Столични червени: Полицейщина движи ГЕРБ

БСП почва да се готви за местните избори догодина
27 юни 2010 09:50,
372
Столични червени: Полицейщина движи ГЕРБ
Шефът на столичните социалисти Румен Овчаров. Снимка: БГНЕС

Най-важната политическа задача пред градската организация на БСП е подготовката и провеждането на силни предизборни кампании и постигането на най-високи резултати в изборите за местни органи на властта и за президент на България през 2011 г.

Това е записано в проекта за решенията от заседанието на 11-тата конференция на Софийската градска организация на БСП, която се провежда днес.

В проекта за решение има 9 основни пункта, които предстои делегатите да гласуват. Очаква се Румен Овчаров  да изнесе 17 страници доклад за дейността на организацията.

В него е записано, че в изминалите 11 месеца от управлението, ГЕРБ отделя внимание предимно на показни демонстрации за борба с организираната престъпност и корупцията.

Според този доклад показният характер, използваните методи, предизвикват много въпроси за законността и ефективността и крайните резултати от предприетите мерки.

"Полицейщината е основният белег на това управление", се казва в червения документ.

"Има открит стремеж МВР да управлява и контролира политическите процеси в страната, както и работата на всички структури, включително независимата съдебна система", заключават от БСП.

Според Румен Овчаров за 1 година от управлението на правителството на Бойко Борисов, държавата се е превърнала в държава на дефицитите, държава, убиваща собственоръчно бизнеса, държава, която успешно е дестабилизирала и пенсионната, и здравната система.

Единственият извод, според него, който може да се направи след управлението на ГЕРБ, е катастрофа.

Въпреки това, той отчете, че рейтингите на лидерите на ГЕРБ остават високи.

"Единственият ни шанс е промяната", заяви председателят на БСП-София.

Според него е необходим обективен анализ на управлението на тройната коалиция и е нужно да бъдат направени конкретни изводи за това как е управлявала партията.

"Нужна ни е истината", каза Румен Овчаров.

На БСП й е необходимо лидерско състезание, допълни той.

По думите му новият лидер трябва да бъде избран с общопартиен червен избор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
344
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко беше кучето-пазач на НДСВ, все ще е научил нещо.....
343
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хаха в ГЕРБ пълно с комунисти - Боко, Цеца, Цецо
342
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поне в НДСВ всички бяха образовани, а не *** и прости като селяните от ГЕРБ и БСП. Урода Цецка, господ да убие сина и, от една стругарка стана председател на НС
341
2
 
4
 
! Отговори
време е ! преди 13 години
Тоя дебелосерко да намали малко сметките на ТЕЦ Земляне, никаде в София дори в идеалния център цените са точно на половина от тези в кв. Емил Марков.Зяа зестра на трите щерки ли събира?!Чомши, ду ю андърстен?
340
7
 
7
 
! Отговори
ndsv1.hit.bg преди 13 години
Защо да гласувам за НДСВ? * При НДСВ българският народ живееше по-добре, от колкото при СДС, БСП и ГЕРБ. * При НДСВ българската икономика бележеше невиждан растеж. * При НДСВ българската култура беше в подем. * При НДСВ нямаше етническо напрежение. * При НДСВ покупвателната способност на българина беше по-висока.
339
6
 
0
 
! Отговори
************* преди 13 години
334--Защото са *** и нищо не умеят да правят отсвен да ревът че друг е виновен .Дори и полицейщина като света не могат да направят.
338
2
 
5
 
! Отговори
Морски преди 13 години
най добре е БСП да си почине няколко юпетриански години. Съвсем добре ще е ако Бие Сие Пие-то си почине завинаги.
337
2
 
5
 
! Отговори
Морски преди 13 години
до 340Прав си !Къде е милицонерщината по времето на *** преди '89 ! То направо си беше класика ! 'По етапния ред' си беше приказка, която малцина знаят! Жалка история са ***, ореваващи орталъка за ония времена. заслужават да си ги получат.
336
1
 
4
 
! Отговори
неутрално преди 13 години
Най - добре ще е БСП да почине няколко години след изборния провал миналата година и тогава да претендират за властта. Трябваше ли преди 5 години да влизат в коалиция с турците и царистите - членовете и симпатизантите на БСП казват не. Трябва ли олигарси и богаташи като Д. Гущеров, Гергов и много други да са във висшия съвет на БСП и много други въпроси. За това сега ще чакате, първо да се издъни ББ, после сините и тогава ще дойде пак вашия ред, пак да излъжете народа. Всъщност той всеки го лъж
335
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама вчера ви пазиха на парада нали
334
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами според мен е напълно логично след като ни управляват милиционери да демострират милиционерщина. Те друго не знаят и не умеят. Лошото е, че дори и това не го умеят много-много.
333
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този на снимката защо си дърпа якето на долу СИГУРНО СЕ ПАЗИ ОТ ДРУГАРИТЕ ОТЗАД
332
1
 
6
 
! Отговори
Калин преди 13 години
и докога румен овчаров ще е виновен за всичко? къде партията му.. съпартийците му.. премиера сергей, гоце ... бракониер ..лъжец доносник и преносител на социално венерически болести?всички ***, където им е мястото!те си знаят!иначе оправия няма, а боко .. боко е персонал т.е комунистически ***..грабежи насилие от всякъде!наивниците да им вярват и те да си вярват!
331
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как ще ги метне Бойко бе... Ти смееш ли да се опълчиш на шефовете си......
330
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Zlobari prosti i nekadarni!Kato ne moge da izkarate edin lev ,gledaite i broite gerdanite na uspelite!
329
1
 
6
 
! Отговори
Къде е Еми? преди 13 години
Какво става с госпожа Масларова? Поутихнаха май нещата около нейните "грижи" за бедните. Колко ли още чантички от крокодилска кожа си е купила? И герданчета? Домъчняло ми е за нея! Нека я покажат, може и заедно с любимия на целия народ енергетик Р.Овч.
328
1
 
8
 
! Отговори
ТОДОР преди 13 години
ЗАЩО ТИЯ *** ТОЛКОВА МРАЗЯТ ПОЛИЦАЙТЕ ?
327
3
 
8
 
! Отговори
Интелектуалец преди 13 години
Аман веее аман от ненаядени дърти пенсионери, не са накрадоха не са наядоха, екстрадация за тях с такива *** и лицемерни крадци нема се опрайм, Бойкооо мятай ги наред никва милост!!
326
3
 
13
 
! Отговори
ттт преди 13 години
социалист ли е,на снимка да го видиш шамар му удари
325
2
 
6
 
! Отговори
ДО 329 преди 13 години
ТИ МАЙ НЕЩО НЕ СИ ДОБРЕ А!