Не съжалявам, че махнах Борисова

Премиерът готов с новия министър, но му крие името
30 сеп 2010 08:53,
308
Не съжалявам, че махнах Борисова
Снимка: БГНЕС

"Не съжалявам, че приех оставката на Борисова, има основно правило, след като загубиш подкрепа, след като не можеш да проведеш реформите с подкрепата, която ти е необходима – това е най-правилното решение, няма смисъл да се чака месеци наред, както беше в предишни кабинети", коментира премиерът Бойко Борисов.

"Не може да обявим 20% доплащане, след като първо не сме питали хората, бранша, не сме направили необходимите изчисления.

Още по темата

Много от специалистите са убедени, че трябва да има заплащане, първо трябва да го решим в кабинета, в парламента и тогава да го представим на хората.

Не могат да го прочетат от сайта на министерството и всички да го научим от там.

20 години в здравеопазването няма реформи – всички правителства досега сменят по няколко министри", допълни той пред Нова телевизия.

"Наясно съм с името на новия министър, но няма да му кажа името", категоричен бе Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
3
 
7
 
! Отговори
но комент преди 13 години
Айде да свършва по бързо резерва, че да си отиват бат Бойко и гербавите...докато има някакви пари в държавата, няма да има отърване от тях.
199
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А защо поста ви е насочен към анонимен, а обръщението към DG?Пост 189 подкрепя вашата теза и е в противовес на DG:)))))))))))))))))))Абе май никой не чете вече:))))))))))))))))))
198
0
 
2
 
! Отговори
tarator преди 13 години
losh material? :) Boiko kato sasipe darjavata koi 6te obvinqvame togava? pak sebe si li? dokato sme razedineni na cvetove i vqrvame na klouni ... ni6to nqma da se opravi.Bez zna4enie dali e Borisov,Dogan ili Stanishev.Izpolzvat fakta,4e tarpime gluposti i mizeriq i ni manipulirat razni PR zvezdi.
197
0
 
4
 
! Отговори
az - 190 преди 13 години
Ами аз съм с няколко години повечко и до миналата година също не ми се беше налагало да влизам :). Е, миналата година ми се наложи - масрафа ми излезе около 2 бона от джоба :) Не че не съм си плащал всичко чинно. Истината е, че проблема не е от вчера, страшното е, че тези, като онези, са неспособни да измислят вариант да бъде решен или по-точно не искат да променят нищо, защото настоящата ситуация много добре устройва спонсорите им.
196
2
 
6
 
! Отговори
Бореца преди 13 години
всичко това което става със здравеопазването е неправилната реформа започната от Костов!И сега започна да се вайка за хала на здравеопазването,че нали негова партия заложи тази бомба още в началото. Само че всички забравихме когато ни предупреждаваха,че болничната помощ ще фалира с този начин на финансиране с една каса монополист,тогава всички вярвахме на Костов че той е месията,после дойде царят-месия,сега Борисов отново месия!Прав е бил Христо Ботев с неговите думи за лудите и нормалните!!!
195
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За пръв път от месеци насам да съм съгласен с Боко.И аз не съжалявам :)
194
4
 
7
 
! Отговори
Бивш кореняк Софияне преди 13 години
Абе DG ли си, какъв си, ти май не си завършил основно образование!Бюджет се промена само от НС!Такива глфони като теб докараха Бойко на власт!До кога ще вярвате на глупостите говорени от Борисов и компания?!Освен приказките на ГЕРБ, друго доказателство за кражби на кабинета Станишев имате ли?!Нали Бойко щеше да усвои еврофондовете?!А завода за ***?!Нито еврофондове, нито завод за *** .... май не Станишев а Бойко е лъжеца!
193
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това го чух в Шоуто на Слави казано от сценарист. Повече вярвам на шоуто от колкото на предишното управление! И те хората се чудиха
192
3
 
10
 
! Отговори
БСП преди 13 години
Нашите министри били следствени , ами неговите ??? Да питам ли пак какво стана с Божидар Нанев ????? Никой нищо не казва ???? Айде гербери , каде сте ???? Затова Б.Б , който пак подчертавам е изключително хиър да не спекулира с това кой следствен кой не!!!
191
7
 
2
 
! Отговори
Обикновен анонимко преди 13 години
Така ще е, защото колко процента от гласоподавателите на БСП и ДПС (цигъни и турци и ***) си плащат данъците?
190
1
 
10
 
! Отговори
БСП преди 13 години
Вчера го гледах Бойко Борисов по телевизията то там постоянно и на всички канали само него дават вече :) , питаха го какво мисли за вота на недоверие към правителството и ми стана интересно колко е хитър и как пита : Какъв вот ? Аз незнам да има вот на недоверие! ...хахаха изпипан хитрец е да знаете и после взе пак да обяснява как ооо ама тези ли ще ми искат вот на недоверие , тези които са следствени,ами те и да им издържи вота повечето са следствени от затвора ли ще управляват държавата ? ами
189
0
 
