Станишев прикотква ДПС и Яне за вот срещу ГЕРБ

"Трябва ни подкрепа на достатъчен брой депутати"
25 май 2010 17:05,
573
Станишев прикотква ДПС и Яне за вот срещу ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

"Водим разговори с парламентарно представените опозиционни партии за вот на недоверие".

Това обяви червеният лидер Сергей Станишев след заседание на Изпълнителното бюро на БСП.

Още по темата

"Трябва да имаме подкрепа на достатъчен брой депутати за вот на недоверие", пожела си лидерът на социалистите.

Във връзка с мерките, които предлагат левите за подобряване на усвояването на средствата от еврофондовете, Станишев коментира, че те ще бъдат предложени институционално, но дали ще бъдат приети от мнозинството, никой не знае.

"Оперативна програма „Транспорт” е пред провал. И не го казвам злорадо. Това са огромни пари за българската икономика – особено за строителния бранш", каза той.

Сергей Станишев отново подхвана и темата за увеличената контрабанда на цигари у нас:

"Предупреждавахме, че рязкото увеличаване на акциза върху цигарите ще доведе до нарастване на контрабандата. Рязкото съкращаване на митнически служители намалява административен капацитет за борба с контрабандата. Ограничаване на легалните места, където се продават цигари, също създава среда за контрабанда", допълни той.

Станишев обяви, че левицата вече има официални данни за това по колко контейнера цигари влизат на месец в страната и добави, че в същото време се "ловят мастербоксове".

"Като че ли ударът е насочен към дребните разпространители, а не към входа на контрабандата на цигари", отсече  той.

По думите му правителството не може да събере приходите и да задвижи реалната икономика на страната.

"Дупката в бюджета ще се разраства, прогнозата не е добра. Резултатите са противоположни на обещанията на министъра на финансите", констатира Сергей Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


573
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
470
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
крайно време е тоя нагъл *** и безкрупулен лъжец да бъде тикнат на топло,там тъкмо ще му изпилях халката ,ще разбере как се гладува и как се работи,щото от както се е родил потен вода не е пил,даже до детската градина са го водили с държавните мерцедеси,баси и наглеца-внук на бай-***
469
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЧЕ кой друг да прикотка серГЕЯ
468
3
 
10
 
! Отговори
до 494 преди 13 години
И сега какво очакваш, да им ръкопляскаме! Голяма работа са свършили, няма що. Ако забравим циментираното ни Черноморие, заменките, спрените еврофондове, голямото фукане с кухия икономически растеж ..........
467
6
 
7
 
! Отговори
%%% преди 13 години
Ей неграмотен народ е най-лесен за манипулиране! Квото каже Борисов -това е истината. Спрете и се замислете малко или може би не сте били в България последните 5 години. Истината е ,че си живеехме относително добре , а с тея затъваме с уникална скорост надолу .След 2 години ще видя колко ще са ви симпатични като натоворят чудеса дето никой няма да може да оправи с десетилетия.
466
5
 
9
 
! Отговори
ник преди 13 години
Серго и ти не беше кой знае какъв управленец но тия хия ги няма бе.Връщай се по скоро.
465
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да се проверят банковите сметки на Станишев,на Борисов,на Цветанов и на всички от това и миналото правителство,които твърдят,че живеят от заплати!Тогава ще говорим!
464
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе тук да не е станишев че ви праска толкова минуси.Не е ли време да се провери и неговата банкова сметка.
463
9
 
7
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Ей каква хитра и нагла физиономия е изкарал Станишката.Щял да привлече Яне Янев-че той винаги е бил червен *** ,какво ще го привличате.Ей гадняри-и папата да привлечете-няма да стане вашата работа-чесните хора си харесват-ГЕРБ.
462
4
 
8
 
! Отговори
monke преди 13 години
Понеже чета тук, че спорите за магистрала Тракия - ами тези двете т.нар. магистрали - Хемус и Тракия са планирани някъде в началото на 60 - те. Хемус още не се знае откъде ще минава, щото сто пъти и сменят трасето. И ГЕРБ няма да ги завършат. А който иска да види как се строят пътища - да отиде до Румъния. Там правят четирилентови шосета навсякъде и то стотици километри, без изобщо да се хвалят като нашите пуяци.
461
11
 
