Столични червени: Полицейщина движи ГЕРБ

БСП почва да се готви за местните избори догодина
27 юни 2010 09:50,
372
Столични червени: Полицейщина движи ГЕРБ
Шефът на столичните социалисти Румен Овчаров. Снимка: БГНЕС

Най-важната политическа задача пред градската организация на БСП е подготовката и провеждането на силни предизборни кампании и постигането на най-високи резултати в изборите за местни органи на властта и за президент на България през 2011 г.

Това е записано в проекта за решенията от заседанието на 11-тата конференция на Софийската градска организация на БСП, която се провежда днес.

В проекта за решение има 9 основни пункта, които предстои делегатите да гласуват. Очаква се Румен Овчаров  да изнесе 17 страници доклад за дейността на организацията.

В него е записано, че в изминалите 11 месеца от управлението, ГЕРБ отделя внимание предимно на показни демонстрации за борба с организираната престъпност и корупцията.

Според този доклад показният характер, използваните методи, предизвикват много въпроси за законността и ефективността и крайните резултати от предприетите мерки.

"Полицейщината е основният белег на това управление", се казва в червения документ.

"Има открит стремеж МВР да управлява и контролира политическите процеси в страната, както и работата на всички структури, включително независимата съдебна система", заключават от БСП.

Според Румен Овчаров за 1 година от управлението на правителството на Бойко Борисов, държавата се е превърнала в държава на дефицитите, държава, убиваща собственоръчно бизнеса, държава, която успешно е дестабилизирала и пенсионната, и здравната система.

Единственият извод, според него, който може да се направи след управлението на ГЕРБ, е катастрофа.

Въпреки това, той отчете, че рейтингите на лидерите на ГЕРБ остават високи.

"Единственият ни шанс е промяната", заяви председателят на БСП-София.

Според него е необходим обективен анализ на управлението на тройната коалиция и е нужно да бъдат направени конкретни изводи за това как е управлявала партията.

"Нужна ни е истината", каза Румен Овчаров.

На БСП й е необходимо лидерско състезание, допълни той.

По думите му новият лидер трябва да бъде избран с общопартиен червен избор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
304
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не бъркай МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА на Бойко с полицейщината в развитите държави, които си изброил. Да виждаш някакво развитие в България за 11 месеца, освен само такова надолу.
303
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БСП пропадна достатъчно а сега с тези свои изказвания пропадат още повече. Всички в милата ни татковина а и в Европа знаят за техните действия преди .... и страховате им сега ...Трябва да осъзнаят че без нови кадри в партията им те няма да оцелеят . Грубостта е в друго ... а именно че те разполагат с доста голям фанатизиран електорат, които ги поддържа .... това са хора които .. в главите им се въртят доста нелепи неща и не разбраха че лявата идея отиде в мивката .
302
3
 
1
 
! Отговори
ха,ха,ха,...тъпанари преди 13 години
В Русия ,как му викат....МИЛИЦИОНЕРЩИНА, ли....??!....и кое е по-добро??!
301
7
 
9
 
! Отговори
! преди 13 години
Едно ми харесва в цялата ситуация. Почти не останаха хора, които да ги слушат и да ги взимат серизоно. Единственото за което стават е да се е*аваме по форумите с тях!
300
5
 
7
 
! Отговори
за 301 преди 13 години
Според идеолозите на червенит,е когато полицаят получава 3 пъти повече от учителя това е полицейска държава. Точно така беше преди 20 години - един старшина охраняващ комфорта на другарите получаваше около 500 лева, учителите по 200..................... та те имат право да говорят за полицейщина, в смисъл да се извинят
299
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
полицейщина има в сащ, англия, франция, германия, канада - а канада? а небеше ли това една от най развитите държави в света. И също населението на канада е едно от най задоволените и има най добър стандарт на живот. на скоро гледах един клип за канадската полиция - доста ще стресне комунистите които се оплакват от "полицейщината". полицейщината е - спазваш закона живееш спокойно, него спазваш имаш големи проблеми. сами се сетете "столичните червени" защо толкова се оплакват от "полицейщината"
298
4
 
8
 
! Отговори
za 269 преди 13 години
Червените фалшифицираха изборите 1990.............. Конституцията е нелигитимна!!!!!
297
2
 
