100 бона депутатско място в РЗС

Яне карал хората си да му подписват запис на заповед
30 апр 2010 07:00,
70
100 бона депутатско място в РЗС
Снимка: БГНЕС

Бивш депутат от разпадналата се ПГ на РЗС обяви, че Яне Янев е карал кандидат-избраниците си да подписват запис на заповед за 100 000 лв.

Димитър Чукарски съобщи, че сигналът вече е внесен в парламентарната комисия "Антимафия".

"Не мога да отрека, че съм подписвал такава аповед. Нямам обаче никакви документи за това и грешката е моя", обясни Чукарски.

Още по темата

Освен това депутатите от РЗС били принуждавани да подписват и договор за присъединяване към проекта "България на гражданите и регионите". Ако договорът се наруши, съответният депутат дължал неустойки в размер на 100 000 лв., допълни незавасимият вече депутат.

На свой ред шефът на парламентарната комисия Димо Гяуров заяви, че депутатите са решили да питат прокуратурата дали се занимава със случая.

В средата на март Димитър Чукарски напусна с гръм и трясък РЗС, след като обяви, че се разграничава от политиката на съпартийците си.

"Можете да считате, че аз съм просто един независим народен представител. В моя политически път няма място за крайни позиции", каза тогава той пред Dnes.bg.

Димитър Чукарски обясни, че е участвал в проекта РЗС като представител на Земеделския народен съюз, а последователите на тази партия са против крайното поведение на формацията на Яне Янев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
12
 
! Отговори
Kрасен преди 13 години
Aма как така аз платиих 150 хиляди явно съм прецакан...
1
2
 
24
 
! Отговори
Петран преди 13 години
Гръм, от ясно небе? То кво се оказа? че борците, за ред, Законност и Справедливост, са активно действуващи ред, Незаконност и Несправедливост. България трябва дас и е на нас българите, независимо дали сме граждани или селяни. А това с парите е странно? Не, че не съм наясно за подкупи и далавери, но е странно съпортийци да се рекетират с парици? Че то какво излиза? Да нямаш вяра вече и на съпартиеца си, а камо ли на цяла партия? Яне, Яне? бореца за РЗС? Браво! вече не се учудвам, на нищо.