100 бона депутатско място в РЗС

Яне карал хората си да му подписват запис на заповед
30 апр 2010 07:00,
70
100 бона депутатско място в РЗС
Снимка: БГНЕС

Бивш депутат от разпадналата се ПГ на РЗС обяви, че Яне Янев е карал кандидат-избраниците си да подписват запис на заповед за 100 000 лв.

Димитър Чукарски съобщи, че сигналът вече е внесен в парламентарната комисия "Антимафия".

"Не мога да отрека, че съм подписвал такава аповед. Нямам обаче никакви документи за това и грешката е моя", обясни Чукарски.

Още по темата

Освен това депутатите от РЗС били принуждавани да подписват и договор за присъединяване към проекта "България на гражданите и регионите". Ако договорът се наруши, съответният депутат дължал неустойки в размер на 100 000 лв., допълни незавасимият вече депутат.

На свой ред шефът на парламентарната комисия Димо Гяуров заяви, че депутатите са решили да питат прокуратурата дали се занимава със случая.

В средата на март Димитър Чукарски напусна с гръм и трясък РЗС, след като обяви, че се разграничава от политиката на съпартийците си.

"Можете да считате, че аз съм просто един независим народен представител. В моя политически път няма място за крайни позиции", каза тогава той пред Dnes.bg.

Димитър Чукарски обясни, че е участвал в проекта РЗС като представител на Земеделския народен съюз, а последователите на тази партия са против крайното поведение на формацията на Яне Янев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Политиката е търговия,не е тайна,че за да станеш депутат мизата е около 100-200 000,обаче,баровците ги дават за да вземат имунитет,и през това време да си "изперат" далаверите.
41
2
 
2
 
! Отговори
factotum преди 13 години
ГЕЙ!
40
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всичко е мижай да те лажем.....20 години...още колко?????????
39
1
 
21
 
! Отговори
Ето ви новина ! преди 13 години
Трима народни представители са назначили децата си в администрацията на парламента.
38
3
 
32
 
! Отговори
Серго Ватмана преди 13 години
Продавам места в следващия Парламент. На примоция, че сме го закъсали - за 75000 лева. Местата са ограничени /някъде 10-15/ побързайте, че ми трябват пари за гаранцията и билет до Москва.За Контакти: БСП
37
1
 
20
 
! Отговори
ББ шоу и ентъртейнмъ преди 13 години
Осъден депутат ... това е като евреин миньор ... смех в залата , прах в очите на овчото стадо и нови нещастия за овците народни.
36
0
 
8
 
! Отговори
GOSHO преди 13 години
ПИНОКИО ЯНЕВ ХАХА
35
2
 
8
 
! Отговори
Rudi преди 13 години
Тоя продажник също би трябва да го подведат, защото е подписал такава заповед и счита че е нередно
34
1
 
13
 
! Отговори
Агата преди 13 години
Тоя като е напуснал групата на РЗС и не му се нрави, да напусне и парламента, но кокака е блажен-едва ли това ще се случи. Сега ще се навежда на другти-***
33
2
 
6
 
! Отговори
мухотрепач преди 13 години
А бе В.Симеонов от 'скат' и касбов за същите 100 000лв.ревяха че Болен лидеров ги е задължавал да се разписват като гаранти,това ми мирише на един голям *** компромат от страна на болен лидеров с/у яне,да не би да се окаже че това е било нещо като гарант и то за всички партий който ще влизат във парламента,да видим каква версия ще ни поднесат на телевизора....
32
1
 
9
 
! Отговори
Мара преди 13 години
Голяма инфлация! Като избухна демокрацията искаха по 20000 $ и си дупетат.
31
0
 
5
 
! Отговори
men преди 13 години
Това е страната на неограничените възможности, преди изборите се раздадоха толко много пари... защо ли всичко в тая държава е пълен абсурд , дупе да му е яко на народа с тези мерки които всеки ден усложняват ситуацията. Всички цени които се регулират от държавата скочиха баснословно, горивото например надмина 2.20 лв...
30
1
 
9
 
! Отговори
Не се правете на ... преди 13 години
Същата сума се пускаше и за ГЕРБ, БСП... Явно толкова си струва. Какво се учудвате? Да не мислите, че депутат се става за заслуги към обществото :) А че Яни е пълен *** се вижда от самолет. В случая само муцуната му мазна да видиш и ти става ясен.
29
1
 
5
 
! Отговори
Смях преди 13 години
Само са подписвали записа на заповед, сега Янето ако реши може да им го сложи....Същата е била схемата и при Сидеров, всички от листите при него са се подписали, че нали във миналото се разбягаха здраво и от него !!!!!
28
1
 
6
 
! Отговори
! преди 13 години
А защо Яне не е изкарал записа на заповед, да му поиска 10 бона, след като тоя потвърждава че е подписал?
27
0
 
11
 
! Отговори
az преди 13 години
Димитър Чукарски е най-мразеният човек във Видин и Кюстендил.Баща му крадеше като директор на предприятия, това прави и той.Страшен подмазвач и много ***.
26
1
 
5
 
! Отговори
Илиян преди 13 години
ти покрай тези 2000 лв. знаеш ли още колко благинки имаш.... секретарки, коли, комисийки, гъзарийки и т.н. има хора дето не си знаят парите ама се натискат 3-4 мандат в НС значи има "келепир" от цялата тази работа дори да си в опозиция. А иначе това за Яне дето искаше Капка да се доказва беше голям майтап смях се от сърце когато го гледах
25
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя Яне какво си мисли, че само той ще сее компромати без покритие? Дойде и неговото време, не, че в другите партии е по-друго. В другите партии се стремят да си върнат вложенията и да спечелят по нещо от далаверата депътат. Иначе и тия и ония са все маскари. Единственно честни и правилни избори имаше в организацията на чавдарчетата и пионерите.Там поне гласуваш за хубавите си съученички.
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аха,независим депутат,който няколко дена след напускането на РЗС беше в делегацията на Бойко Борисов в Дубай.Защо и как е напуснал РЗС си отговорете сами.И като не му харесва РЗС да напуска парламента като е избран от тяхната листа.
23
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Даваш 100 бона за да получиш депутатска заплата в опозиционна парламентарна грума от 2000 лева на месец!!! Тея не са в ред! На мене нещо не ми се връзва сметката. Яко са се преебали.