Сините скочиха – все по-обидени на управляващите

Костов: Има сделка между ГЕРБ, БСП, ДПС и НДСВ за КЗК
23 сеп 2010 13:20,
109
Сините скочиха – все по-обидени на управляващите
Снимка: БГНЕС

Съпредседателите на „Синята коалиция” Иван Костов и Мартин Димитров упрекнаха партията на Бойко Борисов, че е сключила сделка с политическия враг – БСП, ДПС и НДСВ.

Сините правят това заключение заради преизбирането на членове на Комисията за защита на конкуренцията тази сутрин в парламента. Председател на КЗК остава Петко Николов. Местата си в комисията запазват Ангелина Милева, Александър Александров, Весела Антонова, Елена Димова.

Според Мартин Димитров председателят Николов е близък до НДСВ. Александър Александров пък е член на БСП.

„Тези хора ще контролират всички обществени поръчки”, посочи председателят на СДС.

Иван Костов беше още по-остър – става въпрос за споразумение между ГЕРБ, БСП, ДПС и НДСВ за преизбиране на основния състав на КЗК. По думите му това не се връзва с амбицията на управляващите да преодолеят наследството на тройната коалиция.

От „Синята коалиция” обаче са обидени най-много на преизбирането на „явния недемократ” Александър Александров. Той бил в основата на опита на ЦИК да спре регистрацията на сините на последните парламентарни избори.

„Явно за награда за това му действие е бил преизбран”, посочи Мартин Димитров.

Искра Фидосова от ГЕРБ категорично отхвърли обвиненията на „Синята коалиция”. По отношение преизбирането на Александров, както и на останалия състав на КЗК, тя заяви, че членовете на този орган са доказани професионалисти.

Според нея не може да се говори за сделка с тройната коалиция, а за приемственост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
6
 
! Отговори
сътрудник преди 13 години
Божидар Димитров Два пъти е бил в листите за народни представители на БСП в окръзи Кърджали и в Шумен през 1997 и 2001 година, но на по-задно, неизбираемо място.
43
6
 
12
 
! Отговори
чурулик преди 13 години
Поредните глупости,правят се на антикомунисти!Ш-ш-ш,алооу,когато имаше ПЪЛНО МНОЗИНСТВО,къде ти беше антикомунизма бе,костов!?Що тогава не отвори досиетата,що не потърси откраднатите милиарди,що не ги лустрира *** и доносчици,а!?Червенушка боядисана!Повръща ми се от теб!И на това отгоре се сърдиш на българския народ,че не гласува за теб,а!?Да ти се не види и марксизма,и ленинизма,и вегетарианството!Пълна отврат си!
42
5
 
12
 
! Отговори
Колт преди 13 години
Нормално, то ГЕРБ и БСП са си от едно котило. А КЗК е важен орган за комунисти, турци и гербави. Съмнявам се, че ако този орган работеше хора като Златев щяха да си веят коня и да ни свличат по девет кожи от гърба. А обществените поръчки обслужват обръчите и спонорите на БСП и ГЕРБ, които всъщност са едни и същи.
41
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
IVANE KAJI SI NIE CHAKAME O6TE DA KAJE XA XA XA BOLI GO ONAZI RABOTA ZA NAS
40
0
 
3
 
! Отговори
До 36 преди 13 години
Мен, ти първи клас имаш ли? Или си от махалата?
39
6
 
4
 
! Отговори
,,Lari,, преди 13 години
PRI TVOITO UPRAVLENIE,KOLKO HOTELA GUSHNA.OT GDE VZIMA MILION4ETATA,A SEGA SE ER4ISH.GERB NIKOGA NE MOGAT DA SA S TIJA MOSHENIZI.DEMAGOG.
38
12
 
