Станишев нахъса червените за местния вот през 2011

Трябва да бъдат избрани най-голям брой кметове, каза той
21 фев 2010 19:02,
178
Станишев нахъса червените за местния вот през 2011
Снимка: БГНЕС

"Основната задача на БСП на предстоящите местни избори през 2011 година е да повиши социалния ангажимент към хората, както и да бъдат избрани най-голям брой кметове и общински съветници по места. Освен това ще се работи за изграждането на лява визия, ориентирана към хората, т.е. БСП ще следва политиката, която хората искат".

Това каза лидерът на БСП Сергей Станишев по време на Национално съвещание с председателите на областните и общинските съвети на партията в Пловдив.

На двудневния форум червеното ръководство реши да подкрепи идеята на младежите от БСП за създаването на "бяла книга", в която да се описват най-належащите проблеми във всяка една община.

Още по темата

Станишев се обяви в подкрепа на изказването на президента Георги Първанов, че трябва да се отворят икономическите досиета на прехода.

"Става дума за досиета на Държавна сигурност, за това как се извършва българският преход, как се натрупаха гигантски богатства, как тези ресурси, които се оказаха в частни ръце при приватизацията на безценица, влияят на политиката и на политическите партии", посочи Станишев.

"Не споделям виждането и предложението на лидера на ДСБ Иван Костов да забравим миналото и да гледаме напред - ако не се изчистят нещата, няма как да стъпим на здрава почва", добави той.

На въпрос как ще определи случващото се в МВР в последните месеци, Станишев каза, че не е компетентен по въпросите на МВР, но винаги е давал рамо на МВР по време на своето управление.

"В последните месеци ми прави впечатление, че новините в страната са бюлетин на МВР", подчерта още лидерът на левицата.

Според него държавата се управлява чрез МВР от МВР, така че тази тематика засенчва всички други тематики в ежедневието на българите.

"Целенасочената политика на ГЕРБ в последните месеци е овладяване на всички структури на ГЕРБ на всички нива, като се назначават хора, които да служат на партията, а не на обществото. През мандата на БСП е работено максимално за създаване на условия за развитие на икономиката", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
8
 
! Отговори
жорко преди 14 години
ей хора вижте го тоя на снимката как гледа само бе няма такъв цирк ..е. ба. си и мамата и този ми бил мин.председател...ххахахахахахахахахахах е голям смях ей хахахахахаха ужас ей хахахахахахахах
90
0
 
3
 
! Отговори
123 преди 14 години
У веее още ги е яд яд яд яд мане кво ги още 4 години! @
89
5
 
1
 
! Отговори
Чичо Доктор преди 14 години
За да има демокрацияне трябва лява партия в България. Няма Лидер в дясно който да не е бил Член На БКП.Бойко, Цецо, Цачева, Костов е кандидаттвал но зарад далавери докато е учел в Съюза са го отсвирили, Доган...това са само водещите, а иначе заедно с милиционерите и ченгенана имат квалифицирано мнозинство в парламента. Така че трябвят па скоро истински десни и истински леви. Ние се караме сега кои повече окрали...
88
2
 
3
 
! Отговори
Чичо доктор преди 14 години
Сега *** до ушите и срама няма. Баща му ако го види какви ги върши...Иначе на всички вас обичащи страстно БСП ще Ви отговоря с думите на един велик писател. -Думите за смъртта ми са силно приувеличени.- Тази партия, е бесена, разстрелвана, в лагери вкарвана и не тя вдигна първа ръка. До нейното радикализиране, има трима министър председатели убити, две войни загубени, две народни въстания окървавени и един кървав преврат също. Като говорите за лагери те бяха готови без един до 9ти септември.
87
0
 
4
 
! Отговори
Чичо доктор преди 14 години
Този съвсем не е добре. Ще Ви лазкажа случей. Бях като ученик на Почивка на Дружба с родителите си в почив. станция на ЦК. Бяха го оставили/сергей/ на Жоро брат му да го наглещда. Екс премиерът е истърсак брат му ми е връстник 51,ва 52ра година. По едно време Серьожката изчезна. Брат му се изприщи и почнахме да го търсиме. След време го намираме скрил се мжду едни декоративни храсти и цветя. Питаме, защо така--А той през сълзи-Я обкакался- Тогава го беше срам за нищо и се беше скрил.
86
2
 
