Станишев: Правителството отдалечава България от ЕС

Червеният лидер се срещна с Мартин Шулц
24 мар 2010 20:21, Красимир Ангелов
154
Станишев: Правителството отдалечава България от ЕС
Мартин Шулц и Сергей Станишев. Снимка: Пресцентър БСП

Политиката на българското правителство отдалечава икономиката на страната от Европейския поток, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев по време на срещата си с ръководителя на Групата на Прогресивния Алианс на социалистите и демократите в ЕП Мартин Шулц.

По думите на бившия премиер основа на икономическата и данъчна политика на правителството трябва да е създаването на работни места и подпомагането на уязвимите социални групи.

“Точно това обаче правителството на Бойко Борисов пренебрегва”, категоричен бе лидерът на БСП и изрази дълбока загриженост от политиката на българското правителство, “която засяга социалната сфера и затруднява бизнеса, особено малките и средни предприятия”.

"Съжаляваме, че не сме свидетели на една проактивна политика на запазване на работни места и грижа за най-уязвимите социални групи от страна на българското дясно правителство”, коментира от своя страна Мартин Шулц.

Той отбеляза, че резултатите от действията на управляващите са очевидни - бързо растяща безработица, масово обедняване и социална изолация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
4
 
8
 
! Отговори
антимутрокомунист преди 14 години
сега този тъпоглав мутренски пожарникар прави безумието серГЕЙ герой,резултатът от простотиите на ГЕРБ ще бъде вазкръсване на БСП и след някое време,скоро по всяка вероятност, отново ще командват.и тогава няма да има какво да им кажем..просто ГЕРБ ама наистина се ***.
63
3
 
6
 
! Отговори
perdahko преди 14 години
Ако беше един микрон мъж това жалко подобие на човек щеше да исчезне от лицето на земята!Доунищожи държавата, собствената си партия,а сега успешно доунищожи малкото вяра , че в политиците ни все пак има милимунда достойнство!Лично аз съм за референдум-да се забранят всякакви ПОЛИТИЧЕСКИ партии и сдружения!Опротивя ми от тия ***!
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТРИСТРАННИЯТ СЪВЕТ Май "тричленката" превтаса, но така и не сколаса да направи две-три проби с нещо да подбутне Боби, че горкия е във шок сякаш го е блъснал ток. Две назад, една напред где е момъка напет?!?
61
1
 
4
 
! Отговори
някой преди 14 години
Много ми е интересно, какво щеше да прави хамстера ако не дай боже той беше спечелил изборите и правителството беше на цоциалистите. При такава липса на пари в държавата какво щеше да прави, щяха да връщат окраденото ли? Че няма от къде другаде!
60
11
 
5
 
! Отговори
Priest преди 14 години
За ква Анадола говориш бе пич? А знаеш ли случайно твоят идол Борисов в момента къде е? В Кувейт, а вчера беше в Катар. Това е много по-азиатско и 1000 % мюсюлманско в сравнение с Турция. Станишев не помня да се е мазнел на араби. С неясни намерения.
59
6
 
7
 
! Отговори
West City преди 14 години
Офф пак ли тоя Станишев или в затвора или в Русия. Никой не го иска тоя непрокопсаник.Как някой не го гръмна по погрешка, или не се вряза в колата му, докато пътуваше из страната като премиер.
58
7
 
17
 
! Отговори
РАД преди 14 години
Никой не може да ни отдалечи повече от това,което направи тройната коалициа начело със Станишев ! Не само,че поставиха рекорд в корупцията,заменките и заради тях ни спряха всички еврофондове,ами заложиха такава бомба със закъснител в бщджета,че няма накъде... И същите тия имат наглостта сега да говорят за отговорна политика и т.н. ! Това е върха на наглостта и безотговорността!
57
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Намерил се кой да го каже!!! Червеният мишок от гей-мафията!
56
2
 
5
 
! Отговори
Buga преди 14 години
HA-HA-HA-HA, Hanmster, hich moje li taka, da se pahash ,deto ne ti e rabota. Pusti Hamsterski meratzi...Hamster... HA-HA-HA-HA
55
10
 
4
 
! Отговори
красная армия преди 14 години
Бат Серго противно на очакванията ти повеждаш пред отбора на пожарната още в първия геим. Пази се от централия им нападател тои е силен,хвърля са ,ама с техниката нее в час и почти е изплезил езика.За другите от отбора тази игра е напълно непозната даже не са за гледане Садиите кат са твои хора и те могат да помогнатГледам че главния съдия извади вече един червен картон на БРАТ ПИТ
54
1
 
9
 
! Отговори
Emilioni61 преди 14 години
NQMAT SRAMA TEZI KOMUNISTI: TOZI "TAKA ZAGRIJEN" serGEI4O,s negovata infantilna,u4eni4eska i o6te po-mazna fizionomiq,koga li 6te se seti da popita priqtelqt si Petkov otkade vze pari da si kupi "palatite" si v Ispaniq....(puke)
53
0
 
0
 
! Отговори
я преди 14 години
кефите ме максимално бащите на международния тероризъм
52
6
 
11
 
! Отговори
патриот преди 14 години
ОТДАЛЕЧАВА СЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЗИ гЕЙ.Гаднярите от тройката крадци заложихте капан на Бочо,който се омота с неговите калпами министри.Той навремето ги нарече смешници. Ами цирка продължава,а народа убира "луфтовете" Всички са *** еле гейчо.
51
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тия да бяха поканили и гръцките социалисти,че имат обща програма..Ако беше още премиер тази девица,щеше да сме с повече задължения от Гърция сега
50
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе ако бяхте я мислили трябваше правителството да е още на Иван Костов..Живея във Великобритания и не се гордея с това ,но знам как се отразяваше профила на България тогава ,и как след него...
49
0
 
4
 
! Отговори
Петрова преди 14 години
Мазната пъпка си е категорична диагноза, виж, за хер Шулц, с тая широка глуповата усмивка, имам колебания.
48
0
 
6
 
! Отговори
като кофти секс преди 14 години
Животът в България е като кофти секс!
47
0
 
0
 
! Отговори
до 25 преди 14 години
А сещаш ли се какъв си го вкарахте?
46
6
 
8
 
! Отговори
Уф преди 14 години
В момента в България е времето на дебилната и немислеща тълпа. Те избраха ББ и се чудят, че има криза. Кризата е в тях и те са кризата, да дадеш демокрация на *** е все едно да дадеш зареден пистолет на второкласник-психопат, болен от множествена склероза. И това се вижда по резултатите. Ако марсианец-хуманист прочете писаното във форума, ще отлети незабавно обратно и ще ги остави да ***.
45
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мазния гей и оня *** "хидро инженер" са виновни за всичко.Бат Бойко още преди да спечели,каза че тея *** са заложили сумати капани ама кой да слуша.на българина му е по-лесно да плюе.Как след 20 г крадене и тотално безхаберие искаме всичко да се оправи за 1-2 г.Точно предното а не сегашното ни отдалечи от ЕС.xnetbg.ком