Станишев: ГЕРБ нямат план, но пък имат висока некомпетентност

Според лидера на БСП управлявяащите са довели страната до икономическа криза
18 сеп 2010 17:56,
268
Станишев: ГЕРБ нямат план, но пък имат висока некомпетентност
Снимка: Булфото

"За една година ГЕРБ успяха да доведат България до икономическа криза - 100 000 безработни, убиха реалната икономика, намалиха заплатите, не плащат данъци, а най-големият им проблем е, че нямат план, но пък имат висока некомпетентност.

Това е заявил лидерът на БСП Сергей Станишев в словото си на традиционния събор на социалистите в местността "Копривките", предаде Дарик радио.

На него присъстваха над 5 000 симпатизанти от Пловдив и областта.

Според бившия премиер здравеопазването в България се е сринало за тази една година управление на Кабинета Борисов.

"Няма да приемем тяхната некадърност, днес сме по-яростна опозиция на това правителство, което нарушава конституцията", каза още Сергей Станишев.

По думите му повечето от министрите на ГЕРБ са в ярък конфликт на интереси, който облагодетелства техни близки.

Председателят на Областната структура на БСП в Пловдив Георги Гергов от своя страна заяви, че в лицето на ГЕРБ социалистите имат сериозен и опасен враг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още по темата: БСПСтанишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
1
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
Стига с тези партии, бе! Какви ни управляват сега - хем бивши членове на БКП/БСП, хем некадърни и неграмотни! България отива към фалит. Днес чух по телевизията, че с този нескопосан бюджет 2011 г. вървим към дълг 9 милиарда и то при положителен развой на икономиката, но при нашите темпове отчайващи сметнете сами какъв дълг ще изгради управляващото тяло! И кой мислите ще плаща - естествено, че ние, глупаците, които гласувахме като слепоци! Така, че не партии, а личности трябва да се избират!
257
1
 
2
 
! Отговори
za 254 преди 13 години
Ti izbi ribata.............stiga ruski mekereta sa ni upravliavali , 6 grajdani na SSSR za 65 godini ne vi li stignaha..........i bananova republika niama s takyv rekord
256
0
 
2
 
! Отговори
za 262 преди 13 години
pitai Traktora, v ofisa mu nameriha zapis na VIP gay orgia.........
255
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Георги Гергов от своя страна заяви, че в лицето на ГЕРБ социалистите имат сериозен и опасен враг.Ех, де да беше истина!
254
1
 
3
 
! Отговори
до Таня преди 13 години
Ти пък от къде си сигурна че е гей? Все едно да кажат за теб че си лезбийка. А за "заключването" трябват доказателства. И те да издържат пред съда. Другото е папагалщина.
253
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да живее БКП!
252
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стига с тия инфантилни приказки кой е бил член на БСП преди 20 години!Политическата проституция е на мода и в наши дни.В средите на БСП влизат и излизат в зависимост от това дали могат да крадат.Сигурен съм,че сега като минаха в немилост много червени се пребоядисаха в оранжево.Един пример Янко Станев,беше в СДС,след това прегърна идеалите на ДПС защото източва бюджета чрез фондацията си уж ,че интегрира ***/справка сайта на община Варна,вижте колко левчета са отишли във фондацията му/
251
3
 
0
 
! Отговори
roki преди 13 години
u paliachovci i na klounipravliava ni shaika selianduri koito sa prosti negramotni nekompetentni nekvalificirani te sa sas nisko obrazovanie i sas niska kultura. tapanari sas darveni glavi v koito bramchat brambari i muhi. zatova ot praznite im glavi nishto polozhitelno ne stava.osven da dovedat naroda do genocid i da go unishtozhat.pravitelstvo na cirkadzhiite i klounite koito zhonglirat na balgarskata i svetovna scena.sram sa za balgaria.
250
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
1331Бе(Т)ствие си ти неграмотен уроде!Такива като теб трябва да копат на полето от изгрев до залез а не да ми се плюнчат в нета!
249
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
!ервените кхмери си правят гимнастика на устата,ама дали се борят за идеите си,за идеалите си?Сигурно,да си спомним за Гергов,за Гуцанов,за Овчаров и за хилядите незнайни комунисти крали и източвали на поразия,драли народа си!Аз бих се скатал някаде от срам за поразиите,които нанесоха на Народа си!Позор,а не публични изяви!
248
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
254100% те подкрепям.Стадото още не е прогледнало за да види истината.Орешарски за финансов министър и кризата СВЪРШВА ВЕДНАГА!!!
247
3
 
