Не съжалявам, че махнах Борисова

Премиерът готов с новия министър, но му крие името
30 сеп 2010 08:53,
308
Не съжалявам, че махнах Борисова
Снимка: БГНЕС

"Не съжалявам, че приех оставката на Борисова, има основно правило, след като загубиш подкрепа, след като не можеш да проведеш реформите с подкрепата, която ти е необходима – това е най-правилното решение, няма смисъл да се чака месеци наред, както беше в предишни кабинети", коментира премиерът Бойко Борисов.

"Не може да обявим 20% доплащане, след като първо не сме питали хората, бранша, не сме направили необходимите изчисления.

Още по темата

Много от специалистите са убедени, че трябва да има заплащане, първо трябва да го решим в кабинета, в парламента и тогава да го представим на хората.

Не могат да го прочетат от сайта на министерството и всички да го научим от там.

20 години в здравеопазването няма реформи – всички правителства досега сменят по няколко министри", допълни той пред Нова телевизия.

"Наясно съм с името на новия министър, но няма да му кажа името", категоричен бе Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
0
 
8
 
! Отговори
Кифла с малко мозък преди 13 години
Искрено се надявам следващият министър да не е отново някой, на когото са предложили поста на някой междуградски път само 12 часа преди да му обявят името, че такива министр явно изветряват също толкова бързо, колкото е времето за "подбора"....
219
2
 
2
 
! Отговори
БСП преди 13 години
Всъщност знам как го е решил :))) като има тази власт сега нищо и никой не може да го спре да си прави далаверките я с винетки , я с нещо друго ! А ние сме били "далавераджии" хмм...
218
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Станишевата коалиция ни загроби с тези договори за газ и аец, направо грабеж в особенно големи размери.
217
1
 
4
 
! Отговори
БСП преди 13 години
:))))) да на снимката е готов да нокаутира някой :)))) е като Бойко втори няма :)))) , но точно с политика незнам как се реши да се занимава :)))
216
1
 
3
 
! Отговори
димитар велицчков преди 13 години
Днес АННА,утре Дянков ,вдругиден Цветанов и следващият си ти,марионетка в ръцете на БСП и ДПС.Вместо да ги извади извън закона той испълнява тяхната програма.Това ли ще бъде бъдещето ни ,тново комънисти да ни управляват?
215
2
 
6
 
! Отговори
JD преди 13 години
Аз пък, може и да не много в темата, но да питам - как в град с население около 60 хил. в момента има 4-5 болници, господа какво става??? А по комунистическо време - една районна болница и една районна поликлиника!!! Населението е едно и също, дори има демографски срив, господа, каква икономика и доходи трябва да имаме за издържка на докторите, които понякога ни разболяват повече отколко-то лекуват????
214
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кой каквото може,каквото е вършил и на каквото разчита:)))))))))))))))))))))
213
0
 
5
 
! Отговори
БСП преди 13 години
Човек,да се надяваме нещо да се случи и нещата да се стабилизират!Дано не стане наистина по-зле,че 92% от народа в настоящия момент мизеруват,не че не може и по-лошо,но да се надяваме че няма да е !!!
212
0
 
4
 
! Отговори
gaga преди 13 години
на снимката сякаш ще подпука от бой някой всеки момент.
211
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ква виденова зима бе, да си се редил скоро 4 часа на опашка за да купиш 1 хляб? Много бързо свикнахте на хубаво и много бързо забравяте нещо... Светлинни години сме напред от Виденов насам
210
3
 
5
 
! Отговори
212 преди 13 години
Ще ти се на теб Виденова зима :))). Сумалийска пролет ще има след Боко :))). При виденов поне отоплението зимата докато се усетят не беше поскъпнало - сега ти го вдигнаха в аванс :)
209
4
 
6
 
! Отговори
БСП преди 13 години
Прав си Станишев е виновен , както за това което посочи ти , така и за други неща нчма да навлизам в подробности , но незнам по какъв начин , но трябва незабавно да изкореним хора като Дянков от парламента , защото иначе не виденова зима ами незнам страх ме е да си помисля! Цялото правителство да си ходи!!!Не искаме политика , водена само по медиите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
208
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как може да се говорят такива глупости?Моделът с касата е разделянето на осигуровките и плащанията в здравната система от бюджета. И си работеше перфектно при Костов и при Царя. При триглавите поради ред причини почнаха да натрупват резерв, а компенсираха от бюджета.В момента резервът на НЗОК е над 1 млрд. лева, а гербавите отрязаха дофинансирането от бюджета.Би ли ни обяснил как и защо при резерв от 1.2 млрд. Касата има неразплатени около 250 милиона към болниците? И кой стиска разплащането?
207
2
 
6
 
! Отговори
но комент преди 13 години
По добре да ги беше раздал на заплати на хората тия 8,5 милиарда Станишев.Трупа като невидял резерви, та да дойдат разбойниците да ги оберат.
206
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До колкото знам, изучаващите медицина са тесни специалисти (най-вече) .Отделно има специалност-здравен мениджмънт.Не е ли по-удачно новият министър да е с такава специалност?......
205
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ББ ще прати на съд политици от ДПС и БСП преди да падне от власт. Помнете ми думата.
204
5
 
11
 
! Отговори
ББ преди 13 години
Нали още като дойдох на власт ви казах, че ние се учим. Какво искате сега от мен. Ами сбърках, голема работа! Обучавам се в движение. А както знаете аз никога не съм бил от добрите ученици, за цял живот една книга съм прочел и бавно схващам. Още повече, че на мен ми трябваха пет години да се науча да чета (да пиша още не съм успял), а вие искате за една година и кусур да ви оправя здравеопазването. Проявете търпение, някъде къде 2050 г. ако съм още на власт всичко ще е ок.
203
3
 
8
 
! Отговори
но комент преди 13 години
Станишев е виновен.Прави ли се 8,5 милиарда резерв бе серсемино!Нали разбойниците ще ти превземат държавата, само и само да ги докопат.
202
2
 
8
 
! Отговори
БСП преди 13 години
... и продължи с клеветите : Тези далавераджии ли ще ми искат вот на недоверие , тези , които докараха здравеопазването до това което е сега , тези крадци ? ... ето виждате ли колко е хитър,силата му е в това че умее да напада и вечно се оправдава с предишните!Ами това е разликата между него и Станишев,че Бойко говори това което народа иска да чуе,а Станишев пък предимно мълчи и по този начин става обект на още повече нападки!
201
4
 
9
 
! Отговори
leketo преди 13 години
ВРЕМЕ Е ДА МАХНЕМ ГЕРБЕРИТЕ. *** НА *** И ПАШАТА. СТАВАИТЕ ОТ СЪН БЪЛГАРИ ААААААЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