Станишев прикотква ДПС и Яне за вот срещу ГЕРБ

"Трябва ни подкрепа на достатъчен брой депутати"
25 май 2010 17:05,
573
Станишев прикотква ДПС и Яне за вот срещу ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

"Водим разговори с парламентарно представените опозиционни партии за вот на недоверие".

Това обяви червеният лидер Сергей Станишев след заседание на Изпълнителното бюро на БСП.

Още по темата

"Трябва да имаме подкрепа на достатъчен брой депутати за вот на недоверие", пожела си лидерът на социалистите.

Във връзка с мерките, които предлагат левите за подобряване на усвояването на средствата от еврофондовете, Станишев коментира, че те ще бъдат предложени институционално, но дали ще бъдат приети от мнозинството, никой не знае.

"Оперативна програма „Транспорт” е пред провал. И не го казвам злорадо. Това са огромни пари за българската икономика – особено за строителния бранш", каза той.

Сергей Станишев отново подхвана и темата за увеличената контрабанда на цигари у нас:

"Предупреждавахме, че рязкото увеличаване на акциза върху цигарите ще доведе до нарастване на контрабандата. Рязкото съкращаване на митнически служители намалява административен капацитет за борба с контрабандата. Ограничаване на легалните места, където се продават цигари, също създава среда за контрабанда", допълни той.

Станишев обяви, че левицата вече има официални данни за това по колко контейнера цигари влизат на месец в страната и добави, че в същото време се "ловят мастербоксове".

"Като че ли ударът е насочен към дребните разпространители, а не към входа на контрабандата на цигари", отсече  той.

По думите му правителството не може да събере приходите и да задвижи реалната икономика на страната.

"Дупката в бюджета ще се разраства, прогнозата не е добра. Резултатите са противоположни на обещанията на министъра на финансите", констатира Сергей Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


573
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
490
3
 
7
 
! Отговори
дяяяяяя преди 14 години
Този какво се е ухилил на снимката все едно Янеили Доган са го ощастливили по веднъж..
489
4
 
6
 
! Отговори
DIMATA преди 14 години
Ne stiga che zaradi toia pomiar sme v tova polujenie i zaradi onia fes Dogan, dano puknat i dvamata shte vdignem banket
488
1
 
5
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 14 години
Ех събрахте се !Вече и не крият че са от един змиярник.
487
3
 
14
 
! Отговори
ПеГи преди 14 години
Нека си говорят това им е работата,но не разбирам,защо при всеки удобен случай БСП гледа да проваля управлението??? Нима те не живеят в България? Щом имаме правителство избрано с нашия вот да му помагат,а не да искат вот на недоверие! Откъде накъде? НИЕ СМЕ ГО ИЗБРАЛИ!!!!! Но ако искат избори ДАВАЙТЕ, хайде! Да видим как плачат с кървави сълзи БСП,че ще си направят харакири! Поне няма да им гледаме до болка противните едни и същи физиономии в парламента! Та и Яне няма да се класира! Дай боже!
486
2
 
8
 
! Отговори
;) преди 14 години
СуперГей Станишев много мазна усмивка вади.
485
0
 
7
 
! Отговори
РАД преди 14 години
Леле каква картина. Като Ви слушам имам чувството,че даже по Виденово време е било по-добре!Недейте така бре хора!В никакъв случай не защитавам сегашните,но усещам тревожни сигнали за носталгия по Станишев,който направи наистина всичко възможно да не сотане незаменена апетитна земя,да изхарчи всичко,което бе възможно,да очерни максимално опонентите включително по време на изборите и т.н.И спрете с приказките за това как вървяла икономиката по Станишево време!Тя вървеше въпреки тях,а не заради!
484
1
 
5
 
! Отговори
РАД преди 14 години
Я като си по цифрите,още малко цифри:Фискален резерв на България към 31.08.2008 = 12,05Фискален резерв 31.04.2009 = 8,3 млрд. лв.Разлика = - 3,75 млрд.лв???????
483
3
 
2
 
! Отговори
И сега е така преди 14 години
Спрените пари по определени програми и преди и сега са същите - не са птекли европейски пари към България и продължават напомнянията за корупция. Има повече полицейски акции, но няма и няма да има много осъдени. Е, политическите противници се натикват в миша дупка, но те могат да излязат при средващите избори - нищо, че България ще остане без фискален резерв е ще отиде в хиперинфлация при падане на валутния борд. Дянков ще цъфне като представител на МВФ, ще остане в Бояна, нищо че в САЩ го чакат
482
2
 
8
 
! Отговори
РАД преди 14 години
А Станишев какво правеше на наш гръБ?Не се упражняваше, а направо ни яхаше!!!Май някои много бързо забравиха,че по времето на Станишев ЕС ни спря парите по всички програми,бяхме сочени като няй-корумпираната страна,страна на заменки,а във време на Световна криза Станишев и кликата му постоянно повтаряха,че криза няма и харчеха целия излишък(заработен от всички нас) ударно в края на годината,за да стигнем сега дотук,та да се чудим откъде да се намерят пари за закъсалата икономика
481
4
 
6
 
! Отговори
Honorik преди 14 години
Bulgaria e edna razdelena strana.Tuk vseki e sre6tu nqkogo.Podobna strana ne q 4aka dobro bade6te.Nqma li edinstvo,ne6tata ne varvqt.
480
6
 
11
 
! Отговори
ivan преди 14 години
Ти се замисли, при положение че нямаше криза, имаше много инвестиции пак бяхме в криза... станишевата партия само крадеше. Ако другите правителства са лоши, станишевото е бедствие
479
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
То щото акциза го вдигнаха марсианците, не друг.
478
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе, я отивайте да пасете трева!
477
12
 
12
 
! Отговори
aaa преди 14 години
Айде Станишка гонете ги вече теи мишоци. Стига са се упражнявали на наш гръб!
476
5
 
4
 
! Отговори
До 511 преди 14 години
Абре свирчовцикато говорите за бензина 2008 2.40 при 140 доларащо не кажете колко струваше долара през 2008 и колко беше акциза на горивата.сметнете го по курса $/лев 2008 и акциз , тогава пишете глупости.
475
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не е точно така.Според мен този сайт е посещаван най-много от комунистически драскачи платени или не.Питам се защо точно тук се пишат най-много статии за БСП,за провокация или им плащат?
474
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
За бензина 2008 година Станишев е виновен.Тогава трябваше да е 4-5 лева. Сега си е добре, даже е евтин.Трябва да е поне 3 лева.
473
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
2008 - 2.40лв бензин при цена 140 USD, 2010 - 2.20 при цена 65 USD - ?????
472
6
 
10
 
! Отговори
jasemi преди 14 години
Като чета коментарите виждам,че още има хора които вярват на Станишев,питам се нормални ли са?Не видяха ли до къде ни докараха той и Доган,че пак ги обожествяват?Луд народ колкото щеш!
471
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Серго го знае че му остава малко да е шеф,догодина друг ще е на неговото място, а познайте кой е той.