27
 
! Отговори
Куц кон преди 13 години
ГЕРБ се оказаха много куц кон. Хем некомпетентни, хем играят с *** и Доган. Бойко иска да остане в историята като велик политик, но засега провала му е пълен. Дано се постегне, ама мисля че му е изпята песента. - *** краде и убива, МВР снимат филми.- Хиляди измами и далавери лъснаха на Тройната коалиция - нито едно обвинение. - Кадрите на ГЕРБ са Желева, Лъчо Мозъка, Фидосова, Цецка, Брад Пит (Дянков)... все умни, честни и скромни хора.
37
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Един от първите престъпници, които трябваше да бъдат хвърлени в затвора беше Костов, даже преди Доган. А той стана част от управляващите. От тук насетне беше ясно (за тия които имаха надежди за справедливост, въпреки мутренското минало на Борисов), че това правителство е поредното мафиотско правителство!
36
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
KOSTOV MOJE ZNAE ....MNOGO KRADLIV BE6E SORI NIKOGA ZA NEGO VECHE SORI
35
2
 
16
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Ще повярвам че няма сделка, когато видя осъдителни присъди, когато видя Доган пред някой съд,когато парите от държавния бюджет престанат да се въртят през банката на ДПС,когато Масларова и Мургина публично пред съда дават обяснения,а магистралите се строят основно от Български фирми, не участвали до сега в програми с Европари.А до тогава-всичко е демагогия, кучета лаят-кервана си върви, и така вече 20 години.
34
1
 
10
 
! Отговори
се преди 13 години
Трябва да привлечеш свежи пари и инвестиции отвън а не да ограбваш хората с глоби и данъци по този начин убиваш собственият си народ бавно и мъчително.
33
1
 
15
 
! Отговори
Сделка или да преди 13 години
Че тази сделка е ясна, иначе досега щеше да има стотици присъди срещу крадците от БСП и ДПС. За 1 година само викнаха Доган 1 път, да го черпят ТУРСКО кафе в прокуратурата :) Даже скапаното му барбекю не посмяха да гътнат :) Всичко е дърта измама. "Нов морал", "ново начало"... ама друг път.
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само с повишаване на данъците и глобите не става, иска се и икономика, ама от къде, като разбихте всичко.
31
1
 
19
 
! Отговори
Насакото Яката преди 13 години
Искра Фидосова е най- голамата далавераджийка в ГЕРБ. Първият лобистки закон в настоящия парламент бе гласуван в нейна полза. Гербаджии наистина имат споразумение с триглавата ламя, защото всички нейни корумпирани членове от калибъра на Емел Етем и Джевдет Чакъров дишат въздух все още на свобода.
30
2
 
2
 
! Отговори
гарга преди 13 години
много си смешен, НЯМА СТРАШНО, в българия ли живееш?
29
2
 
16
 
! Отговори
DeDe преди 13 години
Очаквано,постепенно ББ си показва рогата,грижи се за народа да не получи шок ако изведнъж се прегърне с аверите от тройната банда.Почакай народе ,шоуто почва ,и си мразете Костов,обвинявайте го че той е виновен ,че червените *** са на власт по места и ще продължават да ви клатят.Така се утешават мизерниците.
28
0
 
3
 
! Отговори
Калин преди 13 години
хаха ..Ели мила .. баш комунизъм си е!ромска му работа....
27
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
в България матРяла не ставагена е крадлив!500 години робство си казват думата,едно време гена е бил хубав,обаче турците са ни научили да не работим и да крадем,гена се е замърсил
26
0
 
15
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Имам чувството ,че живеем отново в комунизъм. Закони ,приемани без дебати , налагат се правила ,които противоречат с правото на всеки сам да избира как да живее ,кога да се пенсионира .Гледах Байландо , Вел. шесторка , трагедия след трагедия.Коя е тази безумна държава ,която не може да помогне на децата си ,коя е тази власт ,която само иска пари от този народ ,а не дава нищо.
25
8
 
3
 
! Отговори
GAZDA преди 13 години
Kostov golqm si ta6*ak i ti!