6
 
! Отговори
сс преди 13 години
Точно така. И аз така мисля.
296
2
 
11
 
! Отговори
! преди 13 години
Това е термина с който червените *** прикриват страха си, че скоро ще ги почнат и тях!
295
4
 
4
 
! Отговори
сс преди 13 години
Какво значи полицейщина ,,, някой да ми разясни, моля?
294
3
 
9
 
! Отговори
! преди 13 години
Доста си заслепен. Народът никога не е имал власт. Преди имахме псевдо власт а ние си мислехме, че сме хванали дядо Господ за шлифера. Това с народовластието може само да ти го разпправя бивш партиен фукционер, на когото ръцете не са излизали от кацата с мед! Не ви щем народовластието! Щото такова няма и никога няма да има!
293
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да бе, затова като направихме десен завой намаляме заплати и дигаме данъци и се върнахме 10 години назад. Само социализъм и власт на народа!
292
6
 
8
 
! Отговори
! преди 13 години
както и работата на всички структури, включително независимата съдебна система", заключават от БСП.------------------------------------------------------------------------------------------------------Ако ГЕРБ контролираха и управляваха независимата съдебна система отдавна Р.Овч. нямаше да може да коментира каквоти и да било. Сигурен съм, че няма да му простят. Ако ГЕРБ контролираха съдебната система, отдавна Маргини, Гарвани, П*едите, Кълвачи и др. щяха да са на топло. Ведно със Станишев.
291
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма да ви уври главата, че всеки ляв завой се наказва с камшик по муцуната. Левият завой означава застой и регрес.
290
4
 
9
 
! Отговори
ЧЕРВЕНА СМРАД.... преди 13 години
ОТ СЕГА -НАСЕТНЕ, ВСЕ В КРИЗА ЩЕ СИ БЪДЕТЕ ,С ТАЗИ ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКА СИСТЕМА!ДОКАТО ВИ УПРАВЛЯВАТ КОМУНИСТИ -ВСЕ ТАКЪВ ***, ЩЕ Е БЪЛГАРИЯ!БЯГАЙТЕ ОТ СТРАНАТА ,ДОКАТО ОЩЕ ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ!ПРИ КОМУНИСТИ--ПАРИ ,НЯМА !!!ИМА САМО СЛАДКИ ПРИКАЗКИ , ГЛАД..... И ЖИВОТ В *** НА СМРАД!!!
289
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не тъжим за Луканов, явно вие тъжите за наказтелния отряд дето го ликвидира, както и за вашия човек - спонсора на цялата работа! ВИИ Карл Маркс беше едно от трите места където можеше да учиш икономика, избора не беше голям.
288
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз не съм членувал никъде, а роб може да бъдеш дори и да нямаш господар... Нямам нужда някой да се грижи за мен, не съм членувал и няма да членувам в партия или политическо движение, сдружение или всякакви такива!След Виденов няма изцяло лоши или изцяло добри правителства, Костов си има плюсове има си и минуси, но най малкото което може да бъде обвиняван са размерите пенсии и заплати! Каквото хубаво направиха следващите стъпиха на основата оставена от него, за лошото го наказаха на изборите
287
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти сега за Луканов ли ще тъжиш. Е, да де - той все пак беше от вашите. Възпитаниците на ВИИ "Карл Маркс", лъжливите бойци срещу БКП/БСП.
286
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не позна. Аз съм свободен човек. Изповядам принципа ТАМ, КЪДЕТО НЯМА РОБИ, НЯМА И ГОСПОДАРИ. Аз за разлика от теб нямам нужда от това, някой да се грижи за мен. Това е разликата ни с теб. Никога не съм членувал никъде, нямам намерение да го правя и за в бъдеще. Просто противоречи на вътрешнтото ми убеждение, както вече споменах.
285
2
 
7
 
! Отговори
за 290 преди 13 години
Явно си бивш партиен или комсомолски секретар - на вас Ваньо ви го наби най-яко и за това го мразите. Костов има грешки, краде и той, но колкото и да краде - при него започна подема, след отвесното падане 1990-1996та!Псувайте го колкото искате, или псувайте привържениците му... фактите няма да ги промените, курсът на долара и размера на пенсиите си стоят в архивите! При Костов за пръв път бяха заловени и извършители на мафиотско убииство - на Луканов, падна Костов от власт - и ги освободиха...