6
 
! Отговори
Зарко преди 13 години
До 250Много *** мнения чета тука, че всички били комунисти.При положение, че 45 години до 10.11.1989-та имаше само една партия БКП и членството беше задължително ако искаш да станеш нещо повече от обикновен бачкатор - какви очаквате да бъдат. Аз също съм бил чавдарче, пионер и комсомолец...но да не мислите, че ме е питал някой дали искам, беше задължително няма искам-не искам, щото ако не искаш почват да те тормозят, може и в лагер да идеш. Беше си като при фашизма - всички фашисти
246
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По-добре за всички би било Станишев да се върна на власт, но без Доган и царя.
245
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия се изнервиха много!Пладнешки обирджии!
244
8
 
6
 
! Отговори
1331 преди 13 години
По гомямо бетствие от БСП няма на земята Немиго побира главата как шепа хора алчни и прости сани командвали И ни докараха до тук
243
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Копмунетата голям глад ги е налегнал!герберите да оправят и болниците,че там много се краде от нашите пари/от здравните ни вноски/.Докторите имат частни кабинети и те изнудват да ходиш там да те дерат,ако си неплатежоспособен те заобикалят като голям камък.Търговци,какво искате!Ако ни спасят и от бялата мафия ще гласувам само за тях!20 год.болниците станаха опасна територия,приличат на гета и на приюти за бедни!Във Варна в болниците от десетина години си купуваш сам храната,консумативи,лекарства
242
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че всички комунисти това го тегли.Но Б.Б също е бил член на БКП, както и Цачева, Лъчко, Цветанов, Дянков, Божидар Димитров.Всички много добре знаем , че бивши комунисти НЯМА.В момента управляват други комунисти от БКП, които не са станали или не са част от БСП.На това аз му викам голяма промяна... едни комунисти плюят други и група *** си мислят, че БКП/БСП не е на власт...
241
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
в БСП открай време ги тегли към гората и партизанлъка. Самата партия е основана на полянка сред буки и дъбове под Бузлуджа.Днес партията не че е чак в нелегалност, но е в кьошето на парламента, а електоратът й се топи като тазгодишния коледен сняг .И не само по биологически причини. Затова пак на мода излиза конспирацията и стрелбата от засада. Ако може и с чужди ръце.
240
9
 
10
 
! Отговори
ЧИНОВНИК преди 13 години
По-добре без план, а работа. Вашете планове и СХЕМИ ги видях: ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ; КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ; ПРОДАЖБА НА ДЪРЖАВНО И ОБЩИНСКО ИМУЩЕСТВО НА БЕЗЦЕНИЦА; ЗАМЕНКИ ЗА СТОТИНКИ; КРАЖБА НА ДДС И ЕВРОФОНДОВЕ; ПОДКУПНИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ; СРАСТВАНЕ НА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ И МВР; ОТВЛИЧАНИЯ; МАГИСТРАЛНИ ГРАБЕЖИ; ПОРЪЧКОВИ УБИЙСТВА; КУПОННИ СИСТЕМИ - ХАРАКТЕРНИ САМО ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА; ХИПЕРИНФЛАЦИИ И ОГРАБВАНЕ СПЕСТЯВАНИЯТА НА НАРОДА; Сега е време за работа - и това правителство работи въпреки множеството капани, които сте му заложили, световната криза и парите, които бяхте авансово изхарчили;Да червени ИЗЧАДИЯ, ВИЖДАМ ЧЕ ВИ БОЛИ!
239
9
 
10
 
! Отговори
Don Jovani преди 13 години
ПолитикаСтанишев: ГЕРБ нямат план, но пък имат висока некомпетентностA бееееееее, що се не гръмнеш бе, точно ти ли трябва да даваш съвети кой какво да прави тъй като няма да се измирише осраното от вас още един преход. Един умен човек на твое място би се покрил и да не влиза в медийното пространство поне 2 години, а ти с целият си нагълитет си се изправил да даваш и коментари, между другото, на теб както и на отрепките покрай теб барабар с Доган стe за небе на квадратчета ама и съда е един.