Доган имал завидни познания по хидроенергетика

Когато има течаща вода, трябват идеи, каза Рамадан Аталай
28 мар 2010 11:35,
243
Доган имал завидни познания по хидроенергетика
Снимка: Булфото

"Когато има течаща вода, би трябвало да има идеи, за да се използва енергийния потенциал на тази вода".

Така Рамадан Аталай от ДПС коментира проекта "Цанков камък" и участието в него на "консултанта" Ахмед Доган.

"Ако става въпрос затова дали г-н Доган познава хидроенергетиката, аз мога да ви кажа, че неговите познания са на едно завидно ниво", каза Аталай пред БНР.

Още по темата

По думите му след пускането на "Цанков камък“ ще се получи едно доста сериозно количество енергия.

"Ако не обърнем внимание на "Цанков камък“, на Горна Арда, на АЕЦ-“Белене“... всичко трябва да се направи, за да сме държава, която има енергийна ефективност", уточни още той.

По думите му правителството трябва да обърне много сериозно внимание на икономиката на страната.

Попитан за писмото на лидера на ДПС Ахмед Доган до журналистката от в. "Труд“ Валерия Велева, Аталай отговори, че не може да изказва мнение за частни взаимоотношения, но в България било крайно време да започне да се уважава не само физическия, но и умственият труд, а и потенциалът на определени хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
0
 
19
 
! Отговори
МОРСКИЯ преди 14 години
ИМА ОСНОВНО ПОЗНАНИЯ ПО КРАЖБИ И ЛЪЖИ
215
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
мазна *** муцуна
214
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
мазна турска муцуна
213
0
 
22
 
! Отговори
учен преди 14 години
Стана тя сега една.Прочел Доган някакви книжки и станал голям специалист,чак почнал консултации да дава. Един дипломиран юрист за да стане адвокат трябва да държи измислени изпити пред ВАС, същите които е държал пред държавна изпитна комисия, а Доган се е самообразовал и станал експерт. А стига нахалство. Не елуд който изяжда зелника, а който го дава. А Камен Костадинов да се запознае с нормативните актове и тогава да говори.
212
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
DO 213. DA STAVA AMA V ...TYRCIQ.TAKA SHTE SE TARVEM OT TOZI ***.
211
16
 
18
 
! Отговори
Eнесай преди 14 години
Доган трябва да стане премиер. Най-добре той знае как се управлява държава. Другите само говорят напразно.
210
0
 
15
 
! Отговори
* преди 14 години
Ооох! Проблема е , че 140 г. вече само внимание обръщаме , а нищо не правим г-н Рамадан Алтай бей .../ тука е ред да цитирам Ст. Стамбалов за това , че в България всичко има , само 10 души мъже да управляват както трябва няма ... Но ако го направя ще взема да отегча г-да и г-жи политиците /
209
0
 
24
 
! Отговори
Червената помия преди 14 години
Единственното в което е специалист не само според мен , а и според много други, е безнаказаното образуване на обръчи и разпределяне на порции.Сега е паднал на мушката на Борисов, няма мърдане.Дано не пропусне момента само.Изхода е един, да се говори с факти, неопровержими факти и то на достъпен за електората му език.Докато и Бай Мемет с нивичката тютюн разбере, че докато той от страх гласува за ДПС колективно, ще става все по-беден за сметка на Доган и обрръчите му.
208
0
 
24
 
! Отговори
chovek ot naroda преди 14 години
Ahmed Demir Dogan ima mnogo poveche poznaniia v iztochvaneto na milioni ot darjavata,a za hidroenergetikata hal haber si niama.....
207
1
 
14
 
! Отговори
костов преди 14 години
ами да тва е известно още от 1971 година на целият свят,сикибитлията е корифей във тази област,само че тогава не плащаха подобаващо и сикилмиша не ги консултираше безплатно,щото като няма кинти,няма и консулт.да *** и тъпите гъзализци ,мършата бил светило,АЙ СИКТИР
206
2
 
30
 
! Отговори
Агент Мълдър преди 14 години
ТРЯБВА ДА ПРИДОБИЕ ЗНАНИЯ В МИННО-ГЕОЛОЖКАТА ДЕЙНОСТ В УРАНОВИТЕ МИНИ.ДОКАТО ЗАПОЧНЕ ДА СВЕТИ ТОИ И ВСИЧКИТЕ *** ОКОЛО НЕГО
205
0
 
24
 
! Отговори
borneo преди 14 години
Деиствително има голям потенциал но по крупни далавери.А вероятно и едно дърво не е засадил през крадливия си и за този "интелектуалец" вредно продължителен житейски път.Един *** по БиТиВи току що каза,че е лежал 6 години за кражба и то кокошкарска, а на този "Сокол" кога ще му дадът отиваща на името му крупна присъда?
204
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Mного развалено турско семейство. Дъщерята отива при баща си и му вика:- Тате дай пари за екскурзия!- Ами направи ми една *** и ще ти дам.Кляка тя, прави му свирката, обаче след това го пита:- Абе тате, всичко хубаво, ама що оная ти работа миришеше на ***?- А, ами брат ти Доган преди малко идва да ми иска пари за кино.
203
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тия *** искат да унищожат всички реки на България
202
1
 
19
 
! Отговори
Червената помия преди 14 години
Не, не са прости , ама никак не са прости съпартийците му.Знаят за разлика от нас, те са много единни, не се цепят на фракции и ни си вадят един -друг кирливите ризи.Образно казано, те са пиявици на снагата на родината ни, които пият и от Българска и от Турска кръв, но като пада една, другите я вдигат и подкрепят, докато се закрепи на друго място.При което създават илюзията, че кръвта, която пият оздравява страната, защото се пази от етническо напрежение.Сами сме си виновни.
201
1
 
18
 
! Отговори
Spiro преди 14 години
Спор няма, че има познания по хидро -инсталации. Нали по негово време страната ни беше изобразена, като турски ***..................
200
1
 
17
 
! Отговори
Nikolay Kaloyanov преди 14 години
DOGAN NIAMA NIKAKVI POZNANIA, TOI E PALEN *** I KRADEC!
199
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Прекалено много внимание се обръща на един ***, който трябва да бъде в затвора. Е, в по-добри времена и малко по на запад от нас щеше да бъде пребит още на площада.
198
0
 
14
 
! Отговори
------- преди 14 години
как ще променят закона-като накарат всички да гласуват за Костов ли
197
0
 
15
 
! Отговори
+++ преди 14 години
Кога ще се промени избирателния закон? Време е да си ходят, ченгетата......