламента депутатът от "Коалиция за България" Корнелия Нинова по повод  изказването на премиера Бойко Борисов, че от Европейската комисия могат да наложат парични санкции на България.

Нинова допълни, че не е запозната с фактите и не може да коментира дали по времето на управлението на Тройната коалиция са правени такива заменки.

Въпреки това тя бе категорична, че единствено съдът трябва да се произнесе в този случай.

Още по темата

“В изявлението си Бойко Борисов обяви, че има жалба, но не се знае от кого. Не може да има жалба без автор”, коментира от своя страна друг депутат от БСП – Любен Корнезов.

Според него първо трябва да се види има ли наистина такава жалба, какво пише в нея и какви са аргументите.

Корнезов изрази готовност в качеството си на правист да “защити авторитета на България” и призова да не се пускат непроверени слухове в публичното пространство, когато става въпрос за толкова сериозни обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
5ър преди 14 години
Тия *** ми стават все по-антипатични , дори и в опозиция . Тия ако напуснат политиката ще умрат от глад , познайте защо .
51
0
 
0
 
! Отговори
Артур Шмит преди 14 години
Българи, много добре вижте това животно на снимката по- горе. Тове е "социалистическото" лице на столетницата.Грозно, тъповато, мазно, гнусно, противно, КОРУМПИРАНО, антинародно. Ето такъв странен вид *** и мафиотизирани хомосексуалисти ни убиха като народ и даржава. С всичките ни добродедели, които притежаваХМЕ.Възмездие трябва и то веднага. Дано никога повече такива *** не ни управляват. Дано провидението ги накаже - мъчително и зловещо....
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вие писачите в подкрепа на борисов,драскате без да се замисляте,колко правилно отговарят комунистите.Вашия нов вожд не иска да защитава интересите на България.Срам и позор за такъв държавник!
49
0
 
0
 
! Отговори
Samo minavam преди 14 години
Пиночет и всички *** по стадионите или еднопосочен билет за Сахара.
48
0
 
0
 
! Отговори
KKU преди 14 години
Е. СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ *** И ТУРСКИТЕ МЕКЕРЕТА ЩЕ ГО ЯДАТ К........!!!
47
0
 
0
 
! Отговори
нова версия преди 14 години
това на снимката е новата версия на Татяна Дончева. Като всяка нова версия, тя е още по-нахална, по-нагла и по-безпарднонна, от Татяна,Татяна ще остане в спомените ни само с поправката Ванко-едно-окриляща и бранеща педофилите и сводниците.
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ейййй , много противна тая ве , само юмрук в устата .
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Цецо и Бойко да сядат да измислят реализацията на най - PR акцията :"Наглите в БСП" и да ги събират всичките. И престъпниците и ятаците им.
44
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
НЕ ГО СЛУШАЙ ТУКА ПИШЕ САМО ЕДИН И СИ ОТГОВАРЯ САМ ПОВЯРВАЙ МИ СИГУРЕН СЪМ СЛЕДЯ ГО РЕДОВНО
43
0
 
0
 
! Отговори
как им се бърка? преди 14 години
и как им се бърка Борисов в работата? Бие ли ги? Изнасилва ли ги? Делата ли им краде?
42
0
 
0
 
! Отговори
герб преди 14 години
ti pak li si tuka be divane 4erveno
41
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
ВНИМАНИЕ ТУКА ПРОДЪЛЖАВА ДА ПИШЕ САМО ЕДИН ПЛАТЕН ОТ СТАНИШЕВ.ПИШЕ ПОД МНОГО ИМЕНА И РАБОТИ В ТОЗИ САЙТ.НЕ ПУСКА МНЕНИЯТА НА ДРУГИТЕ И Е ЧАСТ ОТ ПРОГРАМА ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО.СЛЕД МАЛКО ЩЕ МИ Е ЗАБРАНЕНО ДА ПИША.НЕКА ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ ТОВА И НЕ МУ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ
40
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 14 години
Пак трябвало да чакаме нашия неграмотен и корумпиран съд да каже.Хайде момчета, взимайте тоягите и да им покажем на тия у кого е власта.
39
0
 
0
 
! Отговори
axmak преди 14 години
vsichki sme protiv GMO a kato gledame Stanishev Kyrnelia Anton i cialoto BSP ni e qsno che sa neshtastni mytanti sas koito prirodata se e podigrala,kak imat naglosta da se obajdat dobre che si otivat zavinagi
38
0
 
0
 
! Отговори
над 55 преди 14 години
Нали се сещате,сънародници,че докато съдът каже за заменките ние ще"изручаме жабетата".Хайде сега по едно силно ,за да преглътнем.
37
0
 
0
 
! Отговори
! преди 14 години
Само че има една тънка подробност, тройната коалиция си назначи удобни съдии, затова продължаваме да сме на това дередже!Затова все няма виновни тука. И сега няма да има.
36
0
 
0
 
! Отговори
лазар преди 14 години
Koй съд? хахахаха
35
0
 
0
 
! Отговори
бай пешо преди 14 години
Какво се правите на ощипани моми не мога да разбера!Не била запозната с фактите!Сигурно...сигурно!
34
0
 
0
 
! Отговори
Gonzo преди 14 години
Българският червен,скандален,корумпиран съд.
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
мислите ли че маргините лежат в затвора на общи начала..има ли телевизор в стаята им..допускат ли се външни лицаимат ли телефон на разположениесервира ли им началника на затвора