Станишев нахъса червените за местния вот през 2011

Трябва да бъдат избрани най-голям брой кметове, каза той
21 фев 2010 19:02,
178
Станишев нахъса червените за местния вот през 2011
Снимка: БГНЕС

"Основната задача на БСП на предстоящите местни избори през 2011 година е да повиши социалния ангажимент към хората, както и да бъдат избрани най-голям брой кметове и общински съветници по места. Освен това ще се работи за изграждането на лява визия, ориентирана към хората, т.е. БСП ще следва политиката, която хората искат".

Това каза лидерът на БСП Сергей Станишев по време на Национално съвещание с председателите на областните и общинските съвети на партията в Пловдив.

На двудневния форум червеното ръководство реши да подкрепи идеята на младежите от БСП за създаването на "бяла книга", в която да се описват най-належащите проблеми във всяка една община.

Още по темата

Станишев се обяви в подкрепа на изказването на президента Георги Първанов, че трябва да се отворят икономическите досиета на прехода.

"Става дума за досиета на Държавна сигурност, за това как се извършва българският преход, как се натрупаха гигантски богатства, как тези ресурси, които се оказаха в частни ръце при приватизацията на безценица, влияят на политиката и на политическите партии", посочи Станишев.

"Не споделям виждането и предложението на лидера на ДСБ Иван Костов да забравим миналото и да гледаме напред - ако не се изчистят нещата, няма как да стъпим на здрава почва", добави той.

На въпрос как ще определи случващото се в МВР в последните месеци, Станишев каза, че не е компетентен по въпросите на МВР, но винаги е давал рамо на МВР по време на своето управление.

"В последните месеци ми прави впечатление, че новините в страната са бюлетин на МВР", подчерта още лидерът на левицата.

Според него държавата се управлява чрез МВР от МВР, така че тази тематика засенчва всички други тематики в ежедневието на българите.

"Целенасочената политика на ГЕРБ в последните месеци е овладяване на всички структури на ГЕРБ на всички нива, като се назначават хора, които да служат на партията, а не на обществото. През мандата на БСП е работено максимално за създаване на условия за развитие на икономиката", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
БОГ преди 14 години
Стефан Добрев е мазен маймунски ***!
70
0
 
10
 
! Отговори
манго джери преди 14 години
аааааааа...........сега глупости плескаш!сичкото *** полов атлет и ни съ нуждай от надувани на члена да му стани и ни гледа порно по нето!я си вижти дреналинката как надува кавала щот е бая мекичък и си прай клипчитъ за да съ надърви!при сигането тоз проблем го нема!всичкуту *** е сексолог и може и уроци да давъ ама само практически и може и без терен ........
69
0
 
7
 
! Отговори
YoYo преди 14 години
Ot tozi stanishev mi omruzna jivota ,tolkova gnusna mutra ne sum viarvala che sushtestvuva.
68
4
 
6
 
! Отговори
пролетарий преди 14 години
Това да не са кучета та да ги насъска?Тоя па срама нема. Възползва се от неорентираната политика на Боко и хоп.Крадци ниедни. Смениха се крадците с некадърниците. Оправия нема.
67
0
 
6
 
! Отговори
Бобо преди 14 години
До *** джери : абе хубаво я мислиш ти *** дали ще ти излезнат сметките с всичкото сигано ? и боко няма да ва оправи защото много деца имате трябва да ги трепе като пилета за да ва научи. а за другото ва бива да надупвате сиганките и гюбеци да фърляте това е тя.слушай ти МАСЛАРКАТА не можеш опъна.Много си мръсен а тя тръси чисти ЧЕРВЕНИ (БСП) КЕРЕСТЕТА че ша и на ума за твоя сиганския.е, ако та направят министар само тогава ще можеш да си удариш сиганските си дисаги и да си смажешКРИВИЯ ЯТАГАН в отвора и.Инак не е от лесните !
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Sergo e bade6tata sekretarka ama na Erdogan
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Sergo,stoi v BSP,za da moge6 da q yni6togi6 napalno!!!!
64
0
 
6
 
! Отговори
ПАЦО/ВИДИН/ преди 14 години
Няма партия,на която да й пука за народа.Няма партия,която ще ни оправи.Не го ли разбрахте ? Не е имало и няма да има такава ? Атака,ГЕРБ /на която 80-90 % от избирателите не знаят какво значи съкращението/ ? Всички политици са един дол дренки.
63
1
 
12
 
! Отговори
манго джери преди 14 години
шъ разбиреш кат ти задигне банкътъ хапартамента и съ наридиш ду кофити за ***,ама язи шъ съм ти бригадит тугас!па тогас ша съ пригърним,шъ изплющим по идно айше и шъ съ ридим заедно за помощи!ВЕНСЕРЕМУС БРАТЧЕДИ ,ШЪ ПУБИДИМ!
62
0
 
