Божидар Димитров се извини, но няма повече право да греши!

Премиерът коментира евентуални рокади сред министрите си
12 сеп 2010 18:00,
464
Божидар Димитров се извини, но няма повече право да греши!
Снимка: БГНЕС

"Божидар Димитров ми се извини за думите си, засега остава министър, но няма повече право да греши".

Това каза министър-председателят Бойко Борисов по bTV в коментар дали трябва да се правят рокади сред министерските постове след първата година на управление.

По думите не премиера Димитров осъзнава, че е допуснал грешка.

Помолен да си признае за една своя грешка, Бойко Борисов заяви, че за нищо положително не са го питали в интервюто, за да направи това удоволствие и да сподели за своя грешка.

"Кои искат вот – тези, които са подсъдими половината - това са Станишев, Масларова, половината предишен кабинет, който е подсъдим и с повдигнати обвинения.

Нека да не коментираме тези лица. С малцинство управлявам във времето на финансова и икономическа криза, за да спася държавата, а тези хора я доведоха до просешка тояга, та за какво искат вот", риторично запита премиерът.

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


464
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
393
1
 
17
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
Бойко пак показа че само и единствено той може да дава констатации . Всеки който се покаже или даде интервю преди Бойко се наказва. Какви са тия разни малки министърчета да дават акъли... САМО ВОЖДА ТРЯБВА ДА СЕ ПОКАЗВА ПРЕД ЕКРАНА.
392
0
 
10
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Точно. Дали хората преспаха и се просветлиха-- 100 % общания и 120 % грешки!!!
391
1
 
8
 
! Отговори
Калин преди 13 години
цветелина отроче на ДС ли е или не е? при СерГей .. не правеше ли милиони, че така я плюете сега :)номера сте социалитета, номера :)
390
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Л. Живкова е личност, умна, културна и невероятно способна ! И много скромна.
389
4
 
3
 
! Отговори
Ваклин преди 13 години
Калине ти дан си Костов ба мойто муньче?
388
2
 
7
 
! Отговори
до 391 преди 13 години
Без да издребнявам само бил те сетил,че бай Тошо умря едва през 1998 година.Цели 9 години след 10 ноември 1989.А през тва време освен отрицателния прираст и доста народ забегна на дет свари.
387
2
 
8
 
! Отговори
Помнещ преди 13 години
Чета, много знаете за Людмила Живкова. А тя всъщност живееше много по скромно от Цветелина. Поне това и признайте неосъществени герберски кариеристи. И кои сте вие да говорите само по слухове!
386
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
номерът е да не купуваш.. прибираш се у дома и преспиваш една нощ. на др. ден ти светва, че артикула е само 75 % обещаващ, с 25 % груби грешки. научих го от един богат човек, още като се родил бил вече богат, красив и доста умен.
385
1
 
2
 
! Отговори
Калин преди 13 години
тъй тъй .. намерили хранениците на партията окрала страната, превърнала я в помийна яма .. да обвиняват в интимничане с партийните секретари:) всеки е убеден освободител веднага след вожда а? - това са си ваши приоми болшевишки, за такива се имате :)
384
2
 
2
 
! Отговори
до 382 преди 13 години
Всъщност и твоето не е вярно. До смъртта на Живкова, населението на България не е било повече от 8,7 милиона.Нека в този дух на дребнавост и аз да те "светна".))
383
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колкото е по-*** народът, толкова повече вярва на популисти.Признак на много ниска интелигентност е да повтяряш едни и същигрешки. Не съм сигурен кое е по-срамно - да избереш СС или ББ.Еднакво безкраен срам.
382
3
 
7
 
! Отговори
малин преди 13 години
Правешки *** е баща ти.Щото незнаеш колко дюдюка е извъртяла *** на некой партиен секретар да си вземете панелка в крайните квартали.
381
2
 
6
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Не разбирам от интеграли ,но съм съгласна с теб. Закон в търговското право-Човек купува винаги под въздействие на емоцията. Аналогично е и с гласуването. Особено на последните избори -Медии ,пиар и обещания. И пак аналогия- 800 дни.
380
5
 
2
 
! Отговори
Калин преди 13 години
9 милиона .. а *** бедни ***!толкова от правешкият ***!
379
1
 
1
 
! Отговори
марго преди 13 години
пак ти казвам *** си1 ха ха ама те ядосах нали злобар! ха ха колко си бил лесен!!сигурно си и много грозен ......горкият...........
378
1
 
4
 
! Отговори
ха ха преди 13 години
Трябва да провериш полетите на Луфтханза.Може да се е запил някъде по самолетите.
377
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
старче, престани със стари вицове за кожуси. продавачите в Париж имат елегантен речник !
376
0
 
7
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
Къде е Волен да се изкаже по въпроса за осъдени министри и депутати .няма го по новините и взе да става тъпо .*** веро щеше да пройзвежда ,вземаха че развалиха каймата
375
3
 
9
 
! Отговори
- преди 13 години
Гершно ти е инфото.Тогава овцете бяха 9 млн и живееха по-добре и по-сигурно.Сега отиват към 6 млн,а след Бойковата зима може да са по-малко.
374
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ще ти кажа нещо, което може да ти е от полза. умният си подготвя нещата 99 % и само 1 % -работа. не е лесно обаче. докато глупавия, да ме извинят всички трудови хора, работи 99 % с тялото, и се подготвя само за 1% проблеми. ако разбираш от интеграли може да го разбереш от сферата на матем.