2
 
! Отговори
КУНЧЕВ преди 14 години
ЗА ДА Я ИМА ДЕМОКРАЦИЯТА , ТРАБВА ДА ИМА И ЛЯВА ПАРТИЯ ! НО ВЪВ ТОЯ СИ ВИД , ПРОСТО НЕ Е НИТО ЛЯВА , НИТО СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ! ТОВА Е ПАРТИЯ НА ПРОРУСКИ ВЪРКОЛАЦИ , ДЕТО НЕ ИМ ПУКА ЗА РОД И РОДИНА ! ТЯХ ГИ ИНТЕРЕСУВА ДА ГРАБЯТ , ДА ДАВАТ МЕГДАН НА РУСИЯ , ЗА ДА СТЪПИ И С ДРУГИЯТ СИ КРАК ТУКА ! ТОВА Е ВАЖНОТО ЗА ТЯХ ! ТРАКТОРИ , ТРАКТОРИСТИ , ВИСКЯРСКИ БРИГАДИРИ И ГОЦЕВСКИ ИЗЧАДИЯ НА ЧЕРВЕНИЯТ МОСКОВСКИ ТАЛАСЪМ !
85
0
 
5
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ преди 14 години
серГЕЙчо , АМИ НАЛИ БЕШЕ НА ВЛАСТ , ДАНС , ПРОКУРАТУРА СЪД , МЕДЙИ ВСИЧКО БЕШЕ ВЪВ ВАШИ РЪЦЕ ! ЗАЩО ТОГАВА НЕ НАПРАВИ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ , ЗА ДА ВИДИМЕ КОЙ ЩЕ ЗАГУБИ ?! АМА НЕ ТИ СТИСКАШЕ ГЮНДЙИКАТА ДА ГО НАПРАВИШ ! ЗАЩО НЕ ОПАНДИЗИ ПОНЕ ЕДИН КРЕДИТЕН МИЛИОНЕР , А САМО СМУЧЕХТЕ СПОНСОРСТВА ЗА ИЗБОРИ ! СЕГА , КОГАТО ИКОНОМИЧЕСКАТА ЧЕРВЕНО - БАНДИТСКА ВИХРУШКА ВИ ОТСВИРИ И НЕ ВИ ЩЕ ТОГАВА РЕВНАХТЕ ЗА ТОВА КОЙ КАКВО И КАК Е ВЗЕЛ !
84
0
 
7
 
! Отговори
morskiq56 преди 14 години
Гласуваш за Станишев,избираш Доган...................
83
0
 
4
 
! Отговори
зайо преди 14 години
Станишев нахъса червените за местния вот през 2011-цър.цър.цър,цър.цър.цър
82
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дано до местния вот тая престъпна партия да изчезне от политическата сцена и да спре да унищожава живота ни.
81
0
 
5
 
! Отговори
Бобо преди 14 години
до *** джери : *** само стават за разплод. На тях им треба ей такива да ги пускат на МАСЛАРКАТА да могат да и пълнят дупката със сиганско семе. самотогава БСП ша са размножи и ще стане мнозинство и тогава ша си върне силата си само че веке че бъде *** защото че ми играят кючек в парламента. Затуй треба акъл ей много *** и другарки както праеха предиизборите.Ама тогава не си даваха *** на сичкото сигано !
80
0
 
6
 
! Отговори
ехо преди 14 години
ай спри са ве ей стига мля ве...видяхме те бе гризльо
79
0
 
10
 
! Отговори
popa преди 14 години
ЕЙ не млъкна тоз мишок ей....уууууу
78
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Njama da se otarvem ot tazi nagla mishka lesno,..sledvashtija mu nomer e da natika chervenata metresa Kuneva za prezident...hem sa padnali, hem sa nahalni !!!
77
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Гнусен, мазен, очилат Съсел, разкарай се от живота ни
76
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Защото Гоце трипера е зад него :)
75
0
 
10
 
! Отговори
Дърт партиец преди 14 години
Другари ,да вземем да се стегнем и да съберем едни яки 4 % !!!А Станишката да ни поведе към световен рейтинг от 2,5 % на следващите избори !!!!
74
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
dano da se zali4ite kato partia kradlivi 4erveni 4ervii4eta.
73
1
 
10
 
! Отговори
Хитрец преди 14 години
"Да бъдат избрани най-голям брой кметове и общински съветници по места", за да може БСП мафията да източва отново парите по еврофондовете чрез кметовете си !
72
0
 
12
 
! Отговори
манго джери преди 14 години
къде си видял сигански ***?що мислиш,че само лева партия избира?ами щот сичкото *** *** и гледа да смаже бастуна!