4
 
! Отговори
wood преди 14 години
Старата песен на нов глас...да попеем тогава всички задружно...
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
не разбрах абсолютно нищо от написаното от теб .
60
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ееееееееееех,мечтииииииииииии
59
0
 
11
 
! Отговори
манго джери преди 14 години
aaaaaaaa...............сакън!те национал социалист карали сигането у аушвиц!попито е само социалист и трепе само от ваште!сега нашто *** добре!дава помощ ибе и трепи наред!има и жица!боко кауна шъ зима на *** керестето но на ваште хапартаментите!шъ ми теглите заеми мушмуроци ,а?ний шъ въ научим как съ живей!ЯЖ ПИЙ НАДУПИ СИГАНКАТА ЗИМАЙ СОЦИАЛКИ И ФЪРГАЙ ГЮБЕЦИ,А ВИЙ ШЪ НА РАНИТИ ТУКМАЦИ НИЕДНИ!АС СЪМ ФЕН НА МАСЛАРКАТА НИЩО ЧИЙ ДЪРТА!МОЖЕ ДА ОЛАБИ ОЩЕ ДОСТА ЛЮБОВНИ МУСКОЛИ!
58
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
това което демократите не можаха да направят отвън - да унищожат БСП, станишев го прави успешно отвътре.Браво Сергеи !!! ... обещавам повече да не те наричам гей .Това момче ако стане директор на пустиня - пясъка ще стане дефицит
57
0
 
10
 
! Отговори
Алфред преди 14 години
Имам лошото предчувствие, че "лидерът" Сергей Станишев съвсем шизофреняса и откачи, до степен, каквато столетната партия не ПОЗНАВА. Такова чудо не е било. То бяха ДЕДОВЦИ, то бяха партизани, то бяха терористи, то бяха хора на всеки километър, то бяха септемврийци, комсомолци. Ама такова чудо като Станишев, партията не познава. Не. Няма такъв човек, нямало е такъв човек в нейните "славни редици". Чудя се, защо разни БОЛНИ гейове си въобразяват, че могат да манипулират хората толкова подло?
56
0
 
2
 
! Отговори
Бобо преди 14 години
До *** джери : Абе бях чувал че е изпълнена смъртна присъда за Тодор Дичев ама да напада и да са бори с камъка на умрял човек и за това да го убият това не мога да приема. значи е бил прикрит комунистически фашист защото те фашистите са национал социалисти и е в кръвта му да го направи.ама не забравяй такава беше и повелята на партията да бият на месо сега се опитват да скрият и да бъде забравено ама защо още го крият тоя убиец ?
55
0
 
20
 
! Отговори
1 преди 14 години
Когато членовете на БСП -милионери с хиляди роби на труда върнат заграбените пари на народа - тогава може БСП да се нарече ЛЯВА партия - сега е само едно огромно дружество прибаращо подкупи и комисионни от назначените на УПРАВЛЕНСКИ позиции техни хора! А хилядите пенсионери бленуващи времето на Тодор Живков ще си останат излъгани както винаги досега от тях. КЪДЕ Е МОДЕРНОТО ЛЯВО МИСЛЕНЕ - КЪДЕ Е ПОЧАСОВОТО ЗАПЛАщАНЕ( КАКТО Е НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА И СВЕТА) КЪДЕ Е БЕЗПЛАТНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ?
54
0
 
9
 
! Отговори
Атанас преди 14 години
Добре нахъсва кметовете,той Борисов ви се кара,как можете да търпите,парите не ги дава той.Изберете ме да видите какво крадене щепане-ще има за мен,ще има и за вас...***..
53
1
 
8
 
! Отговори
Чао преди 14 години
УРАААААААААААА,носете лопати за погребението...........просто вашата свърши :))))))))))
52
0
 
12
 
! Отговори
манго джери преди 14 години
*** братчет?!къдей нашто куфар с парите дет луканката ни ги прати?оня *** костов ли ги гепа?шъ пускаш трактора да върне на сичкуту *** паратъ на партията и пак щъ избирем за сигански вожд!шъ избирем и попиту щот въ трепи кът съ бийти с умрели!Димитър Илиев Попов От 1972 до 1990 е съдия в Софийския градски съд.Докато е в тази длъжност, през 1986 той осъжда на смърт 26-годишният Тодор Дечев, който е бил обвинен, че нападнал надгромният камък на Людмила Живкова. Въпреки факта, че една смъртна присъда е прекалена за такава постъпка, тя бе издадена и изпълнена. Тодор Дечев бе екзекутиран чрез разстрел.Смятай този за какво е убивал хора !!! И сега получава пенсия от децата на жертвите си !!!