11
 
! Отговори
КАРНОБАТ преди 13 години
ЯЗЪК ЗА ИМЕТО ГЕРБ
460
6
 
10
 
! Отговори
Рамо, рамо друже мой преди 13 години
Тоя верно прилича на плъх бе... и като знаеме че е Сер/Гей направо...
459
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Обръщам внимание,че забавянето на "Тракия" е следствие на договора за концесия,сключен от правителството на Симеон Сакскобургготски и който беше крайно неизгоден за България и беше развален по време на правителството на Станишев.Напомням,че др.Бойко Борисов беше гл.секретар на МВР в това правителство.Освен това,следва да се подчертае,че проектите за "Тракия" бяха подготвени от предходните правителства,а не от сегашното!Така,че лесно се провежда търг при готова документация!!!
458
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 491.Аз като казвам,че е пълно с неграмотници,не говоря празни приказки.Участъкът Оризово-Чирпан е открит на 01 юли 2006 год. и е с дължина 39 км,а участъкът Чирпан- Стара Загора е завършен и открит на 05 октомври 2007 год.,с дължина 38,7 км.Освен това на 02 ноември 2006 год. е завършен и открит участъкът Карнобат-Бургас Запад с дължина от 35,2 км или общо по времето на Станишев от "Тракия" са завършени и пуснати в експлоатация 112,9 км.Колкото и да Ви е неприятно - това е!
457
4
 
7
 
! Отговори
ww преди 13 години
Eeeee hamster pak li tvoita mutra da shte gledame aide zaminavai za Rusia
456
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 487.Каква инфлация,какви глупости ми говориш!Я прочети статистиката,че инфлацията се измерва с едноцифрено число!Те цените падат,той ми говори за инфлация!Та ние сме във валутен борд и паричната маса в обръщение е вързана на валутния резерв!Ей,знаех си,че гербаджиите сте неграмотни,ама чак пък толкова!
455
5
 
4
 
! Отговори
До 488 преди 13 години
Кое е готово точно? както Прохода на републиката, който няма даже приемаетен акт и е под бомбардировка от падащи скали? Или може да е готов проекта за Тракия, която свършва там, където и започна пред 35 години? Или Хемус? Или ГКПП Калотина, което прилича на селски нужник? МРРРБ направи два търга вече = за 9 месеца за една магистрала, а СерГей - откри 20 км, започнати още преди 15 години и недовършени!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
454
6
 
7
 
! Отговори
До 486 преди 13 години
Бойко ще отговаря ако направи :)Щото Сергей нищо не направи, нито магистрала, нито завод за ***, нито Белене.Затова пък Доган си направи сараи и консултански милиони си взе, а гейа му ръкопляскаше и му лижеше г*зъ
453
7
 
6
 
! Отговори
До 486 преди 13 години
А вашият гуру Сргей ни остави Азер Меликов и червени прашки, розови БМВ-та, заменки ощетили държавата с милиони, неплатени договри за стотици милиони, маниаклани ремонти на министрества с говорещи асансьори, военни НДК-та, Цанков камък, и т.н. и т.н.! А, и спрени фондове - пурви случай в историята!!!!!! Коментирай това, а не някакви хипшотези за излпване на фискалният резерв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
452
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 484.Нали знаеш кой отчуждаваше терените, за да се работи???Ваш Бойко!А Станишев ги плащаше.И сега поради пълната му неграмотност е платил още веднъж платените вече терени!Това е!А магистрала "Марица" е до там откъдето започва финансирането от Световната банка,което пък е свързано с реконструкцията на ГКПП"Капитан Андреево"!Само,че вече девет месеца МРРБ не прави нищо по въпроса!И ако продължава в същия дух,Световната банка ще ни дръпне финансирането!А проектите са готови повече от година!
451
7
 
4
 
! Отговори
ха преди 13 години
този Крадец,ни остави и 100% инфлация.....драги ми комунисте