Найденов: Очаквам обвинения срещу Станишев и сие

"Такива данни сме дали на магистратите, че свят ще ви се завие"
6 апр 2010 13:54,
151
Найденов: Очаквам обвинения срещу Станишев и сие
Снимка: БГНЕС

"Станишев и сие, които са внасяли предложенията в МС за скандалните заменки, също имат отношение по въпроса. Аз лично смятам, че Сергей Станишев носи вина, но по това ще се произнесе съдът", обяви в Пловдив земеделският министър Мирослав Найденов.

Според него над Стефан Юруков е имало чадър и някой му е нареждал как да работи и какво да подписва.

Още по темата

Министърът бе категоричен обаче, че отговорността за станалото трябва да се носи колективно от тройната коалиция.

Той припомни, че през последните месеци на тяхното управление са правени по около 10-20 заменки на ден, извършвани с благословията на МС.

"Такива данни сме дали на магистратите, че ако ги оповестят публично, свят ще ви се завие", каза Найденов.

Той обясни, че онези от сключените вече сделки, които могат да бъдат развалени, ще бъдат атакувани в Административния съд.

"След заменките незаконният добив на дървесина е най-големият бич за българската гора. Затова предвиждаме в новия Закон по горите да създадем много силен и независим горски инспекторат, който ще има много големи правомощия. Надяваме се по този начин да отговорим срещу организираната дървена мафия.

Борбата срещу всяка мафия е доста трудна и затова държавата ще трябва да задели определен ресурс, за да се справи. Това е свързано преди всичко със законодателна промяна, обличане на горския инспекторат със съдържание, разписвайки му конкретни функции, със съответната екипировка. Така ще имаме конкретни резултати, които ще си проличат още в края на тази година", смята още Мирослав Найденов. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз гласувах за тях, за да вкарват комунисти в затвора, нищо друго не съм искал и по отношение на мен мисля че предизборните обещания са почти изпълнени :))))))))))))))))))))))))))))))))) (остана само и Гейчо да вкарат в затвора за да съм щастлив човек)
95
7
 
11
 
! Отговори
до 94 преди 14 години
Да, наистина не могат защото винаги ще има *** които да гласуват за БСП или РЗС и т.н. Докато има такива *** винаги ще има празни хладилници. Може ли в 21 век нормален човек да гласува за БСП ?!
94
5
 
8
 
! Отговори
до 90 и 91 преди 14 години
Пич, айде стига с евтината соц пропаганда че ме боли главата вече. Нали първо викахте "Да видим колко ще ги подгони корумпираните", сега пък мрънкате "Виновен в затвора не пълнело стомаха" ала-бала, то на комунист главата не може да му уври - политически чистки ви се привиждат, метли... Това е просто нормална работа за полицията, ама вие комунистите кога сте виждали нормална работа.
93
2
 
6
 
! Отговори
valentin преди 14 години
Az iskam da arestuvat Stanishev po s1shtiq na4in kakto Conev i da go s1dqt!!
92
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ха много ми се иска и тоя да бъде арестуван, още по грубо .....
91
1
 
0
 
! Отговори
kraSS преди 14 години
DO : az - Pozdrav ! Haesvam stila ti !
90
1
 
3
 
! Отговори
дО 92 преди 14 години
Е, то по тая логика, ти значи просто можеш да си пълниш хладилника за гуляй. Сит на гладен не вярва, бате. Знаеш ли колко хора не могат да си го напълнят дори и да искат!!!! Колко дълго смятате да ги храните тези хора с приказки за Торбаланци и 1001 нощ???
89
5
 
5
 
! Отговори
До 86 преди 14 години
А на ГЕРБерските *** кога ще им запари под опашката ? И кои по-точно червени *** имаш предвид, щото и тези в СИБанк също не са нищо друго освен червени *** ? И тези около метрото в София, не са нищо друго освен *** ? Как е възможно винетките (косвен данък) да отиват в чужда институция ? Това е все едно да си плащаме здравните вноски в САЩ, то всъщност си е така вече де, заради ГЕРБ! ПРОСТИ ХОРА СТЕ ЕЙ !!!
88
3
 
