1 млн. не било много за човек като Доган

Та той e милионер в долари, обяви Мехмед Дикме
4 авг 2010 09:46,
115
1 млн. не било много за човек като Доган
Снимка: Булфото

"За 15 години със сигурност един милион не представлява кой знае колко голямо значение за Ахмед Доган".

Това каза бившият министър на земеделието и вече бивш член на ДПС Мехмед Дикме в коментар за прословутия хонорар на Сокола.

"Доган неведнъж е заявявал пред медиите, че е милионер в долари и тази сума едва ли представлява интерес за него", каза още той.

Още по темата
21 май 2008 12:59
94

"В случая явно става въпрос за политически бизнес и за протекции. Лошото е, че този хонорар не е от частен бизнес, а са пари на данъкоплатците за един грандиозен проект (Цанков камък  – бел. ред.).

Във всяка една нормална държава лидерите си подават оставките. Лидерът на ДПС може да бъде сменен само когато той реши да бъде сменен", подчерта Дикме и добави, че когато е бил в партията през 2003 година, към него са отправяни предложения от “покойни” членове да подготвят издигането му за председател на ДПС.

Бившият член на движението подчерта пред bTV, че това не е бил Ахмед Емин, който се самоуби в Сараите на Доган.

"ДПС не е онази партия, която защитаваше ценностите на малцинствата в своя зародиш", заяви още Мехмед Дикме.

Според него преломният момент настъпил в началото на 2003 г., когато “порциите” са надделели над обществените интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
2
 
! Отговори
Toprealizator преди 13 години
Za jalost mislq, 4e nqma dori i izkliucheniq!
48
0
 
9
 
! Отговори
Toprealizator преди 13 години
Sopola si ostava Sopol!
47
0
 
22
 
! Отговори
f.p. преди 13 години
Български политик = долен, мръсен, продажен, ***, мързелив, охранен, нагъл, готов да продаде народа и страната си за няколко евро.Има изключения сигурно, но това е тъжната истина.
46
11
 
8
 
! Отговори
Василев преди 13 години
От един километър надушвам бившите агенти ,доносници и сегашни мафиоти.!1000% съм сигурен ,че Бойко и Доган играят в един отбор , отбора на бивши агенти и сегашни мафиоти бизнесмени.За 1 година вижте само какъв политически комфорт осигури ДПС на ГЕРБ.Ако беше Костов ,щяха да изсипят цялата помия срещу него.Бойко е човека ,който трябва да сложи ред и законност сред простолюдието,без да засяга интересите на червените престъпни олигарси.Толкова са прозрачни ,че за една година им лъсна червеният за
45
0
 
3
 
! Отговори
Интересно преди 13 години
Какви ще са критериите за избор на съдии за СС /специализираните съдилища/?В тези СС се очаква да работят много интелигентни, образовани и морални хора. А от къде ще се "появят"?Нали трябва да преценяват и осъждат подобни на Доган.
44
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Предлагам като е такъв милионер в зелено да си даде милионите на тютюнджиите ,че горкинките ше изпукат тая зима. Даже предлагам всяка година лично той да ги спонсорира , а не държавата да им изкупува отровите.
43
1
 
17
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
абе 1 000 000 не е много само заплатата на един град за една година
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз лично мисля, че вече не е лилионер в долари, а милиардер, но...това е без значение...поне за нас, останалите!
41
0
 
14
 
! Отговори
Желев преди 13 години
И си мисля аз,защо Доган си разиграва коня и няма кой да го спре.Човек от ДС , доносничил за свои и чужди,борл се срещу ,,врага,, рамо до рамо със същите тия които трябва да му потърсят сметка.Никога няма да стане.Боен другар.Оказва се,че 99% от ,,големите,,са били доносници,а нищо чудно и още да са.ДС не е мъртва.
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хехехе, в Корана пише много неща, който Доган не ги спазва...от дълбока древност честните и нечестните, бедните и богатите си приличат само нравите и ритуалите ги различават, доколкото си спомняма така пишеше в "Синухе Египтянина"...
39
3
 
12
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Единственият политик ,който публично се изправи и каза ,че Ахмед Доган и ДПС са проклятието на България е Иван Костов.Най мразеният политик от бившите агенти и доносници на ДС и сегашни депутати то ДПС и БСП,Защо ли?
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А беше време, когато Медито носеше домотъкани пуловерчета с подлакътници. На цена по-малко от милион.Дай Боже всекиму да мине през ковачницата на пишман бизнесмените за да се осеферяса и стане "човек"!
37
1
 
7
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Нали знаеш, че ако зависеше от нас илитерати, като теб, без завършено основно образование, нямаше да имат право да гласуват?!
36
0
 
11
 
! Отговори
ик преди 13 години
И как го омаловажиха -"1 милион", а ставаше дума за почти ДВА милиона...Ми като са му толкова много излишните милиони да му ги вземат в полза на държавата, сигурно няма да има нищо против, от това което чета :)
35
5
 
3
 
! Отговори
NAROD преди 13 години
AKO OSADQT DOGAN 6TE TRQBVA DA OSADQT I BOYKO :) 6TOTO DOGAN ZNAE MN NE6TA ZA POJARNIKARA !!!!
34
1
 
4
 
! Отговори
2 преди 13 години
DIKME kato bese na yaslata na dogan ,zasto ne gi kaza tezi raboti,ama ti bese dobre kato lapase ,a sega se izkara cesten bagabontin.
33
3
 
6
 
! Отговори
коко преди 13 години
Не му е лесно на Доган ага.Като падна в калта всичките му аркадаши го плюят.Явно всичките са били с български корени.
32
4
 
30
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Догана е много печен в краденето и хитър като стадо лисициБойко ще види голям зор с него.
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"В случая явно става въпрос за политически бизнес и за протекции. Лошото е, че този хонорар не е от частен бизнес, а са пари на данъкоплатците за един грандиозен проект (Цанков камък бел. ред.).-----------Sergeja kaza po kanal 1, 4e tova sa pari ot 4astna firma i ne go interesuva ot kade sa paritemamka mu i komunisti4eska
30
0
 
3
 
! Отговори
za 24 преди 13 години
Дело има, ако не си чул