10
 
! Отговори
184 преди 13 години
Как къде отидоха парите от фискалния резерв? Че ти не следиш ли новините? 500 млн. отидоха депозит в МВФ, два млрд. за магистрали, един за метро, половин за спортна зала, а няколко стотин млн. бяха заделени за писта за формула 1 (ама там се обърка нещо). Стотина млн. са приготвени за завод за ***, а два пъти по толкова да го опаковат и да го разхождат из БГ-то. Толкова, то тоя резерв да не е безкраен :) А щях да забравя, и няколко милиона за кинооборудване на МВР-то :)
188
0
 
3
 
! Отговори
tarator преди 13 години
Petio,zaradi takiva kuhi par4eta kato teb doide Boiko.V glavite vi samo 4alga i kebap4eta.Samo s jelanie ne stava,moito mom4e,trqbva i malko da se znae.Pak li 6te se opravdavame s predi6nite? Pak li 6te se biem v gardite kolko pravim za rodinata i kak nikoi ne go ceni? Ami da otide v cirka tozi Boiko,tam pone se smeqt horata.
187
0
 
7
 
! Отговори
даката преди 13 години
на 33 съм и никога не съм влизал ( за щастие ) в болница, повече от 10 наливам пари като луд под формата на данъци в държавата и ако утре ми се случи нещо и ме вземат за няколко дни ще ме карат да плащам. Всички са хайка престъпници, затвор за тази ***, там в мините и тухларните, да си платят за гаврата с обикновенния човек, който незнайно защо търпи всичко това.
186
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
800 актуализации със заповеди:)))))))) Че той досега Орешарски и цялото предишно правителство щеше да търка наровете 100 пъти, пък не чувам да има такова нещо:) Нещо повече-дори няма обвинения за подобно нещо:))))))))))))))Нали знаете, че ако имаше ГЕРБ как щяха да реват и Б.Велчев да бяга да образува предварителни производства:)))))))))) Това означава, че или няма, или ГЕРБ и БСП са в съюз:) Вие си изберете:) Механизъм със заповед да се актуализира бюджет няма:)
185
1
 
4
 
! Отговори
аз преди 13 години
аз съм проста, ама не ми е ясно как някой може да избере за министър човек който не е разпределял в живота си на две магарета сламата.. не е имал двама подчинени на който той да знае от къде ще доидат заплатите, как ще се плати наема на някоя сграза и т.н. Тази докторка е писала цял живот рецепти за 4те лекарства който изписват еднокринолозите ....и уж нещо е изучавала, а всъщност е е прехвърляла едни лекции.. Та кой може да си помисли ,че тазижена ще управлява здравна система ....
184
7
 
4
 
! Отговори
Petio преди 13 години
Eй *** които критекувате правителството, вие искате БСП и ДПС ли да се върнат. Заради комунистите и турците сега е така и не една ами четири години да минат трудно ще се оправим от тяхното наседство. Бойко трябва да мисли за втори мандат след 2013г когато ще се е подобрило положението. Бойко има воля за промяна и затова българския народ го подкрепя! Комунистите и турците са виновниците за това което става и до днес
183
2
 
9
 
! Отговори
az преди 13 години
Тикво, Тикво пак нещо не си разбрал! Проблемът не е в здравния ти министър. Проблемът е, че никой в партията ти начело с теб няма идея какво да прави, а изгонването на бабето е само оправдание за безхаберието ви. Казала, че трябвало да се доплаща 20% та за това. Ами хубаво де, ама жената е предложила нещо. Аз не чух от вас някакво друго предложение или визия. Ами кажете де каква е вашата визия и какво вие предлагате. То това някой да предлага нещо, а другия да вика не става някак звучи тъпо.
182
0
 
7
 
! Отговори
dakata преди 13 години
как може изобщо да се говори за доплащане, и сега ни излиза достатъчно солено, дано никой не се разболявач че е страшно. Всеки месец плащам по 500-600 лева данъци на тази скапана държава. Скоро се случи мой роднина да влезе в болница за седмица ( човек който 40 години е работил и плащал данъците си ) и му казаха да си купи тернометър и чашки за ...... за да му правят изследвания. Това не е нормално, толкова пари всеки месец и накрая да купувам консумативите, да не говорим с какво ги хранят
181
2
 
3
 
! Отговори
tarator преди 13 години
da,kakvo stana s fiskalnia rezerv? kade otidoha tezi pari? za kakvi zaemi govori tozi Diankov? Borisov da si hodi,ne iskame 1997 da se povtori i nqkoi da se opravdava s predi6nite,tazi polemika ve4e q znaem,Boiko.