Сините скочиха – все по-обидени на управляващите

Костов: Има сделка между ГЕРБ, БСП, ДПС и НДСВ за КЗК
23 сеп 2010 13:20,
109
Сините скочиха – все по-обидени на управляващите
Снимка: БГНЕС

Съпредседателите на „Синята коалиция” Иван Костов и Мартин Димитров упрекнаха партията на Бойко Борисов, че е сключила сделка с политическия враг – БСП, ДПС и НДСВ.

Сините правят това заключение заради преизбирането на членове на Комисията за защита на конкуренцията тази сутрин в парламента. Председател на КЗК остава Петко Николов. Местата си в комисията запазват Ангелина Милева, Александър Александров, Весела Антонова, Елена Димова.

Според Мартин Димитров председателят Николов е близък до НДСВ. Александър Александров пък е член на БСП.

„Тези хора ще контролират всички обществени поръчки”, посочи председателят на СДС.

Иван Костов беше още по-остър – става въпрос за споразумение между ГЕРБ, БСП, ДПС и НДСВ за преизбиране на основния състав на КЗК. По думите му това не се връзва с амбицията на управляващите да преодолеят наследството на тройната коалиция.

От „Синята коалиция” обаче са обидени най-много на преизбирането на „явния недемократ” Александър Александров. Той бил в основата на опита на ЦИК да спре регистрацията на сините на последните парламентарни избори.

„Явно за награда за това му действие е бил преизбран”, посочи Мартин Димитров.

Искра Фидосова от ГЕРБ категорично отхвърли обвиненията на „Синята коалиция”. По отношение преизбирането на Александров, както и на останалия състав на КЗК, тя заяви, че членовете на този орган са доказани професионалисти.

Според нея не може да се говори за сделка с тройната коалиция, а за приемственост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
8
 
! Отговори
110 преди 13 години
Както е казал бай ни *** и едните и другите са маскари, всички са от едно котило.Идват едни и сменят членовете на някоя комисийка - политически реваншизъм, не ги сменят - приемственост, изобщо такава каша е и не се знае кой кого.Каквото и да ни говорят обаче - след 20 години успешно управление и реформи сме на опашката на Европа и то изоставаме с много и даже все повече! Всичко друго е ала бала.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ex най после ви светтаааа българиноооо
22
11
 
10
 
! Отговори
НЕМА СТРАШНО преди 13 години
Пълни глупости - при първата грешка ДАНС ще ги събори.Вижте какво стана стана с Агенцията по вписванията.Държавните чиновници треперят защото вече много добре знаят, какво ги чака. Проявете малко акъл - не се връзвайте на крадеца Костов!
21
6
 
11
 
! Отговори
Калин преди 13 години
ходеха а *** приемите на гоцето!евала на Костов, че изрита маса сини болшевикИ от СДС!Днес теса бесепари и депесари и прочие гърбави - все отбор *** с криминален уклон!
20
1
 
14
 
! Отговори
аз преди 13 години
Сделка има и то не само тук. Доказано корумпирани служители не се уволняват, най-вероятно, защото те знаят как се краде. Вчера са крали за ДПС - днес за ГЕРБ. Утре, ако се наложи ще крадат за някой друг. Такава ни е държавата и за съжаление не виждам кога ще се оправим.
19
11
 
11
 
! Отговори
Костов преди 13 години
Колко трябва да си нахален,след толкова години лъжи и кражби,да излезеш пред хора????
18
0
 
15
 
! Отговори
вяра преди 13 години
"под мъдрото ръководство на Б.Б." ГЕРБ се гаври с българите; правителството имитира дейност за борба с корупцията - кмета на Ямбол под закрилата на ГЕРБ, кмета на Сливен - под закрилата на Ц.Ц., а колко от далаверите на кметове не могат да стигнат до съда, защото на разследващите им е наредено да "спомогнат" при проверките. Това е, г-н Костов.
17
0
 
5
 
! Отговори
Калин преди 13 години
така е Ели обшеството беше мачкано, някак си свикна да търпи, обслужва и толерира маргиналните прояви на политици и роми!
16
0
 
23
 
! Отговори
се преди 13 години
ДО ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ - майката таковахте на тази държава всичко разрушихте и ограбихте сега като свършат и еврофондовете от какво ще крадете само за глоби и данъци говорите разрушихте здравеопазването побъркахте хората.... само *** и неграмотни ще останат в тази държава в най скоро време.
15
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ели, че Боко е *** като гайда е ясно. *** знаеха, че идва криза и просто му подадоха щафетата. Той това и чакаше. Хукна като Форест Гъмп и няма спирачка. Само не ни пробутвай Костов обаче. След като разби индустрията и земеделието сътвори същото и с СДС и не ти, а Маргините ходеха на партитата на СДС да снасят.
14
2
 
7
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Беше разбира се ,но хората са слепи да видят от къде и на къде духа вятърът!!! А преди това какъв е бил ? А сега .....разлика няма. Единствената е ,че ромите продължават с набезите и убийствата ,а по време на комунизма не смееха да надигат глас.
13
1
 
10
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Страхотни политици.Няма що.Тези политически инфантили използват фразеология от преди 55г." Политически враг"Това ли ви е демократичният начин на мислене ? Вие сте врагове на България.Доказвате го с всяко свое изказване.
12
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добро утро, Костов! И какво ще направиш? Бойко е сложен за да се провали - и той вече се провали, само че идеята е да бъде свален от народа... Само дето народът е виждал и по-тежки положения от днешното и все още си седи. Бойко е поставен и да се разправи именно с кокала на Костов - и сценарият е доста добър - прикотква Костов за "съюзник", симулира дейност срещу Станишев... А Костов не смее гък да каже, защото на нови избори парламент няма да види.
11
1
 
10
 
! Отговори
Калин преди 13 години
дам често се случава управляващите тази страна да се крият зад формулировки като приемственост и колективна отговорност.. и това е показател за маргинални подбуди и безотговорност .. измиване и нетърсене на такава!
10
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ами той Бойко нали доскоро беше част от тройната коалиция,заедно с царя в НДСВто...
9
1
 
10
 
! Отговори
Гражданин за ЕРБ преди 13 години
Мургавелчо, да вземе най-накрая да се дистанцира официално от Милиционерското Управление. Бойко Комунитич, 100 пъти изля помията върку Костов, Костовчета и прочие тъмно сини, а те още се надат, да им пуснат от кокала да ръпат и те.Просто явно не са разбрали ли или не могат да повярват, че Бойко иска кокала само за него, Цвекилинка БориМЕЧКАРОВА и техните протежета.
8
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Искра Фидосова от ГЕРБ категорично отхвърли обвиненията на Синята коалиция. Според нея не може да се говори за сделка с тройната коалиция, а за приемственост.Анджък де, за приемствеността става дума. :)
7
1
 
14
 
! Отговори
мами преди 13 години
Всичко трябва от корен да се промени за да има някакъв напредък. Единият бил от НДСВ другият от БСП третия от ДПС и всеки слага прът в колелото и после ще говорим за приемственост и като я слушам тази Федосиева тя ли е най-умна от всички там.
6
5
 
29
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Айде сега почнете да плюете Костов ,това го умеят някои ,а не виждат реалността ! Много ясно ,че онези играят заедно .Нали са от едно потекло.
5
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Драгалевскио га търчеше с китките да се целува с Бочко не беше обиден. А, ***. Каква е тая политическа партия ДСБ с 5 партийни члена?