6
 
! Отговори
до 90 преди 14 години
Абе и ти си прав бате, ама знаеш ли колко драго ще ми стане когато видя СС и сие зад бара раиранджосани. Тогава с кеф ще си напълня хладилника за гуляй..
87
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Смятам още, че всички честни хора трябва да се разграничат от милиционерската власт в момента. ОК, има такива, които се приобщават към ГЕРБ с цел самооблага. Но тези, които нямат никаква полза от настоящата власт ? Докога ще ви хранят с демагогия и глупости? Или сте достатъчно богати, че да не ви пука изобщо, или сте просто *** и безпросветни! Така ще ни мотаят още 3 години и нищо няма да се промени. Нито заплатите ви, нито мизерията, нито бъркотията в държавата!
86
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз пък смятам, че вкарването в затвора на тоя и оня НЕ ПЪЛНИ ХЛАДИЛНИКА! Трябва да си много облъчен, за да вярваш, че това е единственото важно дело на властта. ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ. Не виждате ли, че се премахват отделни фигури, но схемите се запазват. За да може след като се махнат предните, да се сложат новите "наши хора". Пример: Вальо Топлото е в пандиза вече колко време, а сметките на Топлофикация са по-високи, отколкото в Западна Европа!!!!
85
5
 
3
 
! Отговори
до присмехулник преди 14 години
Не ви ли писна с тази Цв. Б. Човека каза, че ако има нещо да се подаде сигнал в прокуратурата. Кво става. Знаеш че крадеца вика дръжте крадеца. Това е единствения коз на крадците. Но действително ако аз бях на мястото на Б.Б. може би щях да я напусна защото друго освен нея не знаят. Като е имало далавера и бухалки, отговорните лица да са си поели отговорността още тогава, а не сега като ви олепиха в далаверите да зяете....
84
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И това със сер-гейчо ако стане ,комунист-измекярите ще запеят (партизан за бой се стяга).
83
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
до като не видя бивш министър в затвора...за кражба...не вярвам на нищооооо и на никого...а иначе ще си е само една голяма пушилка в медийното пространство... такава ни поднасят вече 20 години всички преди тия...
82
6
 
12
 
! Отговори
13 преди 14 години
НА ЧЕРВЕНИТЕ *** МАЙ ИМ ЗАПАРИ ПОД ОПАШКАТА
81
7
 
11
 
! Отговори
az преди 14 години
ЕТО ЧЕ В БГ. СЕ СЛУЧВАТ И ХУБАВИ НЕЩА----ИСКАМ ДА ВИДЯ СЕРГЕЯ В РАИРАНО КОСТЮМЧЕ, ОКОВАН ВЪВ ВЕРИГИ,БРАДЯСАЛ,МРЪСЕН,ГЛАДЕН И ЖАДЕН ДА КОПАЕ КАНАЛ В ПУСТИНЯТА А ГОЦЕ ДА МУ ИГРАЕ КЮЧЕК (КАКТО ИГРАЕШЕ С *** ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ)
80
2
 
4
 
! Отговори
КОКО преди 14 години
сигурно бойко му святнал два-три шамара и си е изкарал акъла и е запял предателската песничкааааа
79
4
 
5
 
! Отговори
присмехулник преди 14 години
А каква цифра ще стои пред клетката на ББ. Съдружието му/на семейни начала с Ц.Б/ е едно от най богатите в страната. Да са произвели нещо, да са засели нещо, някакъв патент, някаква иновация...? Лично аз се досещам за стикер и бухалка в началото на деведесетте и после далавера със Славчо Христов и Царя за СИ банк. Да и една взривена от конкуренцията дама:(
78
3
 
10
 
! Отговори
чичо преди 14 години
ЦОНЕВ СЕ Е РАЗДРЪНКАЛ И Е ИЗПЯЛ И ПРЕДАЛ СТАНИШКАТА----АМИ ТО ОТ КОМУНИСТ КВО СТАВА---ИЛИ ПРЕСТЪПНИК ИЛИ ПРЕДАТЕЛ----
77
5
 
2
 
! Отговори
до абв преди 14 години
Ок, дай ми доказателства, че и сега се краде като преди. Ми то не остане бе човек !!!